mycket handboll just nu

Hej bloggen.
Jag har varit lite dålig på att uppdatera men jag har faktiskt inte haft tid. Åkte iallafall till märsta i fredags och kollade på juniorlandslaget när dom mötte varandra. Ganska rolig match. Sen åkte vi hem igen och var hemma vid halv 1. Då följde therése med hem till mig och sov kvar. Vi var ganska trötta och somnade snabbt. Sen var det bara att kliva upp igen kl 7 får att återigen bege sig till märsta. Onödigt tidigt jag vet, men bussarna passade inte riktgit in. Var iallfall i vikinga hallen vid 10 nångång och hade första träningen med juniorelit halv 12. Sen efter den så hade vi match mot kolbolt (?) ett norskt elit lag och vi vann faktiskt med 4 bollar tror jag det blev. Det gick ganska bra för mig också, riktigt skönt! Senare spelade vi även en match mot varandra och det tas inte lika seriöst men gick bra för mig då också. Sen så spelade juniorlandslaget igen kl 5 mot portugal och dom förlorade tyvärr. Sen sprang jag och duschade för kl 7 började nästa match, sverige mot norge som tyvärr norge vann. Men det har varit rolig handboll att titta på.
Imorgon är det redan söndag och inga planer, så vi tar nog 10 bussen in till märsta igen och fortsätter att följa juniorlandslaget. Ganska mycket handboll denna helg, men det är bara kul.
Nu ska jag gå och göra mig ordning för sängen, ska bli riktigt skönt att sova faktiskt.

Jag har också lite dåligt samvete för att jag inte varit upp till graven denna helg, det är ju alla helgon och då ska man dit! Fan fan fan.. Aja får bli nån dag nästa vecka istället.

PUSSHEJ

fredagsmys :D

Tjena!

Gårdagen vart inte direkt som planerad. Åkte till stephan och matthias men sen kom också amanda och sen fick vi för oss att åka till donken. Så vi tog bussen in till norrtälje och åt lite glass och vissa åt mer än andra haha. Vi tog halv 12 bussen hem igen och åkte istället till amanda. Jonas kom också och dom spårade verkligen. Dock var jag inte så jätte rolig för jag var väldigt trött, men det blev en kväll/natt med bl.a smält choklad, ketchup, yoghurt, nyponsoppa, mjöl och iskallt vatten..
Nu har stephan åkt på kryssning och jag skulle spenderat kvällen ute i skogen med lite folk, men pappa kunde inte skjutsa så vart inget. Så får se vad jag gör istället. Tänkte iallafall hoppa in i duschen nu eftersom jag har choklad i hela håret!

Imorgon blir det iallafall en heldag i märsta med massa underbara människor. Ska också spela handboll såklart och vi får se hur det går, hoppas det går bra och att jag blir uttagen till junior elit cupen.

 

 

PUSSEN!!


en dag i fyrishov

Hej hej allihopa!
Idag har jag varit i fyrishov nästan hela dagen. Vi åkte in vid 11 nångång och var där till ungefär klockan 3. Träffade även salina & daniel där och umgicks lite med dom. Märkte också att det inte alls är lika kul at bada i badhus längre :o ska det vara badhus så ska det badas i örebro, ingen annanstans.
Aja, när jag kom hem var det bara att käka och sen dra ner och träna direkt. Tränade bara våran egna träning, sket i damernas träning för de känns ändå inte som man har sån stor chans att ta en plats i elit-laget eftersom dom redan är 4 målvakter liksom.. Jag drog istället hem till stephan för det var länge sen jag träffade den grabben! "/
Så nu ligger vi här jag, stephan och även mathias. Dom spelar nått jäkla tv-spel och jag ligger här. Jag nöjer mig med att bara kolla på dom när dom spelar, vågar nämligen inte spela haha (a)

Imorgon får vi se vad som händer, jag sover iallafall kvar här och vi får se när jag åker hem imorgon. Borde plugga lite och börja med min rapport men vi får se, lovar ingenting. Sen framåt kvällen åker jag och ellen med några andra snubbar ut till skogen, ska bli spännande att se hur den kvällen slutar faktiskt, ha-ha.

