slut på veckan

Nu sitter jag här i soffan och funderar på om jag ska gå och lägga mig och verkligen sova ut eller om jag ska kolla på wallander. Dom är ju faktiskt riktigt bra dom filmerna. Men jag är också väldigt trött. Jobbigt blev det nu. Blir nog till att titta lite iallafall, men grejen är den att jag måste komma upp imorgon och ta mig till bussen i tid och det brukar jag ju inte vara världens bästa på.

Imorgon är det måndag, ny vecka igen. Jag har prov imorgon också, skitbra. Det har jag inte direkt haft tid att plugga till. Men ah, det får gå som det går. Jag har ju min vän ellen, en riktigt vän. Eftersom vänner hjälps åt! Sen på kvällen får vi se vad som händer, ingen träning imorgon och det är ju skönt.
Nu är det reklam så nu tänker jag gå och ta bort sminket och borta tänderna, vi hörs imorgon!
puss

slut på det roliga..

Ja vad ska man säga? Vi är ute ur sm för i år iallafall. Det är svårt att förklara känslorna man har just nu, är helt tomt. Vad ska man nu se fram emot hela säsongen? Ingen handboll utan steg 5 känns det som. Vi har haft ganska så oflyt i helgen tycker jag. Vi började riktigt bra mot TG söder och vann med 8 bollar. Då var vi med från början och spelade vårat spela hela matchen, det som vi är bra på. Andra matchen gick vi inte in med samma inställning och började skit dåligt, låg under med 6 bollar men jobbade ikapp det till halvlek. Andra halvlek såg ganska bra ut tycker jag, vi kom då på att vi var tvugna att kämpa för att vinna men tyvärr räckte det inte. Vi måste helt enkelt vara med från början och inte vakna efter halva matchen. Vi förlorade alltså mot hisingen med 2 bollar. En match vi borde vunnit. Det betydde att vi var tvugna att slå lugi idag med minst 3 mål vilket vi visste skulle bli tufft. Men vi var men från början, i halvlek ledde vi med 4 mål och det såg riktigt bra ut. Men sen i andra kommer vi in och ingenting funkade som tidigare, inte bakåt iallafall. Det tog inte lång tid innan lugi var ikapp och vi vart stressade och slarvade och det slutade inte bra. Förlust med 3 bollar.
Min egen insats är jag inte heller så nöjd med. Det har inte gått dåligt, men det har inte gått bra heller. Det är så tråkigt. Jag ville verkligen så mycket, men ingenting gick. Jag var taggad som fan inför alla matcher, men förstår inte varför det inte funkar. Tjejerna burkar säga att jag är bra på att vara bäst när det gäller, men vad har hänt med det? Vet inte riktigt vad som ska göras för att få det att fungera igen. Allt är bara så jävla tråkigt!


Vad hände med glädjen? Den som fanns för ett år sen vid den här tiden.. Miss it!


sm steg 4

Hej på er!
Vet att de var ett tag sen jag skrev, men det har varit ganska mycket just nu. Men i går så var jag iallafall nere i sporthalen och kollade på lite fotboll. Rätt så kul faktiskt, men jag var rättså hängig. Tror jag hade feber, men de är ju bara inomhus fotboll i rimbo en gång om året. Var faktiskt riktigt skönt att få komma hem och sova efter det.

Idag så har vi varit inne i stan och spelat steg 4. Vi började riktigt bra mot GT Söder, och vann med 8 bollar. Taggade var vi för nästa match mot hisingen där det dock började lite sämre. Vi låg under med 6 bollar efter 15 minuter spelade. Men inför halvlek började vi komma ikapp och inledde andra halvlek bra. Vi kämpade och kämpade och kom ikapp och ledde med ett mål när de var 5 minuter kvar. Tyvärr orkade vi inte och förlorade med 2 mål. Det betyder att vi måste vinna imorgon mot Lugi, och inte bara vinna utan vi måstre vinna med minst 5 mål för att vara med och kämpa om topp placeringarna. Så därför ska jag nu gå och lägga mig ochb kolla på en film och sova ut ordentliget till imorgon. För fan vad vi ska krossa Lugi!
Lycka till alla andra som också spelar steg 4 :) Godnatt!



Denna glädje vill jag inget annat än uppleva igen, imorgon!
Kom igen nu tjejer, nu gör vi det vi är bra på och kör bara!

inge vidare bra.

Godmorgon folket!
Vaknade för ett tag sen. I morse när jag vaknade vid halv 8 så hade jag riktigt ont i halsen igen, suuuuck. Hade också ont i ryggen/skuldebladet på höger sida, kunde knappt sträcka mig efter mobilen. Så somnade därför om och tänkte att de kanske var bättre när jag vaknade lite senare, visst är det lite bättre men det är inte bra. Fan, jag orkar inte bli sjuk nu igen och speciellt inte nu inför sm..
Jag tänker nu snart hoppa in i duschen och det får ta hur lång tid det vill känner jag. Har ingen ork alls till att stressa, så vi får se när jag kommer till skolan. Man blir ju inte direkt på bättre humör av det vidriga vädret utanför. Bort med den äckliga snön nu, det räcker.. Vill verkligen inte gå till bussen i det här vädret :-(
Får se om jag hinner gå på några lektioner, kanske hinner gå på den sista som är datakunskap. Bussarna vill inte passa så bra på torsdagar.. Jag har ganska stor lust att bara ringa efter en taxi, skulle vara skönt. Men men, nu ska jag hoppa in i duschen så vi får höras senare nångång. Hoppas ni får en bättre dag än vad jag verkar få, tjingeling!
pusssss

plugga är det värsta jag vet

I'am back. Och matchen vart inställd pga "snökaos". Kallar dockkkk inte detta för snökaos, det har vart värre. Var faktiskt lite sugen på att spela, skulle vara skönt såhär innan sm men icke. Vart lite frustrerad nmär sophia ringde precis när jag skulle åka till samlingen och sa att det inte vart någon match, men men fick iallafall träna och det var väl lite kul. Inte som igår, men ändå.

Nu så har jag faktiskt också pluggat, har gjort nästan alla instuderings frågor till provet imorgonförutom dom jag inte kunde. Har ju inte varit medpå så många lektioner så i stortsätt allt var nytt för mig. Därför tror jag att jag måste skolka första lektionen imorgon då vi har prov. Känner att jag behöver en dag till på mig. Tänker istället skippa sovmorgonen på fredag och åka in till skolan på resuer tiden för att göra provet så jag inte får ännu mera rester..

Imorgon efter skolan kommer jag också att stanna kvar för att ha handboll och efter det går jag med brudarna och käkar och har de lite mys innan vi sedan går upp till sport centurm för att kika på damerna som möter spårvägen. Jag hoppas faktiskt på att dom ska få ta sin första poäng imorgon, vore lite kul för dom.
Men vi hörs imorgon någongång, vet inte när men lovar att ge er ett inlägg iallafall.


. JAG SAKNAR SARA .

p u s s !  ♥

dax för match

Hej på er! :)
Now I am home. Har precis ätit korv med börd och skall nu gå och packa väskan. Har nämligen match emot Lagunda på bortaplan. Hoppas på att vi vinner  :$ Nerrå, men nu måste jag gå och packa. Måste hinna ner till sporthallen och leta efter min samhälls bok som jag måste glömt där igår efter träningen, bra sandra.. Prov imorgon (y) !!
Vi hörs ikväll!  puss

eken  cup  2008  <3


smile bitch

Shoooooooooo. Nu har jag varit nere och tränat och det var faktiskt ganska kul idag. Blir iallafall på ganska bra humör när jag kommer ner i sporthallen och det är ju bra. Kändes bra att få stå i målet igen, det är där jag hör hemma. Imorgon är det match borta mot Lagunda i upplands serien, kul att åka i snö ovädret. Får se när vi kommer hem då, matchen börjar halv 8 iallafall. Pappa kör så kommer hem rätt fort hoppas jag.
Nu ska jag hoppa in i duschen och inte vilken dusch som helst utan det fick bli sophias dusch ikväll MJAOO. Nu får jag även sätta lite fart för kl tio är det paradise hotel och det får man ju inte missa. Vi hörs imorgon kisaaar.  puss ♥

s. s. s. s.

Heeeellluu =)

Tisdag betyder jobba. Tisdag betyder gå upp tidigt. Tisdag betyder att någon är väldigt trött när hon vaknar. Speciellt efter gårdagens fööör långa natt. Men den var bra. Du var en människa som jag uppskattar, som jag blev överraskad av. Som jag gärna överraskas mer utav.
Måste också säga att det var riktigt skönt att sova, usch va skönt det var. Ikväll ska jag somna tidigare så jag får sova ut. Börjar kl 10 imorgon så får lite sovmorgon också. Kanske tar den sovmorgonen i sophia nya bädd. Jag ska också träna ikväll, mellan kl 19.00 - 20.30. Hoppas verkligen på att det går bra.
Nu skulle jag behöva plugga, samhälls boken ligger här bredvid men jag känner verkligen inte för att öppna den. Har dock prov på torsdag så måste. Jag ska göra ett försök nu iallafall. Endast spotify och msn (inte vid datorn) får finnas kvar. Så tjaaarå! :-D

En aning brunare, jag vill ha sommar

sol och värme. Bort med vintern nu.


godnaatt

Hej igen.
Duktig som jag är så har jag pluggat stenhårt enda sen jag skrev sist. naaaaat. Önskar jag kunde säga att jag gjort det, men det vart ogjort tyvärr. Bättre lycka nästa gång. Har istället umgåtts ännu mer med lillebror, som snart inte längre är lllebror utan storebror. För fan va stor han börjar bli, min lille grabb.