PUSS&KRAM SKUMBANAN!


stockholm med sophia

Ja som sagt, idag har jag och sophia varit i stockholm och det var väldigt mysigt. Vi tog kvart över 12 bussen in och gick och kollade i lite affärer. Eftersom jag bara skulle köpa skor idag så hade jag inte så mycket pengar med mig och det var bara bra ska jag säga. Jag köpte mig iallafall dom skor jag hade tänkt och inget mer med det liksom. Vi gick också en stund med jessica eftersom hon väntade på sin mamma. Sen så träffade jag madeleine också, två gånger faktiskt haha. Och andra gången när hon frågade var jag hade köpt så sa jag skor och kom på, vart fan är skorna!? Juste, jag ställde dom i affären bredvid när jag provade en jacka haha. Som tur var stod dom kvar, haha. Annars hade det varit så typiskt mig! (a)
Efter det åkte vi hem och då var klockan ungefär 6, fast vi trodde den var 7 eftersom sophia glömt att ställa om sin klocka haha. Men men, vi kom ju hem till slut iallafall och nu ska jag snart gå och lägga mig. För imorgon väntar fyrishov med jenny, hugo, ella och anna. Det ska bli riktigt skoj. Skönt att bara vara barnslig ibland liksom, hoppas bara man inte är för stor för alla rutschbanor hähä (?)
Hoppas alla haft en lika bra dag som jag!
Lite bilder kommer..








love you my girl! <3



puss på kinden

Jag känner att just nu är livet helt underbart!
Verkligen, på riktigt. Visst finns det alltid saker man saknar och vill ha, men som att jag an göra något åt det just nu? Nej, så därför tycker jag att livet är jävligt bra just nu.
Det enda som skrämmer mig är att jag håller på att förlora min familj och mitt tidigare liv. Det vill jag inte, det får inte hända. Bara för att vi är en ny familj så kan man inte bara glömma bort och skita i den gamla. Det ska bli otroligt kul och spännande att flytta och liksom börja om på nytt eller vad man ska säga. Det ska bli kul att få inreda ett helt nytt rum och känna att fan va fint vi har det. Inte för att det är något fel på det här, men jag tror säkert att ni förstår vad jag menar..
Ni tänker inte på att det här håller på att ske, att ni håller på att radera mitt tidigare liv. Jag har hela mitt liv här, dom få minnen jag har kvar av dig finns här och ingen annan stans. Jag vill inte lämna det, jag vill ha det med mig hela livet.. Här om dagen fick jag frågan:
Vad minns du av henne?
Hmm.. Vad minns jag egentligen, jag blir ledsen. Jag minns ingenting, jo en sak. Jag minns när du, jag och jesper var hemma en dag och jesper höll på att sätta en fem kronan i halsen. Jag minns att ni stod vid kylskåpet och att paniken tog över inom mig, jag bara stod där. Men du, fy fan vad jag ser upp till dig. Hur modig du är. Du stoppade ner fingrarna i halsen på honom så det såg ut som han skulle kvävas. Men hade du inte gjort det så hade jag förlorat honom också.
Det är det enda jag kommer ihåg av dig. Visst minns man lite små grejer när man kollar på foton och sånt, men det är inte samma sak. Jag minns dig inte längre och det är hemskt.

good, very good, life is just good

Dagen har varit helt okej om ni frågar mig. Jag och sophia tog de lite lugnt och kollade på film och sen vid halv 4 drog vi ner till cicci's och käkade lite. Mycket mysigt. Det borde vi göra oftare (a)
Sen var det träning och det gick bra, ändå rätt skönt när man väl kommer dit. Bara man gör det man ska. Efter träningen skjutsade jag fia till elina och när jag kom hem fick jag öven lite fika, en bulle och en kaka och lite välblandad saft. Me like!
Jag är inte ett dugg trött så vet inte vad jag ska göra riktigt, hoppas någon vill underhålla mig lite :$
Imorgon så blir det nog stockholm'oo med sophia. Det fattas bara ett par skor innan jag är helt redo förvintern, så tänkte kolla på det imorgon och sophia skulle också kolla på några skor tror jag. Efter det kanske vi tar oss till täby centrum och kollar på bio med familjen blomqvist. Får se hur det blir. Eftersom det är lov så ska vi inte planera för mycket, de blir som de blir helt enkelt.
Ska försöka ta med kameran också, den används för sällan!


live your life

Gårdagen var väl lyckad. Vi gymmade till klockan 9 sen drog vi hem och duschade och sen åkte vi till tim och kollade på film. The Guardian, as bra film! Vi fick också glass, MMMH! :)
Vi kom väl hem strax efter 2 nångång och somnade ganska direkt.

Idag vart de inte riktigt som planerat. Vi skulle åkt till fyrishov och badat men hade ingen ork i morse. Så nu har jag och sophia precis kollat på "Johan Falk - national target" också skitbra! Vi funderar på att gå ner och ta en fika eller nått. Mest för att göra någonting av denna dag. Sen ikväll är det träning som vanligt. Inte så jätte lockande dirket. Men men, nu ska vi typ fixa oss lite eller nått.

/ sandraaaaaaaa

i know you want me

Nu har jag ganska precis kommit hem från en dag på thun's. Köpte inte så mycket och jag är stolt över mig själv för det (a). Det var skorna som fick summan att passera tusenlappen, helt okej. (y)
Nu sitter jag här med sophia och vi ska dra ner och gymma. Tim skulle också komma dit tror jag. Sen får vi se vad som händer. Och får också se när jag uppdatera nästa gång. Ingen aning just nu.
Men annars, ha en bra kväll gott folk!
PUUSSSSS

idag blir det thun's

Nu sitter jag här och har precis fixat mig. Går och väntar på farmor och farfar som ska hämta upp mig och för vi ska åka till thun's. Det är ganska kul att åka dit någon gång ibland faktiskt. Tim ska med också, tycker om han! Så får se vad som finns i påsarna när jag kommer hem. Har inga direkt måste köp, men det är som av en tradition att åka runt slutet på hösten. Eftersom jag snart fyller år så brukar dom köpa lite grejer åt mig. Men vi får se. Det lär bli en heldag där iallafall. Så får se vad jag gör sen ikväll när jag kommer hem. Sophia frågade om jag ville följa med och gymma så varför inte? Vi får se vad klockan blir.
Nu plingar det på dörren, undra vem det kan vara (a)
Bloggar mera ikväll, någongång..

/ puss&kram skumbanan!

.-

Idag är det ingen vanlig dag, nej för idag är det emelie och matildas födelsedag!
okej, jag är lite sent ute men eftersom jag inte har somnat än så är det fortfarande söndag för mig (a)


 

GRATTIS TILL ER BÅDA TVÅ IALLAFALL :) / puss sandra

kort om helgen

Usch va dagarna går snabbt verkligen. Men det är så underbart med lov måste jag säga. Skönt att inte behöva göra någonting. Vilket fall som helst så har min helg gått jätte fort..

I fredags så var jag på bio med  moster mona och kusin jennifer i norrtälje. Vi kollade på bröllops fotografen och den faktiskt mer än godkänt. Ganska rolig men samtidigt sorlig film. Värd att se om ni frågar mig. Efter den så gick i hem och myste lite i soffan. Fick massage vilket behövdes. Ska nog gå till en riktig massör för min ryg och mina axlar mår fan inte bra.

Lördagen var en riktig slödag från sandras sida. Jag gjorde verkligen ingenting. Gick upp, la oss i soffan, åt en god frukost, la oss återigen i soffan och låg där typ hela dagen. Spelade lite sims 3 med jennifer. Sen åt vi varma mackor till lunch och pratade himla mycket vilket var superskönt. Sen på kvällen kollade vi på en film på tvn och låg och hade det trevligt. Dock är både jennifer och jessica sjuka nu och ni får krya på er!

Sen då, söndagen.. Vi gick upp, åt frukost vid framför "the notebook". Mycket bra film! Sen vid halv ett tog jag bussen till rimbo, gick hem och böt om och sen åkte vi direkt in till uppsala för att kolla på handboll i fyrishov hallen. Kändes riktigt konstigt eftersom det var hemma matcher för både damerna och herrarna men ändå.
Damerna mötte västerås och det gick väl inte sådär jätte bra. Dom förlorade med 10-15 mål. Men det var ju mest herrarnas match man väntade på. Derby mellan rimbo och skånela. Det kan inte bli mer spännande! Dom bjöd på en riktigt bra match och vann tillslut med 30-29. Och efter den knuffen på fredrik nilsson så var resultatet helt rättvist tycker jag. Grattis till rimbo grabbarna och också till tim som blev matchens bästa spelare i skånela, du var jätte bra! :) jag vill också tacka för allt trevligt sällskap jag fick under båda matcherna. Hade inte varit lika kul utan er.

Nu sitter jag hemma och nördar mig framför datorn. Ska nog snart gå och lägga mig och kolla på en film.
Imorgon så ska jag åka till thun's med farmor och farfar. Det ska bli riktigt trevligt och kul för jag träffar nämligen inte dom så ofta längre. För er som inte vet vad thun's är så är det ett varuhus ute i skogen där man kan köpa nästa vad som helst. Jag tänkte nog mest kolla på kläder och eventuellt skor. Men vi får se hur de blir.

Godnatt och sov gott!


utmanad av salina.