Nu är det såhär vaaa, att jag ska snart gå och borsta gaddarna och sen gå ut och lägga mig i min sköna säng och kolla på en film. Har laddat hem tre sycken nya så får se vilken det blir. Imorgon är det uppgång kvart i 7, usch vad jag inte längtar. Jobbar på dagis imorgon, jippie för det också. Slutar vid 2 och då kanske jag tar bussen till norrtälje för att kolla efter en ny mobil, känner att jag börjar bli mogen för det ;-)
GODNATT SÖTNOSAR!


Vad vore världen utan..

Hej bloggen!
Dagarna rullar på måste jag säga, snart är det fredag igen. Ska bara bli tisdag och onsdag, och sen torsdag också. Måndag idag iallafall och det innebär skolan. Igår kväll gick jag till mina kusiner och sov med jessica, gillart! Vi bestämde oss för att gå upp direkt när klockan ringde vid sju så vi skulle slippa stressa till bussen osv. Den biten var vi faktiskt väldigt duktiga med, klev upp på en gång och jag är rättså stolt över mig själv faktiskt. Det sjuka är att vi fick bråttom till bussen iallafall, förstår inte hur det kunde hända. Vi skyndade iallafall till bussen, och vet ni vad arga vi blev.. Den kom ju inte ens. Så vi stod där i en halvtimme och väntade och frös innan vi vände och gick hem igen. Jävla skit buss!
Tog en senare buss och missade musik lektionen, kom dit en stund på slutet och jag har tydligen inte varit där sen 6 lektioner, uuups. Ska skärpa mig!
Skoldagen har varit väääldigt chill, men vad annars vi går ju bf.. HeHe! Jag älskar mina brudar ellen och sofie stenhårt, har inte skrattat såhär mycket på längre! Sjuk humor har vi. Love it.

Just nu så sitter jag i lillebrors rum. Har umgåtts lite med honom FaktiskT. Kan faktiskt vara ganska skönt ibland, han och jag bara liksom. Finns en del syskon emellan trotsallt. Sen så vet jag inte riktigt vad som hände, tårarna besegrade mig den här gången iallafall. Men det behövs väl kanske ibland det med. Du betydde nog mer än vad jag själv har förstått. Det bästa för mig är iallafall att prata ut om saker och ting lite då och då. Allt är inte så lätt men man måste om man vill må bra här i världen.

Nu har jag egentligen inte tid att sitta här, har en samhällskunskaps bok som liger i kökget och väntar. Fyfan för den. Men ta tag i saker ska jag göra detta år, så varför inte börja här och nu? Låter bra...... Eller inte.
Vi hörs senare, pussen!

- Come give me love

Hej sötnosar. Jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera den här helgen, men har faktiskt inte haft så mycket tid. I fredags kväll så var jag ju på bio med sophia och hennes föräldrar och såg snabba cash som var riktigt bra och som jag verkligen tycker ni ska se. Efter det fick jag skjuts hem men kom på att jag inte alls ville vara ensam så jag bad pappa skjutsa mig tillbaka till spohia vilket han var snäll och gjorde. Vi tog det lite lugnt framför datan och sen gick vi och la oss i brudens nya säng, som vi numera får plats två stycken i vilket är himla braa.

Vi somnade kanske lite sent, men det gjorde inget för jag var faktiskt rätt så utvilad ändå när vi vaknade vid halv 9 dagen efter. Vi skulle nämligen spela match emot tumba 10.00 i sporthallen. Vi fick också vårat nya matchställ leverarat på morgonen och dom var faktiskt helt okej, hade kunnat varit bättre men ska inte klaga. Så nu kommer jag väl tydligen aldrig mer få stå i mål i t-shirt vilket känns skit, för det är något jag är väldigt van vid.
Matchen då, vann vi med 17-25 trots att vi inte spelade speciellt bra. Skyttet var inte på topp, alldeles för mycket skott utanför mål och på målvakten tycker jag. Sen släppte jag in alldeles för många bollar på vänster kanten, förstår inte varför. Det gick skit bra på träningen i torsdags när vi körde kantskott, tror jag måste lära mig att tänka träningsskott även på matcherna. Annars är jag rätt nöjd med mig insats, men de kan ju alltid bli bättre.
Efter matchen åkte vi med laget till en pizzeria för lite "sammanhållning" inför helgen och sm steg 4. Vi gick igenom lite inför helgen, tider och spel osv och jag hade iallafall väldigt kul men brudarna som vanligt.
Efter vi ätit oss för mätta åkte jag med salina till sporthallen för att kika på fotbolls cupen. Dock var det inte några super roliga lag som spelade, men det var helt okej ändå. Sen vart det planer för att dra in till norrtälje för att käka och ha mysigt. Så jag och salina tog kvart över 6 bussen in och gick till arena med sophia och dennis. Efter det gcik vi hem till dennis och satt där hela kvällen. David och Adam kom också förbi, trevliga grabbar. Sen tog vi halv 1 bussen hem och salggade hos sophia och imorse när jag vaknade var både salina och sophia borta. Salina hade åkt på match i göteborg med damerna och sophia till uppsala med b-damerna. Så jag bad pappa hämta mig och sen dess har jag varit hemma ungefär. Har börjat tvätta lite och har varit ute vid huset för att se lite hur jag ska ha det i mitt rum där sen.. Funderar på en svart fond vägg och resten vita. Och eftersom första tanken oftast är bäst så får det nog bli så.

Nu sitter jag och kollar på tyskland - frankrike i handbolls em. Ska snart gå och hänga upp tvätten och slänga in en ny maskin och ta en dusch. Får se vad jag hittar på mer ikväll. Nu fick ni er ett långt inlägg, och med det tackar jag för mig!   p u s s   ♥♥


jag säger bara snabba cash!

Hallå!
Nu sitter jag hemma hos min snygging sophia. Hon behövde räddas och självklart ställer jag upp haha. Efter skolan så väntade jag på na vääldigt länge eftersom jag slutar lite tidigare, gick en sväng med sofie på stan och sen satt jag på biblioteket och vänta.. Vi fem tiden kom hon iallafall och vi gick till gamla nisses (de kommer alltid heta nisses för mig!). Vi åt god mat och sen vid sex tiden gick vi till bion. Den var faktiskt riktigt bra, jag kan inte riktigt förklara vad det var som var bra men i slutet av filmen kändes det verkligen i magen på ett speciellt sätt vilket måste betyda att den får mer än godkänt. Tycker ni borde se den iallafall! Efter bion skulle vi egentligen vart kvar i norrtälje, men vafan vi hängde på station en stund istället, hört att de är rätt så tufft.
Nu ska vi snart gå och sova, imorgon kl 10 möter vi tumba io sporthallen, kom gärna och kolla jag menar inte ofta man får chansen att gå upp så tidigt för att kolla på snygga b-rudar! Jag hoppas på en stor vinst imorgon, så ni vet!
PEACE AND LOVE / s&s ♥ 



LOVE MY GIRL AND HER PRETTY SMILE! ♥♥♥♥♥♥♥

fredag ooohyes

Äntligen fredag, så jävla skönt! Tycker inte om skolan alls för tillfället. Ska snart ta bussen till plugget trotsallt, bättre sent än aldrig. Har bara två lektioner, idrott och sen svenska. Sen ska jag vänta på sophia som slutar sent, får se vad jag hittar på. När hon slutat går vi ner och äter middag på stan och sen efter det ska vi kolla på bio, snabba cash får det blir. Kusin och lillebror såg den igår och de säger att den var riktigt bra. Sen får vi se när vi kommer hem ikväll, match imorgon mot tumba så de blir sängen ganska tidigt.
Nu måste jag skynda till bussen så jag inte missar den också!
PUSS HEEJ

orka böj dig ner och plocka upp det du en gång tappat


Jag vet inte hur många gånger jag ska behöva säga det, men jag är inte perfekt och jag kommer nog aldrig att bli det heller. Bara så du vet det. Det är någonting du helt enkelt får lära dig att leva med, alla är inte lika bra som du och speciellt inte jag. Det är okej när ni glömmer saker, men när jag gör det då var det sista gången jag ens fick chansen att komma ihåg. Det är svårt att försöka bevisa att man klarar av någonting om man aldrig ens får en chans till det.
Ibland önskar jag att jag hade en, iallafall en förälder som verkligen förstår hur det är att vara tonåring. Det är fan inte lätt, och ni gör det så mycket svårare. Jag har aldrig riktigt fått känslan av att ni bryr er eller att ni förstår mig överhuvudtaget. Det är jobbigt, riktigt jobbigt. För det här är bara början..

tandläkareN

Sho-ho!
Idag fick jag mig en lång sov morgon faktiskt. Jag skulle nämligen till tandläkaren och tacka gud för det, tyvärr vart de inte riktigt som jag hade tänkte mig och de var väl inte så onvaligt de heller kanske. Jag hade tänkt gå upp vid halv 10 och duscha och ätafrukost i lugn och ro när jag ändå hade tid liksom. Men jag råkade snooza liiite för länge så vaknade vid 11 och då vart det bråtton, "ooovanligt". Han iallafall fixa mig tills farmor kom och hämtade upp mig och vi hann precis till halv 12. Dock är dom ju alltid så sega på sånna där ställen så fick inte komma in förns kl 12 och min buss till skolan gick kvart över så dom fick sätta fart och jag han precis, inga hål som vanligt - stooolt! :-)
Nu sitter jag i skolan och har datorkunskap, alltid lika roligt.. Alla sitter på facebook typ haha. Om tjugo minuter slutar vi och då ska jag gå bort till gympa salen och försöka ha handboll, hostan är inte rolig men ska försöka. Hoppas vi leker idag, som vi brukar. Och att inte alla är så seriösa, för sånt orkar jag inte med idag haha (a)  Efter skol handbollen så tar vi rimbo brudar bussen till rimbo för att tas oss igenom ännu en träning, så vi får höras mera ikväll nångång, puss på nosen! ♥


 

rimbo hk = lycka! :)


usch vilken dag!