1. Hur gammal är du om fem år? 20
2. Vem var den sista du träffade? Therése
3. Hur lång är du? 1.75 cm
4. Vilken var den senaste film du sett? The notebook
5. Vem ringde du senast? Sophia <3
6. Hur löd ditt senaste SMS och till vem? Öh va? - marcus pettersson.
7. Vad är dagens planer? Dagen är i princip slut, men de blir nog lite tv/dator & sova.
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Det berer helt på. 
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Pappa har ny tjej och mamma är död.
10. När såg du senast din mamma? Ojj, 8 år sen..
11. Vilken ögonfärg har du? Blå
12. När vaknade du idag? 9.30 typ.
13. Har du någon gång hittat en katt? Nej?
14. Vilken är din favoritplats? Ingen aning.
15. Vilken plats föredrar du minst? Jag vet faktiskt inte.
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Någonstans i uppland/stockholm
17. Vad skrämde dig som barn? Döden.. :/
18. Vem fick dig att skratta senast? Therése
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Vad fan är det? (a)
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar såklart ;)
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Både och.
22. Hur många kuddar har du i sängen? 3 stycken :)
23. Hur många landskap har du bott i? Uppland är det enda.
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Nej.
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor.
26. Är du social?
Jag försöker i alla fall..
27. Vilken är din favoritglass? Marängswisch tror jag.
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Hähä, käka massa kläder till att börja med..
29. Tycker du om kinamat? Ja det gillas!
30. Tycker du om kaffe? Nej tack.
31. Vad dricker du till frukost? Föredrar jucie.
32. Sover du på någon särskild sida? Sover på alla sidor jag har ungefär, haha
33. Kan du spela poker? Japp! :)
34. Tycker du om att mysa? Ja självklart! :)
35. Är du en beroendemänniska?
Ja för det mesta tror jag.
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Ja, det är jag och pia :)
37. Vill du ha barn? Ja, det tror jag väl.
38. Kan du några andra språk än svenska? Knappt. Lite tyska och lite engelska.
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nope!
40. Föredrar du havet eller en pool? Älskar att bada, så det spelar faktiskt ingen roll
41. Vad spenderar du helst pengar på? Nöjen tror jag.
42. Äger du dyra smycken? Haha nej.
43. Har du någon gång testat narkotika? NEJ!
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? En hamburgare (a)
45. Vem är den roligaste människan du känner? Det är mångaaa :)
46. Välj ett ärr på din kropp? Jag har ett på pek-fingret! (a)
47. Vad har du för ringsignal? Lil'-Wayne - Lollipop
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Ja, det har jag :)
49. Flirtar du mycket? Nej, det tycket jag inte.
50. Vart togs din profilbild för din blogg? På birka paradise med min kusin :)
51. Kan du byta olja på bilen? Ehh nej :$
52. Har du fått fortkörningsböter? Jag har inget körkort? :p
53. Vilken var den senaste bok du läste? Min typ brorsa.
54. Läser du dagstidningen? Nej, ytterst sällan.
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej.
56. Dansar du i bilen? Haha, kan väl hända.
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? 101,9 tror jag var på i bilen.
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Mitt namn typ?
59. När var du i kyrkan senast? När jag gick ut 9an.
60. Vilka personer utmanar du? madeleine gustafsson och jessica dahlström :)


till min blonda tös!

sandra skakar, jag knakar
vi är olika, men vad sjutton, det smakar!


en gummisnodd i ögat
hmm, inte direkt att jag behaga't
tack för den säger jag
och oavsett om du är stark eller svag
så får du mig bjuda på en resa till prag


släng deppmusiken i väggen
och så är det tid för oss att ut och leta efter skäggen
att sitta och lyssna på Måns Zelmerlöws spotifylista
det kommer faktiskt snart att brista..


mjukisbrallorna med visby skrivet på
ja, dom är nog en aning för små
men det gör inte ett fjärt
för bättre kan man ju bara se din stjärt!


du är min kusin
men varför kan du då inte bjuda mig på lite vin?!
fast, du är fin


och alltså, jag tycker ju om dig ändå
det hoppas jag att du kan förstå
även fast du skakar, och jag knakar


puss på dig, min söta tjej!


/Jessica


höstlov.. höstlov.. höstlov.. meee like!

Fysatan va skönt med lov. Att bara inte behöva tänkte på någonting i några dagar. Riktigt skönt.
Idag så tog jag trots allt sovmorgon och de var skit skönt. Duschade snabbt och fick sen skjuts av jenny in till skolan. Skönt att inte behöva åka buss för en gång skull. Kändes också ganska onödigt att åka till skolan eftersom jag inte gjorde någonting. Vi hade bara svenska och några skulle redovisa svenska böckerna som vi ska ha läst. Aja, jag stannade iallafall kvar en stund och pratade med salina eftersom hon väntade på sophia. Sen tog jag halv tre bussen hem och träffade jessica och lisa som gick på vid ica. Nu sitter jag här och ska bara fixa mig lite och sen prata med kusin jennifer hur vi ska göra. Hon, jag och moster mona ska nämligen kolla på bio ikväll och ha det lite trevlig. Vet inte än vad vi ska se men det spelar inte så stor roll för mig faktiskt. Bara mysigt att umgås lite. Får se hur de blir sen om jag åker hem eller sover kvar. Tyvärr så missar jag hockeyn, rimbo - norrtälje ikväll som hade vart kul att se. Men men, det kommer väl flera tåg. Känns just nu som jag behöver umgås lite med mona och jennifer istället.
Kanske skiver lite senare! / tjenis penis!

humor är ett måste om ni frågar mig.

Tjena allihopa!
Idag i skolan måste jag säga att jag har varit mig själv. Jag har inte ens tänkt på att jag inte får göra vissa saker och att jag inte får säga vissa saker utan jag har bara varit mig själv. Och fyfaaan va skönt det har varit. Dagen har rullat på och jag har faktiskt haft kul idag. Måste bara nämna datorkunskapen som var galet rooolig idag. Ah okej, det var typ bara jag som skratta men jag tyckte det var kul och då brukar jag skratta :D
Sen var det återigen handboll i skolan och det gick väl bra. Som sagt, är bäst när det verkligen gäller haha. Sen iallafall så tog jag, sophia och andersson halv 5 bussen och jag följde med my friend sophia hem en stund innan vi skulle dra ner och träna. Det var faktiskt en helt okej träning idag, börjar få tillbaka suget lite och det känns skönt.
Sen när jag kom hem luktade det väldigt gott. Jo, jenny stod och bakade en äppelpaj och mmh va de satt fint efter träningen. Vi har ju fått en massa äpplen av snälla mormor som behövdes användas, perfekt!
Nu sitter jag här och ska snart gå ut och lägga mig i mitt lilla bo, tänkte läsa lite innan jag somnar för nu ska jag verkligen somna innan 11. Har dock lite sovmorgon imorgon men tror jag ska gå upp vanlig tid så jag hinner duscha och äta och allt i lugn och ro. Känns som en bra start på en fredag. Och imorgon är det sista dagen och sen är det looov, fy fan va skönt! :)
Måste även säga att fasiken vad jag älskar spotify.

 

PUSSSS GOOOOODNATTTTT!


sängen är för skön

Idag försov dumma jag mig igen... Jag blir gaaaalen! Tror fan att jag får prova byta säng eller nånting för jag kommer verkligen inte upp. Jag trycker på helt fel knapp på mobilen så jag är ganska off på morgonen. Vaknade iallafall 10 över 8 så hann med kvart över 9 bussen så missade som tur var bara matten men ändå..
Nu är jag med my baby sophia, och vi ska strax dra ner och träna. Sen blir de hem och kolla på bonde söker fru och bara ta det lite lingt tror jag.
Just nu har jag inte så mycket kul att skriva om känner jag.. Vill ha någonting att se framemot, och jaa om 55 dagar fyller jag 16 år, WIIHOO. Och juste på fredag är det lov, ganska nice. Nu har jag lite att se fram emot. Men ska kila och byta om osv. Kanske skriver lite ikväll eller nånting.

PUSS & KRAM


då var det tisdag

Sandra is hoooome. Skönt som fan! Min dag vart inte riktigt som jag hade tänkt, men nästan. Vi samlades i klassrummet kvart över 12 och gick igenom allting och alla grupper fick visa upp sina "skogs-figurer" och barkbåtar och sjunga sin sång. Riktigt kul att höra faktiskt. Sen fick vi en liten kex choklad och en klubba, för att alla hade varit så duktiga.
Sen så när jag ändå hade tid över så gick jag till skolsköterskan och bad om att få en ny tid för hälso-samtalet eftersom jag var sjuk förra veckan när jag skulle varit där och eftersom att ellen hade åkt hem så fick jag ta hennes tid för hon skulle ha samtal kl 2. Så i väntan på det gick jag och satte mig i klassrummet och jobbade lite matte för att ta vara på den lediga tiden liksom. Sen klockan 2 gick jag dit och shit va länge jag var där, hela 2 timmar.. Men det var faktiskt väldigt skönt att prata med henne och nu har jag bestämt mig för att få ordning på mitt liv på riktigt, det funkar inte att vara vaken halva natten, knappt komma upp ur sängen, stressa som fan till bussen, inte hinna äta någon frukost (viktigaste måltiden på dagen) och sen är hela dagen helt förstörd. Ändring på det nu sandra. Det är skönt med lov så jag får tid på mig att prioritera och planera dom kommande veckorna lite bättre.
När jag var klar iallafall så väntade salina och sophia utanför och vi gick ner mot centrum, dom skulle sola och jag gick med dom för att försöka vara lite trevligt sällskap. Det var skönt att umgås med dom båda två en stund, saknar det!
Sen tog vi 6 bussen hem till rimbo och bara för att sandra inte åt ordentligt idag så fick hon migrän på hem vägen så det blev igen träning för min del. Så nu sitter jag hemma i soffan och måste plugga engelska, prov imorgon och jag kan det inte! Får se hur det går..
Jag ska faktiskt börja med mina nya vanor redan ikväll tror jag, ska försöka ligga i sängen 22.00 med datorna AVSTÄNGD!
Nu måste jag plugga faktiskt, men vi hörs säkert! PUSS PÅ NOSEN!