Ja ni, idag har jag inte gjort så mycket. Började jobba imorse kl 10 och slutade kl 4, då kom faster lena och hämtade upp mig och vi åkte hem. Hon skulle hjälpa mig i att ta tag i mitt stökiga så kallade rum. Och fan va trist det är att städa, jag har känt mig lite hängig hela dagen så det var ingen hitt att bröjar stor städa rummet direkt när man kom hem. Vi har hållit på riktigt länge, och visst lite ordning har jag fått med jag orkar typ inte bry mig. Nu sitter jag i soffan, har ont i huvudet och är helt nere. När vi städade så tyckte jag liksom det var tungt att flytta på lite kläder så jag är nog sjuk igen, fan va skoj. Skulle inte tränat igår, så därför hoppade jag träningen idag. Hatar att må såhär, man blir ju aldrig frisk på riktigt, och snart är det sm också! Men seriöst, hur kul är det att höra om när jag städar och om att jag känner mig lite små sjuk? Inte så kul tror jag. Så därför lämnar vi det nu!

Imorgon är det torsdag och det betyder att jag ska tillbaka till skolan och träffa ellen, wiiie-hoo! Sen vid halv 11 ska jag ta bussen till rimbo för ett besök hos tandläkaren och efter det blir det nästa buss in till skolan igen, det blir ett väldigt åkande. Sen är det träning imorgon också, vi får se om jag orkar vara med på den men tror jag ska försöka. Nu om en kvart så börjar handbollen, sverige ska spela sin andra grupp spels match mot polen och jag hoppas verkligen de går bättre ikväll. Nu ska jag gå och göra i ordning någonting att äta eftersom jag inte ätit någon middag idag, vi hörs senare PUSS!

titta vad jag hitta för snygging, mjao!



give a little bit

Det är inte lätt när det är svårt.

Det är så jag ser det iallafall. Speciellt inte när man är rädd för ensamhet, rädd för att inte få se ditt skratt vänt åt mig, utan få se det vändas till någon annan. Tanken är skrämmande. Men tänker man efter, så är det mitt fel.
FÖRLÅT!

bra sverige, bra..

Hey hallå!
Jag var ju som sagt med på träningen ikväll, och det kanske jag inte borde. Det kändes bra till en början då vi värmde upp med lite mini mål, men när det sen vart dax för en speciell målvakts övning så tog det stopp, iallafall i mina lungor. Jag fick knappt någon luft utan när jag försökte andas ut och in vart det bara som en retig hosta. Trots att jag varit sjuk så tror jag att jag ska gå och kolla fall jag inte har astma, har fått höra av flera stycken att jag andas konstigt så de kan ju vara värt att kolla. Ska nog ta det lite lugnt med träningen såhär i början, är trotsallt inte helt frisk ännu men det är svårt att låta bli att träna.  Ja ja, efter träningen var de bråttom hem till sveriges EM start, vilket såg bra ut i början då dom ledde med 6-7 bollar. Och jag måste ge en stjärna till "en av mina två idoler" dan beutler som gjorde en kanon match. Surt med en förlust på två bollar, tyckte sverige kunde presterat bättre framåt. Hoppas på att nästa match blir bättre!
Nu ska jag gå och borsta tänderna och göra mig redo för sängen, imorgon har jag en liten sovmorgon. Börjar jobba klockan 10 så kan ställa klockan på halv 9 för att slippa stressa och hinna äta frukost och grejer. Sov så gott så hörs vi av imorgon!

Puss på rumpan!


EM final

Hej bloggen!
Just nu så sitter jag och kollar på EM finalen 2002 mellan sverige och tyskland, en jävligt bra match faktiskt. Då sverige tydligen vinner på förlängning. Vilken jävla känsla det måste vara, att vinna EM guld på hemma plan i globen. Skulle vara ballt! Aja, nu ska vi sluta drömma. Idag har jag jobbat mellan kl 8 - 14 vilket var rätt skönt att slutat tidigt idag. Dom är ju faktiskt lite söta när man ska gå hem, man får absolut inte gå haha. Ikväll så är det träning och jag tror att jag ska prova träna. Är fortfarande lite snorig och hostig, men har vilat länge nu och vi har ju match i helgen mot tumba som jag gärna vill spela.

Sen så sitter jag även och funderar på fall jag ska byta rum. Jesper har erbjudit sig att ta mitt lilla rum bakom garaget (vilket jag inte vart så förvånad över). Jag har gått och funderat på att de kanske skulle vara skönare att bo här inne eftersom jag inte trivs där ute längre. Men det enda som är skönt är att man får vara ifred om man har kompisar eller nått hemma. Och om jag byter rum med jesper så får jag rummet som ligger vägg i vägg med pappa och jennys sovrum och då kommer man aldrig kunna ta hem någon eftersom dom alltid sover så tidigt, och väggarna är inte direkt ljud isolerade. Såfall skulle jag vilja byta rum med hugo till mitt gamla rum som iallafall ligger lite längre bort. Tror dock inte hugo (eller jenny kanske jag ska säga) går med på detta. Vi får se hur det blir helt enkelt. Nu ska jag fortsätta kolla dom sista 6 minuterna på finalen + förlängningen som jag aldrig sett.
Vi hörs senare ikväll, puss!

En osminkad men ändå ganska snygg sandra! :-D he-he!

thun´s

Hej hej. Jag åkte till skolan idag iallafall, dock inte förns kvart över elva. Men bättre det än inte alls. Efter skolan så åkte jag med tim, lena och farmor och farfar till thun´s och blev av med lite pengar. Men det är alltid trevligt tycker jag :-) Lägger in några bilder senare på dagens köp.
Nu sitter jag i soffan och kollar på paradise hotel, så jävla bra. Ska nog lägga mig snart för imorgon ska jag upp ännu tidigare, börjar på dagis klockan 8, jippie.. Men slutar klockan 2 och då ska jag hem och städa mitt rum, vilket inte heller är så lockande, så morgondagen har inga roliga förväntningar direkt. Aja, vi hörs imorgon för jag har inte så mycket kul att berätta. Men hoppas ni andra haft en bra dag så hörs vi, puss! =)

fyfan för skolan!

Hello. Jag är vaken. Men jag är också väldigt trött. Har ont i huvudet och börjar få ont i halsen igen. Jag orkade verkligen inte stressa idag, så därför tar jag förmodligen kvart över nio bussen istället. Men jag känner mig typ helt borta, nästan död. Så asså jag funderar på att strunta i skolan idag. Det är bara en tanke, ska värma mig en stund under täcket så får vi se om jag kommer upp igen om en halvtimme. HejHej!

det var den helgen det..