 

 


vi på bf är barnsliga

Hej hej, sitter i datasalen nu och har lite rast. Kvällen igår var som vanligt trevlig, jag älskar att sova hos mina underbara kusiner nån gång ibland. Som vanligt somnade jag och jessica alldeles försent men jag är stolt över mig själv att jag tog mig upp hyffsat tidigit iallafall.
Strax efter jag vaknat fick jag ett sms av ellen och hon berättade att vi idag skulle leeeeka med 2:orna och 3:orna, sådär på morgonkvisten lät inte det så lockande så jag funderade på att stanna hemma, men vafan inte ofta man får leka i skolan längre.. Så nu sitter jag här och vi ska ha åter samling om en halvtimme och då ska vi vara klara med lite olika uppdrag. Det har varit ganska kul tycker jag så jag är glad att jag inte stannade hemma, mycket skratt och det är så det ska vara!
Vi slutar väl ganska snart också tror jag, runt ett ungefär. Då ska jag vänta på salina och sophia som slutar runt fyra nånting, suck! Hoppas jag hittar någon som vill umgås med mig mig? :)
Aja, vi ska typ dra och sola och sen blir det att åka hem till rimbo och träna (?) ... får se om jag har lust med det. Jag skiver mera ikväll när jag kommer hem, måste plugga också.. Engelska prov imorgon och det gillas inte!

 

Puss på er! / sandra


skol trötttttt

Jag har väl inte gjort sådär jätte mycket idag. Ska snart ta mig ner till presskiosken och fylla på min mobil. Har ännu inte bestämt mig om jag ska gå, cykla eller ta moppen. Jag är ganska trött sen igår, så tror de får bli moppen. Fast nej, jag har träningsverk i rumpen stumpen så de får bli en promeeeenix!
Sen ska jag packa lite, tänkte sova hos kusinerna.  JAG SAKNAR DOM!
Jag orkar inte skynda mig, är inte så bra på det så de får ta sin tid helt enkelt.
Juste, nervös för imorgon..         hare hare, kanin!

höstens kyla enda in i öronen

Usch usch och mera usch. Vilken jävla dag om ni frågar mig. Den började inte så jätte bra, men det har jag släppt för tillfället. Blev mycket tårar på förmiddagen så jag bestämde mig för att gå ut och gå som sagt. Och gud va det var skönt. Jag gick lååångt och lääänge. För er som har koll på rimbo så gick jag först till arkadien och sen vidare upp vid tomta. Stannade i korsningen och tänkte och jag skulle gå höger eller vänster.. Äh vafan, jag går upp till våran tomt och kollar hur det ser ut. Vet att pappa vill det och blir glad om jag dyker upp där när han håller på och fixar. Tomten ligger en bit utanför asplund, söderby-backen om man ska vara exakt.. Och oj vad långt dom hade kommit sen jag var där sist, nu är källar på plats ungefär. Aja, sen gick jag vidare och nu var nästa mål ica. Jag hade redan bestämt mig för hur kvällen skulle se ut så skulle köpa det jag behövde.
Aja, när jag kom hem efter en väldigt lång och skön promenad så skrev sophia älskling och frågade och jag ville följa med på friskis och svettis och ja visst, varför inte? När jag ändå var i farten liksom. En timmes styrketränings pass och sen var jag helt sluta. Så nu sitter jag här nyduschad och kollar på "vem kan slå filip & fredrik" med hugo och pappa. Ganska kul program och ni frågar mig haha.
Nu ska jag gå ut och lägga mig och kolla klart på filmen jag och sophia kollade på igår, alla älskar alice.. Kanske inte är så jätte smart eftersom jag alltid gråter till den filmen, men vad gör lite mer tårar. Tar med mig lite smått & gott, för det har jag väl förtjänat efter den här dagen.. 
Imorgon är det skolan igen och gud vad jag inte är taggad, skönt att det snart är lov! Tur att jag har ellen, annars skulle jag aldrig klara mig. Hoppas alla haft en bra helg, min är iallafall heltt klart godkänd!

 / pusshej s.s

svagast av dom alla

jag menar inget illa, men jag blir så jävla sårad inombords, det verkligen skär i mig. och snart är jag helt trasig.
förlåt, men det är inte bara jag och jag blir så jävla ledsen..  :'(

vem bryr sig om a-flick?

JAA VI TORSKA, VI ÄR SÅ JÄVLA DÅLIGA SÅ DET ÄR INTE SANT! MEN DET ÄR KLART, VILL MAN INTE VINNA SÅ GÖR MAN INTE DET. OCH DET VISAR MAN MED ATT MAN KOMMER 7 MINUTER SENT TILL SAMLING.. DET ÄR INTE OKEJ, OCH BAKFULL VAR MAN OCKSÅ. INGEN HÖJDARE, ABSOLUT INTE! KLART MAN FÖRLORAR DÅ LIKSOM.
NU ORKAR JAG INTE MED DET HÄR LÄNGRE SÅ JAG SKA GÅ UT PÅ EN LÅNG JÄVLA PROMENAD SÅ VI FÅR SE OM JAG ÄR TILLBAKA INNAN 2009 ÄR SLUT, HOPPAS INTE!
hejtjenahejdå!!!!!


lördag kväll

Eftersom det inte vart något sthlm så har dagen varit riktigt seg.. Fast jag har faktiskt fått någonting gjort, jag har städat mitt rum, wiiiho! Nästan iallafall! :$
Dagen gick ganska fort iallafall. Jag hoppade in i duschen vid ungefär kvart över fem för kvart i sex skulle vi ner till rimbo träffen och käka hela familjen + tre andra söta ungar. Vi var nämligen barnvakt åt ida, isak och leo. Super söta barn det. När vi kom hem så kom sophia älskling till mig och vi har haft det lite mysigt ikväll, vi har legat i min pappas och jennys säng och skrivit på sophias novell och lyssnat på musik och snackat lite. Snart ska vil gå och lägga oss för imorgon bitti kl 10 möter vi skuru hemma, be there! Hoppas på vinst för nu är jag fan taggad eftersom jag varit sjuk i en vecka.. Får se om man behöver åka på div 3 match med juniorerna i enköping sen också. Nu säger jag godnatt och sov gott!



/ pussheeej


ändrade planer

Det vart ingen handboll idag, matchen var inställd. Ganska tråkigt för jag var taggad på att kolla. Men men, skönt att sova en stund till. Vad fan ska man göra istället då? Kanske fortsätta som igår och kolla på lite gamla bilder. Vi får se hur det blir. Annars händer det ingenting kul för tillfället, suck!
HAVE A NICE DAY!


idol med sophia och elina

Ikväll har jag haft det väldigt roligt med två tjejer som jag älskar otroligt mycket. Vi kollade på idol och det var väldigt bra ikväll eftersom det var michael jackson tema. Men whatever, erik är ändå bäst! ♥
Sen kollade vi igenom massa gamla bilder och vi har skrattat mycket under den här kvällen, mest när jag och sophia vart trötta och blev fnissiga som små 6-åriga flickor hihi. Iallafall ett mvg på denna kväll!
Imorgon blir det stan med sophia och co´, herrarna har match i västertorpshallen och vi tänkte kika på dom. Sen får vi se vad som händer på kvällen. Nu ska jag sova, godnatt!



jag älskar honom ♥

RÖSTA RÖSTA RÖSTA RÖSTA RÖSTA RÖSTA RÖSTA!!!!!!!!!!!!!!! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
nu går jag till sophia och elina, tjingeling!


fredags mys

Besöket på bålbro var trevligt, exakt rätt människor där också!
Nu är jag hemma hos sophia älskling, men ska snart åka hem och äta tacos med hela min familj, mysigt! Sen ikväll blir det nog idol med sophia och elina, eftersom att salina är sjuk och inte kunde komma så är dom så snälla så jag fick vara med dom istället. Det ska bli skönt med en lugn fredag, bara mysa liksom. För om man tittar ut så blir man ganska deppig, iallafall jag! Igår kväll när jag gick hem efter matchen så var himlen stjärnklar, skit fint var det. Och då trodde jag att det skulle bli ett riktigt fint höstväder idag, men icke. Regn och rusk, äkta höst väder..
Nu ska jag dra hem och käka, magen kurrar! / puss sandra

 


 minns den dagen som igår..


tjoooho, det är fredag!

Yes, då sitter man här igen.. Gick upp för ett tag sen, skönt med sovmorgon :$
Imorse när jag låg i sängen och telefonen ringde var femte minut så tänkte jag att fan, jag har varit med om ganska mycket i mitt liv. Både positiva och negativa händelser. Och just nu känner jag att något kul borde hända snart. Jag hoppas på det iallafall, för nu känns livet ganska "jahapp, en ny dag som kommer se ut ungefär som alla andra.." Så därför tycker jag att nått ovanligt borde hända!!

Nu är det så att jag ska klä på mig och besöka mitt gamla hem, bålbroskolan.. Jag saknar det fan, och alla lärare och även vissa elever. Det är tråkigt att den tiden är över, men nu ska jag ta mig i kragen och åka dit! / see you later aligaaaator!

jag älskar dig sophia, finns alltid för dig i alla lägen!