Tjena. Helgen har bjudit på handboll, mycket hadboll från katrineholm. Och jag kan säga er att söndagen var såå mycket bättre än lördagen, dock inte från upplands sida men handbollen överhuvudtaget var rätt bra idag. Har umgåtts lite med andersson, my men framför allt ronja. Träffade också emelie vilket var kul, hon är cool! På tjej sidan stod stockholm som vinnare efter att ha slagit göteborg i finalen och på kill sidan var det göreborg som var de bättre laget, men måste säga att skåne var riktigt bra dom också. Grattis till johan och miranda som kom med i all star, våra stjärnor! På hemvägen blev det poliskontroll och donken och nu ligger jag i sängen och har ångest för att det är skola imorgon. Jag vill verkligen inte! Det börjar iallafall bli dax för att sova, ska plåga mig upp imorgon, underbart!
HARE BÄST, PUSS!

film tajm

Hej igen!
Ella kom på en super bra idé för ett tag sen. Att vi skulle bädda ut hennes bäddsoffa och kolla på film och äta popcorn, och det lät ju inte helt tokigt. Så nu ligger vi här och ska slå på "What happens in vegas". Imorgon bitti ringer klockan 7.00 och då är de bara kliva upp och fixa sig och äta frukost. För klockan 8 kommer teddy och lotta och hämtar upp mig och sen åker vi vidare ner till katrineholm igen. Så kommer inte vara hemma nånting imorgon heller. Men vi hörs när jag kommer hem. Nu säger viiiiiiiii; GODNATT! :-D


en dag i katrineholm

Hejsan mina kära läsare!
Jag är heelt slut verkligen. Har varit i katrineholm hela dagen och kollat på sverige cupen för 94or. Gick upp halv 7 och sov hela vägen ner, riktigt skönt. Sedan träffade jag på elina, sandra och jerry. Riktigt trevligt sällskap. Vi har kollat på handboll lite här och där och det var inte speciellt roliga matcher, men jag gillar ändå att vara där nere. Imorgon åker jag förmodligen ner rätt tidigt igen för att kolla och hejja fram båda upplands lagen som är i kvartsfinal. Tjejerna möter skåne och killarna möter stockholm. Kan bli spännande!
Nu så skriiiiiker min mage efter vad som helst, det enda jag har ätit idag är två mackor till frukost och en korv med bröd (+ några pommes av elina). Så nu tänker jag äta och sen duscha och sen blir de nog rätt lugnt ikväll. Pappa och jesper kommer hem lite senare från fjällen, få se om jag hinner träffa dom. Får se också när jag skriver här igen, kanske bjuder på ett inlägg senare ikväll.
Tänkte också passa på att tala om att jag inte känner mig helt frisk än, bättre men inte bra. Hostan är för jävla jobbig och idag har jag haft ont i magen hela dagen. Men men, lite alvedon så går nog det över. Önskar upplands grabbar och tjejer lycka till imorgon!   Pusshej.

hockey match

Hej igen! Nu har jag kommit hem från att först ha varit och kollat på en ganska roliga hockey match som rimbo tyvärr förlorade med 4-2 mot uppsala. Men det var ändå ganska roligt att kolla, lite kallt om tårna bara. Men man lär sig något nytt varje dag och idag lärde jag mig att jag ska ta ett par andra skor när jag tittar på hockey nästa gång. Fick ju även med mig elina och det var ju trevligt med sällskap, sen att jag inte är världens bästa på att cykla är en annan femma. Men ska tala om för er att det är ganska svårt att cykla i snön, pröva får ni se.. Sen tog vi en sväng förbi sophia på hemvägen. Jag trodde jag glömt ett par leggins hos henne men dom var spårlösa, bra jobbat haha. Vi vart kvar hos sophia och pratade om lite allt möjligt och sen gick jag och elina hem. Nu ska jag fixa mig för sängen och gå och lägga mig i lillebrors säng eftersom han och pappa är uppe i fjällen över helgen. Man måste ju passa på haha :-D Slår väl på en film eller nått för jag måste somna ganska snart. Ska kliva upp halv 7 imorgon bitti för att åka ner till katrineholm och kolla på sverige cupen. Ska bli kul! Men vi hörs imorgon kära läsare, ha en trevlig lördag, för det ska jag ha! :)  puss&kram.

hey and awwoo my head!

Hallå på er! :)
Nu har jag snart varit hemma från skolan i en timme. Åt precis lite filmjölk och müsli med lite smaskiga bär, riktigt mumsigt. Nu sitter jag i soffan och kollar på göta kanal 2 haha. Lite rolig är den faktiskt (:
Idag så har de väl inte hänt så mycket i skolan, hade engelska och jag fick reda på att jag fick vg på provet. Ni förstår inte hur förvånad jag är, har fått det på dom två senaste proven, något är det som inte är som vanligt på den fronten.. Tog iallafall halv 3 bussen hem med therese och jag träffade på min vän bilton som hade åkt lite vilse. Var iallafall himla roligt att få träffa och prata lite med honom, det var ett tag sen. Vi kom iallafall fram till att vi måste ses snart, jag saknar bålbro tiderna faktiskt.

Ikväll får vi se vad som händer, jag börjar få ont i huvet så ska vila en stund och sen äta och duscha. Kanske tar mig ner till ishallen och kollar på hockey istället för att åka in till stan och kolla på bio. Känner att huvudet inte är tillräckligt piggt för att åka dit ikväll, får nog bli en annan gång. De blir nog ganska lungt ikväll, ska upp tidigt imorgon och åka till katrineholm och kolla på sverige cupen. Men jag tror jag uppdaterar lite senare ikväll, pussheiii.



ni är grymma bejbss!

grattis elina honey, idag är det din dag! :) ♥

Tjenare på er! :)
Just nu sitter jag hemma hos mina söta kusiner och ni har hört det förut, jessica och jennifer heter dom. Jag tycker om dom ganska mycket, men bara ganska.. Därför jag försöker träffa dom lite då och då, great!
Annars så har jag faktiskt varit i skolan idag, kändes väl både bra och dåligt. Kul vare iallafall att träffa alla och speciellt min gobit ellen (: Skolan då, hur gick den? - toppen.. som valingt ungefär! ;)

Han inte skriva så mycket igår kväll, kom hem vid typ halv 11 och då la jag mig i sängen med en alltid lika snygg salina. Vi skulle sova tidigt och de gick ju englit planerna, eller ah salina somn ade som vanligt.. Jag däremot låg vaken alldeles för länge.. Det var riktigt kul att kliva upp imorse med endast 4 timmar sömn. Det satte ju sin spår idag på matte lektionen, shit the same. Jag jobbar ikapp! :-D

Ikväll blir lungt, eller lungt vette tusan, vi får la se vad som händer helt enkelt. Lär ju besegra trappen om ett tag och checka jeccas snygga rum hehe. SOOOM hon kämpat, en heeel fredag kväll.. hoppas det gett resultat!
iiiiii MORGON ÄR DET FREEDAG! FAN VA UNDERBARRRT! Vi hörs imorgon, sov sött alla filuuurer! love ♥


"huvudstaden"

Hej på er!
Nu har jag lite bråttom, jag fixa mig litegrann, eftersom jag är sjuk. Vill inte se sjuk ut, hehe. Om 20 minuter skjutsar pappa mig och elina till station där vi sen ska möta upp salina. Vi tar sen bussen in till stan för att kolla på handboll. Tror vi käkar något gott där inne också. Ska försöka ha lite mysigt med dessa brudar, så kommer hem runt halv 11 ikväll och då sover även salina med mig. Vi lär lägga oss på en gång, för imorgon ska jag faktiskt till skolan för första gången på riktigt länge, får se hur det går. Men vi hörs väl imorgon under dagen, hare bra pusssss!

you are always on my mind!


J A G   Ä L S K A R   D I G ,   D U   B O R D E   F I N N A S   I   M I T T   L I V !  



Senega

Godmorgon mina vänner! :)
Vaknade för en kvart sen kanske, farmor stod och ringde på dörren som en gaalning, så det var bara kliva upp. Men tur var väl det för annars hade jag sovit för länge idag också. Snäll som hon är så hade hon köpt hals tabletter till mig, det gillar vi. Nu ligger jag här i sängen och lyssnar på lite skön musik. Ska snart gå upp och äta mig en god frukost och sen runt 1 kommer farmor tillbaka och hämtar upp mig. hon frågade nämligen om jag ville åka med upp till mammas grav ♥  och självklart vill jag det, de var ett tag sen sist.

Annars idag då, är hemma en sista dag för att verkligen bli frisk. Mår ju mycket bättre än i måndags men inte värt att gå tillbaka för tidigt. Inte blir det heller någon träning den här veckan, tänker bli frisk först för annars kommer jag aldrig bli det om jag tränar för tidigt, så de blir lugnt ett tag för min del. Tänker istället åka in ntill eriksdalshallen och kolla på djurgården-skånela, det var tydligen en jäkla bra match sist så kan ju vara roligt att se. Ska försöka få med mig elina och sophia också. Sen ikväll sover min salina hos mig. Kan behöva en kväll med henne!
Nu blir det frukost, tjingeling! ♥

det vore ju ganska skönt med lite sol & värme!

börjar må bättre

Hej igen!
Jag veeeet att det blev ett långt inlägg tidigare, men hallå? Ville bjuda med mig lite av min fina minnen som jag ska bygga på i år. Jag tycker det bara är trevligt med lite sånt ibland. Haha (:
Matchen då, den gick väl inte sådär jätte bra. Vi var helt enkelt inte på topp idag, många skadade och sjuka. Men hallå, vi laddar inför sm. Skiter fullständigt i nivå 1 matcherna. (förresten så tycker jag det är jätte fult med nivå grejerna dom hittat på.. varför inte bara låta det heta elit som det alltid har gjort, nivå 1 hallå? hur b låter inte det...) Min insats i matchen tycker jag ändå var bra, jag förde statistik för oss målvakter och det är fan inte lätt att hinna med alla skott hela tiden och samtidigt skriva ner dom, guld stjärna till mig där! =)

Nuraaa, vad händer? - Jo jag ligger i min lillebrors säng (han är inte hemma). Kände att soffan är föör skön för att sova i en natt till så det fick bli lillebrors säng. Imorgon tänker jag vara hemma igen, trots att jag mår bättre. Men jag är på dagis imorgon är de sa att de är bättre att vara hemma tills man mår helt bra. Ingen succé att smitta ner alla barn. Så jag tänker försöka gå upp i tid imorgon, runt 10 iallafall. Liksom bara glida runt lite, äta en ordentlig frukost och kanske börja städa rummet.. Inte sålockande men det måste städas!
Vi hörs imorgon snyggingar! Natti Natti.. ♥

lite minnen jag har..

Under eftermiddagen har jag ägnat mig åt att kolla igenom alla mina bilder på datan, har hittat ett par bilder som ger mig starka minnen och därför kommer dessa bilder upp här på bloggen.

 

Detta är jag och mina två kusiner jessica & jennifer. Dom två står mig väldigt nära och jag umgås mycket med den familjen. Vi har gjort två båtturer tillsammans de senaste åren och det är något jag aldrig kommer glömma. Nu var det ett tag sen så tycker vi borde planera in en resa till. ♥



Haha, den här bilden får mig verkligen att skratta. Den är ifrån ett läger vi hade med upplandslaget under sommaren 2008. Så många minnen från den helgen men som ni ser står det brandmän i dörren och ja, vi råkade starta brandalarmet på långsjö skolan när vi skulle laga mat. En annan sak jag aldrig glömmer är tjejen som står och posar i mitten. Alla andra glider runt i sköna mjukis brallor förutom hon, alltis jeansen! HAHA Kommer alltid minnas er tjejer! <3



Här är en snygg bild på "från höger, kusin jennifer, jag, kusin niklas och niklas flickvän jossan. Den är från förra sommaren då det var 100 års kalas nere på arkadien. Morbror Kenneth och hans fru Karin fyllde båda 50 år och jävlar va vi firade det. Kvällen bjöd på en massa sköningar och en massa skratt. Som alltid med denna släkt. Men nust denna kväll är ett speciellt minne för livet.



På denna bild är det jag och salina som ligger och tar igen oss lite i gräset upp på lindbacken i rånäs. Vi var där med skolan för att orientera och det gick ju bra, eller hur tjejer? Dagen bjöd iallafall på en massa skratt och dagarna på lindbacken är något jag verkligen kommer sakna i framtiden, dock inte orienteringen men allt annat.



Den här bilden är från mellandagarna då jag, sophia, salina och therese tog bussen in till täby centrum för att shoppa lite. Kommer inte ihåg vad vi handlade men kommer ihåg att vi hade jävligt roligt, som alltid med dessa brudar. HAHA, ni är fööör underbara!



Sen har vi en riktigt snygg bild på sophia från nyår 2008. Det firade jag tillsammans med salina och sophia på långsjö vägen hos en rolig familj. Hela kvällen var riktigt bra, som vanligt så skrattade vi oss igen i stort sätt hela kvällen. Ni gör mig riktigt glad tjejor!



2009 började bra, riktigt bra. Vi åkte ner till katrineholm med upplands tjejorna och spelade riktigt bra. Då denna bild är tagen hade vi precis spöat skåne i semifinalen och det v ar riktig glädje. För övrigt var hela helgen bäst. Jag älskar katrineholm så jävla stort. 3 underbara dagar. ♥



Sen så var vi ner i älskade göteborg spelade skiten ur alla lagen i steg 4 för F92/93. Denna bild tycker jag utstrålar sån glädje. Efter vinsten mot Hellton i play-off matchen så kom till och med glädje tårarna. Alla var verkligen på topp, och se hur jävla bra det går då! Hela den helgen var bara så grymt bra, jag älskar brudarna som fan för ni gör mig alltid så glad. <3



Man kan väl också säga att början på 2009 var även början för denna underbara trio. Vi kunde knappt vara ifrån varandra mer än en dag, och det kanske var lite för mycket men vi hade kul och såklart man ville umgås med varandra då. Här är en av alla gånger vi färgade håret på varandra, dock gjorde vi det aldrig på mig. Men jag har tappat räkningen på hur många gånger vi gjorde de på salina och sophia. Riktigt snygga blev dom också!



Som sagt så började vi tre umgås väldigt mycket under det halvåret och därför kommer de många bilder på just dessa flickor. Den här kvällen tror jag ingen av oss någonsin kommer glömma. Jag har ett ANTAL bilder på just salina och sophia från denna kväll och alla ser ungefär ut som denna haha. Något mer jag kommer ihåg från denna kväll var samtalet från dig som fick mig att gå under. Jag grät och grät och ni försökte få mig på andra tankar och som vanligt så lyckades ni. Dessa två snyggingar låg alltså i min säng när jag kom tillbaka efter ett jobbigt samtal och jag är glad att just ni låg där. Tack för det tjejer.   :)



Här ser ni tre små pigga tjejer i en väldigt stor säng. Denna gång var vi inte i rimbo utan i skogarna i rånäs in salinas house. Mycket trevligt att lämna rimbo måste jag säga. Kvällen bjöd på en massa härligheter och jag vet att ni minns. Haha, sophia var inte den bästa på att hålla i kameran, blixten hamnade alltid ivägen kommer jag ihåg haha. ♥♥



Haha denna galna natt då!? Jag fick seriöst ont i magen.. Det var då den omtyckta durasell kaninen sophia dök upp och var helt jävla crazyyy. Aldrig vart hon trött och det kan ju varit därför hon fick namnet av victor. Jag bara garvade haha. Det var någon som irriterade sig som fan på denna kanin och det var nog de som fick mig att skratta som mest. GLÖMMER ALDRIG DEN NATTEN! haha



Vi fortsatte att fara runt och denna gång besökte vi kära märsta. Det skulle spelas sm steg 5 för P 94 i vikinga hallen och vi fanns på plats för att hejja fram våra grabbar. Vi bodde i hallen hela helgen och avslutade den med att spela en match mot skånela som vi såklart vann (a) Lördags natten spenderade vi (jag, sophia, salina & andersson) hos en sötnos vid namn mimi. Trots att de vart lite ont om sovplatser så hade vi det riktigt mysigt och trevligt. Vi kollade på skräckfilm och åt massa godis. Och redan efter 5 minuter kände salina sig som hemma. SKÖN BRUD! Får ta och göra om det snart brudar..



Sedan fortsatte min resa upp till Idre på klassresa. Som vi slitit för att få ihop de 80 000 kr som krävdes för att vi skulle komma iväg, och det var verkligen värt allt besvär. När jag tänker tillbaka på dagarna i idre så ler jag. Det var nog det bästa jag gjort med 9B. Jag bodde med mitt gäng som jag alltid har roligt med. 4 grabbar och en tjej, kan det bli bättre? Nerrå, men dessa grabbar får mig att aldrig ha tråkigt. Jag saknar dom faktiskt väldigt mycket och tycker att vi borde ses snart. Det är inte så lätt att göra en kort sammafattning av denna resa, men jag säger bara ett minne för livet..  9B i mitt hjärta! MISS IT!




Sedan vart det valborg och detta skulle ju självklart firas. Och det gjorde vi hemma hos jonis i asplund. Vi åt och drack gott och hade kul hela kvällen. Träffade massa roliga människor och fick ganska bra kontakt med vissa. Helt enkelt en bra valborgsmässoafton. Den bästa hittils om ni frågar mig.



Sen kom sommaren och det var dags att skiljas. Något som var riktigt jobbigt med tanke på allt roligt vi gjort tillsammans under dessa tre år. En å annan tår vart det och massor med kramar. Jag är så otroligt glad och tacksam att jag fick gå dom sista åren i grundskolan tillsammans med er, ingenting kunde gjort det bättre. Dock är jag lite ledsen att vi aldrig riktigt tog tag i klass tröjorna, hade velat ha en sån nu och tänka tillbaka på allt.



Jaja, trots att vi sorligt nog skulle skiljas så hade vi ju ändå fått sommarlov och detta måste ju firas. Så jag drog in till mobergs i norrtälje (dom hade öppet för oss ungdomar och det var tyvärr alkoholfritt hela kvällen). Men vafan, det stoppade itne oss. Vi drog igång dansgolvet och hade riktigt kul. Vid 11 tiden hade vi tröttnat och fick springa till bussen för att inte missa den, haha måste sett kul ut. Vi träffade på pontus i rimbo och vi bestämde oss för att ta en sväng förbi närtuna. Haha jag säger bara vilken kväll!



Detta sommarlov ville jag minnas som något riktigt bra så därför försökte jag dra ihop lite tjejer en kväll och ro ut till badberget för att ha det lite mysigt. På bilden är det sophia, jag och cassie som badar. Inte den fräschaste sjön, men på sommarlovet ska man bada, skiter i vart. Therese var också med, men hon ville inte vara med på bilden. Tack för kvällen brudar, glömmer inte.



Sommarlovet fortsatte och efter mycket om och men så saknade vi alla tre trion som inte längre fanns. Vi bestämde oss därför för att ta en heldag tillsammans och tog moppen till riala gropen för att bada och bara ha de bra. Vi träffade också på min vän stephan och hade det riktigt trevligt, jag diggar bilden haha.



Sedan var det dags för en efterlängtade vecka nere i åhus. Den veckan är något för sig. Så grymt skönt att bara glida runt nere på stranden och få kolla på handboll. Sen också få spela med världens bästa tjejer är ju inte helt fel. Det gick ganska bra och vi kom till final. Där vet jag inte riktigt vad som hände men efter mycket konstigt så förlorade vi den på sudden. Riktigt tung förlust, men efter ett tag kom vi över den.. Jag längtar redan till åhus 2010 <3



Sedan var de äntligen dags för sommarlov på riktigt, nere på öland alltså. Man behöver åka dit och känna att man lever. Jag kan inte beskriva känslan när man åker över ölands bron, den är fantastisk. I år så kände jag också att de var dags att visa någon speciell hur bra vi har det när vi är borta. Och eftersom jag och sophia kommit varandra så nmära så ville jag ta med mig henne. Hon stannade en vecka och fan så kul vi hade. Natten i borgholm lär vi aldrig riktigt glömma haha. Ingen sommar utan öland helt enkelt och jag SKA dit nästa år om jag så ska tälta helt själv!



Sedan var det redan augusti och skolan började. Jag var nervös för att börja gymnasiet i en helt ny klass och inte känna nån. Tur som jag hade så kom ellen till min klass efter en vecka och dagarna med henne i skolan är helt galna!

Nu har jag inte tid att lägga in fler minnen för nu ska jag ner och kolla på mitt lag som möter GT Söder, så vi hörs sen.
PUSS & KRAM

ännu en dag i soffan

Hej på er!
Tisdagen fick bli en dag i soffan det också. Känner mig fortfarande riktigt hängig så det blir ingen match för mig ikväll. Kanske åker ner och kollar om jag orkar. Och det tror jag att jag gör, för jag behöver komma härifrån ett tag. Vi möter GT Söder och på borta plan så vann vi med kanske 10 bollar så jag hoppas tjejerna vinner ikväll också. Vi har även GT i våran grupp i steg 4 så kan ju vara bra att se hur dom spelar en gång till. Jag kan ju passa på att skriva lite skott statistik som jag sen kan läsa på inför steg 4.

Vi får se vad jag hittar på mer idag, har tvättat lite så ska väl hänga upp tvätten om en stund. Inte så kul direkt, men ändå. Kanske slår på en film eller nått, ah ni vet det vanliga typ.
Vi hörs senare..   puss ♥

har fått alldeles för mycket gjort idag

Nu är jag trött, trött, trött på det här.. Blir iallafall hemma imorgon också så jag inte går och smittar ner alla barnen på dagis. Måste ändå gå upp halv 8 för att ringa och tala om att jag är sjuk. Nu ska jag titta på först slutet på johan falk filmen som var igår på tv eftersom jag somnade, och efter det så blir det new moon. Tror dock inte jag orkar kolla på hela den, men vi får se. Har också gjort en stor tallrik med mjölk och flingor, mums!
Där med säger jag puss och godnatt, vi hörs imorgon igen! :)

alla älskar alice

Hej igen!
Nu har jag precis tittat klart på "alla älskar alice", en ganska känslosam film om ni frågar mig. Den är ganska gammal men den är ändå riktigt bra. Jag gråter till flera scener i filmen. För er som inte vet så handlar den om alice, en flicka som är 12 år och som går igenom att hennes föräldrar skiljer sig vilket kan vara riktigt svårt i den ålderna då man börjar förstå sånt. Den är iallafall riktigt bra tycker jag, om man känner för att gråta lite kan man ju alltid göra det till den filmen. Kanske inget för killar, men för er tjejer som förstår vad jag menar så är den bra.

Sen så förstår jag inte hur det kan få plats så mycket snor i en liten liten näsa..? Seriöst, det tar ju aldrig slut. Och såren man får av att snyta sig hela tiden är ju inte direkt snygga, eller sköna heller för den delen. Vill gärna bli frisk nu, för jag vil inte ligga här hemma och göra ingenting för det suger om man tänker efter. Håller just nu på att ladda ner "new moon" som jag kan kolla på lite senare ikväll eftersom jag inte kommer få träna. Suger gör det också, för jag vill verkligen träffa alla handbolls galningar, dom gör mig glad och de är precis vad jag skulle behöva. Bara få sitta med på läktaren och skratta och må bra, men när jag är hemma från skolan så får jag inte gå ut på hela dagen.

Ligger nu här och hör att jenny håller på i köket, hoppas verkligen att det blir något gott till middag för jag är skit hungrig verkligen. Åt lite mjölk och flingor tidigare och nån macka, men de var snart 3 timmar sen.
Vi hörs senare! P&K

sjuk nu igen

Godmorgon!
Vaknade för en halvtimme sen efter att ha sovit i över 14 timmar inatt. Helt sjukt. Sover nog ganska bra på soffan ändå. Vaknade vid 7 när klockan ringde och var faktiskt inte trött, tänkte gå till skolan men är så jävla förkyld och huvudet är rätt tungt. Så det fick bli en hemma dag idag. Vet inte riktigt vad jag ska göra bara men skönt att bara ligga ibland. Hungrig är jag också, jag orkar inte gå upp och göra i ordning mackor, ett tecken på att jag inte mår bra. Ska försöka resa mig och slå på tvn iallafall, eller kanske ladda hem en film. Har verkligen ingen ork i kroppen. Men nu ska jag försöka ta mig upp till köket och göra nånting iallafall, vi hörs senare..

förkyld

Nu är köping slut, och jag längtar redan till nästa vecka. Tänkte ju gå och lägga mig tidigt ikväll så ska försöka stänga av datan före klockan 10. Men nu tittas det på johan falk i soffan där jag tänkte övernatta inatt igen, vill verkligen inte sova i mitt rum. Det är kallt och det är ensamt och det är bara förjävligt. Och nu har jag blivit förkyld också, så sitter och fryser som fan. Ska ta och hämta många filtar och mysa ner mig i soffan om ett tag. Skola imorgon också, fyfan. Det är något som inte borde få finnas just nu. Jag har ju dessutom gått och blivit förkyld så vi får se om jag orkar med någon skola. Har förlorat några deciliter blod för ett tag sen också, näsan blödde och blödde. Just nu är nästan allt bara allmänt jobbigt.

Ska också tala om att herrarna vann över Nyköping med ett par bollar idag, en ganska bra match från rimbos sida. Två röda kort för nyköping också, riktigt fult spelat. Efter matchen vart det god mat på kina restaurangen i rimbo, farmor och farfar bjöd. Och imorgon ska jag börja mitt nyttigare liv, får se hur det går.
Hare bra så läng så hörs vi, puss!


i väntan på köööping

OM DIG:

Namn - Sandra Linnea Stark
Bor - Rimbo
Syskon - Jesper (Hugo & Ella)
Född - 1993 - 12 - 15
Ögonfärg - Blå
Längd - 174 cm
Sko storlek - 40
Höger eller vänsterhänt - Höger
Stjärntecken - Skytten
Hårfärg - Blond
Födelseort - Rimbo



DAGENS:

Låt - " I got a feeling "
Saknad - Salina & Sophia
Kläder - Leggins, linne och en
Mat - Kina restaurang - oxfile med pommes
Göra sen - Kolla på en annan del av köping och sen sova..

SVARA ÄRLIGT:

Tycker du om att plocka svamp - Det kan jag väl ite påstå
Tycker du om godis? - Haha ah tyvärr..
Hur många gånger i veckan äter du godis - Ska få ner det till en gång i veckan
Äter du oftast nyttig mat - Blir väl inte ofta direkt :/
Tycker du att du själv är söt/snygg - Ibland så
Du ger mycket komplimanger till andra -  Jag försöker
Är du nöjd med ditt förnamn - Jora
Tycker du att du själv är smart - Haha, ibland får jag till det
Vad är det sämsta hos dig - Att jag inte är så bra på att låta folk vara som inte vill prata med mig. Ska förbättras!
Vad är det bästa hos dig - Att jag är en sån som bryr mig om folk och är bra på att lyssna
Har du bra självförtroende - Inte så jätte
Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn - För många
Gillar du dina grannar? - Klart jag gör :)
Gillar du skolan - Nej
Har du någon gång skolkat - Ja
Spelar du något instrument - Nej
Har du några tatueringar - Nej
Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag - Haha tror du jag har koll på det?
Tycker du om djur? - Vissa

BRUKAR DU:

Sova - Jotack!
Ta mediciner du inte borde ta - Nej
Snusa - Nej
Klä dig i svart - Det händer väl
Lita på folk - Jora
Drömma mardrömmar - Aaah
Gå i skolan - Händer
Gå i kyrkan - Nej :/
Ljuga - Jo
Vilja dö - Nejdå

HAR DU:

För många vänner? - Vänner kan man aldrig få för många av
Skadat någon? - Yes
Färgat håret? - Inte hela
Några piercningar? - Nej
Några tatueringar? - Nej
Egen dator - Japp
Gjort bort dig rejält? - Har väl hänt

I väntan på köping så snodde jag ett test av snygg madde, skoj! Nu börjar iallafall en annan del av köping och det är fan miott favorit program. Så nu ska jag inte sitta här, och inte ni heller. Kolla på köping vafan. Hej så länge!

sista dagen på lovet

Äntligen är man hemma från den där jäkla kiosken. Har stått där i fyra timmar och inte fan var de kul alls. Madde och Therese var väl de enda roliga. Matcherna i flick sm var inte heller så mycket att se, spännande kanske, men det var inte handboll.
Nu ligger jag hemma i min soffa igen, under täcket. Varmt och skönt. Jag har också gått och blivit sjuk, förkyld. Det är kylans fel, lite värme nu tack. Ska försöka pigga upp mig lite till halv 3 då jag och elina och kanske therese åker in till norrtälje sportcentrum och förbereder oss för match, herrarna tar emot nyköping och de lär bli en spännande match. Jag och elina ska sköta musiken så vi får bra platser på köpet. Hoppas på vinst för grabbarna. Efter matchen åker jag till rimbo med pappa, farmor och farfar ska bjuda på kina mat. Det lär ju bli rätt så gott, sen ska jag nog hem och ta det lungt och försöka komma i säng hyffsat tidigt eftersom den där skit skolan börjar imorgon, jag vill verkligen inte. Längtar redan till nästa lov!
Nu ska jag nog värma lite te och sätta på en film & mysa under täcket, vi hörs! ♥

lilla julafton

Nu är jag hemma efter en som alltid lika kul och galen kväll hos mormor. Jag älskar att vara där, jag älskar människorna som är där och jag älskar mormors goda mat. Kan inte annat än bli bra helt enkelt. Tack också för julklapparna, super nöjd. Är dock inte så bra på att visa känslorna vid dessa tillfällen, men hoppas det inte gör allt för mycket, jobbar på det ;-)

Imorgon klockan 8 ska jag stå i kiosken, och jag är så grymt taggad på det. Så kanske ska gå och lägga sig, sista dagen på lovet imorgon och då måste man kliva upp vid 7 för att stå i kiosken, inte okej. Men men, sånt är livet när man "spelar" handboll.
Nu ligger jag i soffan och tänker faktiskt sova här också, jag vill inte sova i mitt rum. Hatar mitt rum. Vill bara flytta, nu och inte sen. GODNATT!

nej jag är inte trött?

Godmorgon, eller nått..
Jag vill bara tala om att jag är trött, riktigt trött..
Gårdgen vart faktiskt roligare än vad jag tänkt mig, jag menar det blir vad man gör det till och med mina brudar har jag alltid kul. Vi tog 7 bussen till norrtälje och drog till dennis och satte där till typ 9, halv 10 kanske den blev till och med. Sen började vi gå mot flygfältet (?) (ah jag vet, kändes riktigt konstigt att gå mot lokalen på flygfältet, men vad gör man inte för att få dansa hehe. Har inte dansat såhär på länge, träningsverk i rumpen-stumpen fick jag på det köpet. Vid halv 12 hade vi tröttnat och ville gå till donken, men när vi kommer halvvägs får vi höra att det stänger 23.00, hallå?? Vad är det för jävla mc'donalds? Vi tyckte inte det var okej, så vi gick tillbaka till flygis, ställde oss inne så vi slapp frysa arslet av oss och vid kvart över 12 gick vi tillbaka till donken för att ta halv 1 bussen hem. Dock var det en äckel 625a som bara går via Rimbo så vi fick gå hem från station, JIPPIE! SVINKALLT! Jag lär ju köpa en ny vinterjacka fall det blir flera sånahär kvällar. Vi var väl hemma framåt halv 2 och då blev det vatten och kex, mums. Sen vid kvart över imorse vare bara gå och lägga sig eftersom klockan ringde 8.00 imorse, det var ju inte direkt det bästa som kunde hända men de var bara kliva upp. Har nu precis kommit hem från en ganska värdelös match, vann med 16 bollar tror jag. Kul att gå upp så tidigt för en sån match? - NEJ!

Nu tänker jag faktiskt gå och lägga mig och sova nån timme. Klockan 4 ska vi vara hos mormor för att fira traditionella "lilla julafton" med min mors släkt. JAG ÄLSKART! Så tänker därför sova ett tag så jag är pigg/piggare.. Får se om jag bjuder på ett inlägg innan jag drar till mormor. Något jag tänker bjuda på är iallafall ett par snygga bilder från igår. Vi hörs, pöss! ♥











gilla läget (y)

Tjena!
Kom i säng alldeles för sent i natt och det var därför ganska jobbigt att gå upp imorse när klockan ringde vid halv 11, kom inte upp förns halv 1, tur som jag hade så vaknade jessica också då haha. Vi tog iallafall kvart över två bussen in till norrtälje och skulle handla nån julklapp här och där, bra att tjejen jag ska köpa till var med (y) haha. Kom precis hem och nu är de lite små bråttom, ska byta om och fixa mig och sen dra till sophia för att sedan dra in till norrtälje och vi verkar hamna ho dennis, till att börja med iallafall. Vi får se hur kvällen slutar, men kul ska vi ha =)
Imorgon är det match 10.15 så skriver väl kanske efter där nångång, ha en trevlig kväll - PUSS!

TRION



vi har då aldrig sagt att vi är normala (?) vi vet att ni gillar't ;)

för det är torsdag idag, såvare..

HAHA, jag bara ler. Planer och planera är fan inte min grej alltså. Nu har jag gått och blitt gal-i-galen också. Alltså vart de inga planer ikväll efter dagens träning. Det som hände var att vi insåg att de är torsdag, folk har börjat gå i skolan och jobba och det är inte lätt att hitta hus då. Så imorgon är de fredag och då ska vi roa oss istället, är det tänkt. Träningen gick faktiskt bra idag, de kan vara skönt med en målvkatsträning ibland så man kommer på fötter igen, sen stannade jag kvar på damernas träning och liksom gled runt, som alltid nästan.
Nu sitter jag hemma, äter lite pastasallad från middagen och ska snart gå och lägga mig i lillebrors säng och kolla på en film, (lillebror är inte hemma). Får se vad de blir för film, någon jag inte sett kanske? Aja, imorgon måste jag åka in till norrtälje eller nått och köpa julklappar, så ska försöka somna i tid och gå upp i lagom tid imorgon. Får se hur det går!
Vi hörs imorgon sötnosar =) puss!


Vart tog dagen vägen? Bortaaa

Godmorgon för min del tyyp!
Vaknade upp hos sophia, bredvid salina, på golvet, skööönt! Med trion kan vad som helst hända, och det gjorde det kan man säga. Detta borde hända oftare, för kvällarna med dessa tjejer går inte att ha tråkigt på. Dagen verkar se ut ungefärsåhär? - "försöka ta tag i att städa rummet som tydligen är mitt!", sen vid sex är det träning, målvaktsträning tydligen, så hoppas den ger mig något idag. Börjar tappa suget igen, känns inge vidare. Hoppas istället på att något annat får mig att gilla denna dag, typ lite saft och sköna people..? Jatack!
Något jag just nu vill dissa med STORT D är tiden, den går så jävla fort och nu hinner jag knappt städa, som alltid. Och snart är de träning och snart är det kväll och ingenting verkar vilja hända.. kul.  Nånting får fan hända, annars går jag och blir gal-i-galen..
Puss så länge!

laan @ sophiias

Hej sötisar!
Sitter i sophiias sköna lya. En kväll med brudsen tackar man ju inte direkt nej till. Här händer allt, och då menar jag verkligen allt. ^^ Vi har även varit ute på en vandringsfärd igenom rimbos svin kalla gator i mörkrets mörker. Det var mysigt! Kvällen @ sophia lär bli lång, längre än dom flesta faktiskt. Och imorgon ska vi sova länge, och ingen får störa tack! Nu börjar jag bli riktigt törstig, och då menar jag törstig, typ lite cola skulle inte sitta helt fel. Men det är i mina drömmar just nu.
Ni får fler inlägg sötnosar, promies! pusss



ny design, tack joline :)

Hallå där kött och blåbär!
Det var lite små jobbigt att komma upp ur sängen imorse, låg vaken alldeles för länge. Men var inte så trött heller eftersom jag pch elina var upp rätt länge. Kom iallafall upp runt 11 och gick då hem och hoppade in i duschen. Vid 1 tiden åkte vi in till norrtälje för att kolla på damerna som skulle ta emot önnered. Vi plockade även upp min vän stephan som jag inte träffat på lämge, saknat den grabben. Matchen i sig var väl helt okej idag. Dom ledde iallafall i halvlek och jag tycker faktiskt att dom spelade bra idag. Tyvärr räckte det inte hela vägen, men det är bara komma igen. Tyckte iallafall att mina brudar var duktiga, sophia och salina alltså. Varsitt mål fick dom in!
Nu ska vi åka upp till rånäs till pappas mormor och fika typ, kusin tim ska med också. Sen ska jag hem till mina brudar och hänga med dom hela kvällen. Vi får se vad vi hittar på för galet, nått läre bli!

puss

paradise hotel

Tjena alla fiskpinnar!
Dagen har gått fort, föööör fort. Vaknade upp hos elina, åt frukost och spelade lite super mario. Sedan vart klockan mycket och pappa kom och hämtade mig för vi var bort bjudna på mat till jennys mamma. Och till er som inte vet det så är jenny min pappas sambo eller va de heter. Där bjöds det på någon potatismos och kyckling, jätte gott var det. Vi fick också glass och bär till efterrätt. Sen fick vi också våran lilla julklapp som var 200 kr, jag fick en hundring extra eftersom jag fyllt år. Så det var bara att tacka så mycket.
Nu befinner jag mig hos en skön brud, sophia kallar jag henne. Vi har kollat in paradise hotel och nu ligger vi och nördar vid våra snygga datorer hehe. Vi ska nog starx ta och sova eftersom snyggingen bredvid mig ska spela match med damerna imorgon. Dom har samling kl 11 i norrtälje men matcher börjar inte förns 14.00, så jag tänkte städa mitt rum på riktigt där innan någongång. Skulle vara skönt att få ordning på skiten. Men egentligen vill jag bara att vårat nya hus ska bli färdigt så jag får flytta in i mitt nya rum, för jag trvis verkligen inte i min lilla håla längre..
Ni lär få ett inlägg innan jag somnar eller imorgon ;-) PUSS!


sagoland

Godmorgon!
Sov som sagt med elina inatt. Riktigt mysigt i hennes stora säng, jag sov som en kung. Vi somnade ganska sent, halv 4 tror jag klockan vart. Men sen sov vi ganska länge i morse också, vaknade runt halv 1. Till frukost vart det toast och o'boy. Nu sitter vi och spelar super mario igen haha. Det är ju verkligen barnsligt roligt, och nej elina. Jag är inte dålig, jag är bara inte så bra..
Ikväll får jag se om jag ska träna, funderar på att träna själv hemma istället. Dra ut och springa eller fysa eller nått. För träningen kommer mest riktas åt damerna eftersom dom har match imorgon. Vid 4 tiden ska vi äta hos pappas sambos mamma. Så nu vart det lite bråttom.
Skriver mer ikväll, puss!


jag älskar dig elina, du är speciell! ♥

magen mår bra igen

Tjena!
Magen mår bra och jag mår bra. Jag är hos elina just nu och spelar super mario :-D Vi har även kollat på paradise hotel och så kollade vi lite handboll, sverige - slovakien. Får se om jag sover kvar här eller om jag promenerar hem. Har inte så mycket annat att berätta just nu. Så godnatt, puss.


jag saknar åhus, alltid ett leende på läpparna!

det blir inte alltid som jag tänkt

Nu är jag hemma igen, och jag är hemma lite för tidigt. Träningen slutar nämligen nu och inte för tjugo minuter sen. Men jag vet inte riktigt vad som hände med mig men jag fick akut ont i magen och ville bara hem så fort som möjligt. Det känns lite lite bättre så jag tänker krypa ner i ett varmt bubbelbad och bara njuta. Tänka igenom livet lite. Sen ikväll tror jag trots allt det blir en ganska lugn hemma kväll trotsallt. Kanske inte här hemma, får se om jag orkar gå till elina eller nått.
Aja, nu blir det snart översvämning i badrummet, vi hörs sen. Tjaaaooo!


10-01-04

Tjoho-ba!
Jag sitter hemma i min soffa och har ångest för jag vet att jag borde gå ut och städa i mitt rum. Det verkligen måste göras. Jag kom precis hem från jessica där jag spenderade natten och vi har haft mycket trevligt.  Som alltid med den tjejen. Var även i sporthallen igår och följde fotbolls cupen, och dagen bjöd på många roliga matcher. Rimbo IF stod till sist som vinnare men jag tycker att Rimbo HK var mer värda vinsten. Deras matcher var lätt de roligaste och mest se värda. Träffade också mycket trevligt folk och till sist åkte jag hem med jesscia.
Idag så har jag ju tänkt att städa som sagt, fårse hur det går med det. Sen kanske jag och elina skulle spela lite super mario, om vi hinner. Ikväll är det träning också, inte så sugen direkt. Men efter det tänker jag iallafall inte dra en till hemma kväll, går ut och roar mig själv om det är så.
SKriver nog förmodligen lite senare, för nu måste jag ta tag i städningen för känslan efteråt lär ju vara ganska skön.
PUSSHEJ

skärp dig, detta ska bli ett bra år.

Hej igeeen.

Kvällen blev ungefär lika tråkigt som jag inte ville att den skulle bli. Vart fan tog vägen till victor vägen? Borta. Som tur var har några roliga grabbar gjort så jag suttit framför denna skärm snart två timmar, eller nått...
Ikväll ska jag försöka sova lite tidigare så jag inte går runt och är trött hela dagen imorgon. Ska ju kolla på fotboll imorgon igen, och jag kan lova er. Det är fotboll på riktigt hög nivå denna helg i rimbo sporthall. I LIKE IT :-D

Förutom denna dag, och dagen innan det typ. Så har jag ju bestämt mig för att 2010 ska bli riktigt jävla bra, bättre än last year. Känslan just nu sägeratt folk försvinner. Eller nej, dom gör både och. Dom gör positiva saker som vem som helst skulle vilja vara med dom, men det är inte alltid så lätt liksom. Men för vissa går det bättre än andra. Om jag ska gömma mig bakom kudden så kan jag säga att de känns som de ibland inte är meningen att jag någon gång ska få ha tur överhuvudtaget. Och med tur menar jag inte att solen skiner eller att jag vinner 25 kr på en triss lott. Tur kan man ha på massa olika sätt och jag kan inte påstå att tusen står på min sida. Skulle kunna ränka upp motsattsen till tur, men det är oväsentligt.
Något annat jag kan räkna upp är mina nyårs löften, jag menar allt hör ju ihop på något sätt.
För det första så ska jag försöka bli lite nyttigare, skippa det där sista varje dag. Tänka mig för, mår magen bra mår huvet bra. Det kör vi på!
För det andra så ska jag bli smidigare och vigare. Att vara handbollsmålvakt är faktiskt jobbigare än vad folk tror, men jag orkar inte bry mig om vad folk tror och tycker. Men liksom, inte för att skryta eller något sånt. Men tänk, tänk och jag skulle träna upp mig. Jag menar på riktigt, för jag är verkligen hur otränad och osmidig som helst. Men ändå är jag hyffsat bra, tänka sig liksom. Så till nästa år då jag SKA ha en plats i junior elit laget för uppland, då ska jag för de första vara mycket vigare än vad jag är idag. Det är mål nummer ett, det andra har inte så jätte står betydelse om ni frågar en målvakt i rimbos a-flick.
För det tredje så har jag bestämt mig för att jag i år ska våga saker som jag egentligen inte vågar. Jag tänker lära känna nya människor, vilket jag egentligen har lite svårt för. Men vafan, man måste ju göra något med sitt liv, annars blir det bara trist och speciellt här i lilla äckliga rimbo. Och om jag ska uppnå det här, vilket jag verkligen vill så kommer jag i år få reda på vilket som verkligen är mina riktiga vänner. En riktig vän kommer att älska mig vad jag än gör, eller åtminstone älska mig för den jag är. För jag vill inte bli älskad för någon annan än den jag verkligen är, och det lär ju märkas ganska fort. Resten kommer jag faktiskt göra mig av med, jag menar passar det inte så orkar jag inte gå runt och bära en tung ryggsäck med oäkta vänner. Så 2010 lär bjuda på en massa överraskningar, och jag älskar överraskningar.

Nu vart det ett ganska långt inlägg, men nån gång måste jag ju bjuda på ett sånt också. Jag vet inte om jag är trött eller pigg just nu, så vem vet. Det kanske kommer fler inlägg ikväll. Natten är lång. Nej juset, sova tidigt var det. Men som sagt, överraskningar är bara roligt. Så bli inte förvånade!



Bjuder fan på en riktigt het bild, njut bitches!

Vill ha sommar här och nu!

I AM BACK!

Jag har kollat på fotboll hela dagen lång, i sporthallen faktiskt. Det är gottröra cupen och det är riktigt skoj att kolla på vissa matcher faktiskt. Lite roligt att rimbo hk (handbollsklubb) har anmält ett lag och typ går in och överraskar som fan och vinner över förra årets vinnare. Imorgon får vi se vilka som blir årets vinnare.
Jag har haft en toppen dag, har skrattat mycket. Speciellt med Emma, som jag alltid har kul med, och jag har saknat henne.

Ikväll får vi se vad som händer, vill inte sitta hemma och typ ha dödstrist. Kanske drar till victor eller nått liknande, den som lever får se. Nu börjar jag bli hungrig, så jag tänker faktiskt överraska med att laga lite makaroner och köttbullar, wieee.


en börjar på något Nytt

HEYHEY!
Kan inte säga annat än att gårdagen var ganska skön. Jag menar nyår, Jag ♥ Nyår ... Något som tydligen ville avsluta kvällen var migrän, varför liskom? Det förstår sååå mycket.

Nyårsdagen har faktiskt också varit lite rolig. Det vart en lång promenad till kebaben för att käka lunch, pizza nejtack. Min dag har ungefär bestått av två tuggor pizza och en jävla massa cola. Men det va fan värt allt besvär, eller? Jodå. Detta var iallafall det bästa nyår hittils, hoppaas det håller i sig 2010 uuut.

Nu tänker jag slaggaaa, imorgon är det fotbollscup. GRYMT!

RSS 2.0