skånela - rimbo

Nu ligger jag här i sängen med datorn. Kom nyss hem från märsta där vi hade match mot skånela. Och vann gjorde vi också, med 19-34. Ska jag vara ärlig så trodde jag att det skule bli en roligare match. Jag hade iallafall kul ändå, juste kanske skulle tala om att jag inte spelade utan satt på läktaren. Eftersom jag varit sjuk ett tag nu så var jag inte uttagen, både tråkigt och ganska kul eftersom jag fick sitta på läktaren med lite roligt folk. Jag träffade också jessica, emelie och elin! Söta tjejer det där.. :)
Nu ska jag väl snart sova tror jag, ska passa på och tacka jolly som gjort fint åt mig här på min blogg.
Shit, imorgon är det redan fredag, jäklar vad den här veckan har gått fort, skönt! / natttttiiii

det går åt rätt håll iallafall

Jahapp, då var man tillbax i skolan igen då. Det kändes som att jag inte hade varit där på en hel evigthet faktiskt, fast det egentligen bara var fem dagar sen. Jag kanske egentligen borde stannat hemma idag för jag tror jag har feber eller så är migränen på gång :/
Nu ska jag varandra till min sötnos sophia och lite senare ska vi åka till märsta för ikväll 20.45 möter vi skånela i vikinga hallen, mycket spännande.. Juste, under tiden jag är borta hoppas jag jolly har tid att fixa till min blogg lite, känns som det är dax för nått nytt!
Nu ska jag gå och byta om, tjenixen! :)



onsdag

Det vart ingen skola för mig idag heller, dumma sandra! Men eftersom jag inte kunde sova igår så var jag väldigt trött imorse så jag stannade hemma, har lovat mig själv att sätta i engelska skivan i datorn snart och plugga lite för det behöver jag. Det är prov snart och jag vet inte ens på vad och hur ungefär. Sen måste jag ju äta något också, hur ska jag hinna allt!? haha.

Jag är så otroligt glad över att ha spotify, just nu lyssnar jag på världens finaste låt. "sonja aldén - du är allt" lyssna på texten alltså, åååååh älskar älskar älskar..
Juste, jag ska försöka fixa ny design, inte för att det är något fel på den här! Men vill ha något nytt, så ska tänka på saken under dagen.. Ha en bra dag! / puss sandra

I am exactly as you are

Jag inser att vi var ganska lika du och jag. Eller är kanske man säger? Vad säger man egentligen? Du finns ju inte längre men det gör ju jag. Äsch, jag har ingen aning.
När mormor berättade idag att du var mycket envis, och att du kunde säga saker utan att tänka dig för och att allt kunde bli ganska fel p.g.a detta, men att du alltid var en mycket glad människa. Så kom jag på att shit, jag är grymt lika min mamma. Jag har haft stora problem i livet för att jag inte tänkt mig för innan jag gjort saker och folk kan bli ganska trötta på mig för att jag är sån. Men jag är för övrigt en väldigt glad person. Jag försöker iallafall. Jag försöker visa motsatsen av mig själv. Genom att vara stark och envis.
Mormor berättade också att du inte ville visa att du var svag. Att du skulle göra allt själv trots att du inte borde anstränga dig. Du skulle tvätta, städa, hålla fint, klä på dig själv och fixa dina mediciner själv. Allt detta gjorde att du inte orkade kämpa när de väl behövdes. Du hann bara ligga på sjukhuset i 6 dagar innan du gav upp. Om du inte varit så envis och låtit folk tagit hand om dig så kanske, jag säger bara kanske du hade orkat kämpa in i det sista. Det behöver ju inte vara så, men vem vet.
Och du pappa, jag har fått reda på något jag inte visste om. Jag förstår nu hur mycket du verkligen älskade mamma och jag förstår inte hur du klarade både dig och oss hur detta. Jag fick veta att innan jag fanns så gjorde ni slut, du och mamma. Och mamma ville verkligen inte veta av dig mer. Men du gav inte upp, du var alltid där och lät  henne aldrig vara ifred. Och det lönade sig ju till slut. Jag vet inte om hon inte orkade med ditt eviga tjat eller om hon insåg att hon behövde och älskade dig. Hoppas på det sista iallafall. Sen kom vi till och vi blev en familj..
Under dom där sista dagarna i ditt liv när du låg på sjukhuset så fick jag också reda på attpappa hade sagt till mamma att: "när allt det härär lver, då ska vi gifta oss du och jag!" Då fick jag verkligen tårar i ögonen, ni älskade verkligen varandra och vafan skulle de sluta såhär för? Vad har dom både gjort för att förtjäna det? Det är hemskt. Helt overkligt och ofattbart. Ett helvete helt enkelt.
Jag skulle göra vad som helst, vad som helst för att lära känna dig mamma, eller annika stark eller vem du nu är. Och mormor, utan dig vet jag inte vad jag hade gjort. Jag ska verkligen utnyttja att jag har dig och alla stunder med dig mycket mer. Vem vet, du kanske inte har långt kvar och jag tänker inte sitta där på din begravning och känna att jag kunde varit där mycket mer. Fast nu ska vi inte tänka så.. Men ändå..
Så därför, lev varje dag som om det vore den sista!

host host och ännu mer host **

Ingen skolan för mig idag heller. Igår kväll kände jag bara att nej, jag vill inte gå till skolan och jag vill inte vara hemma själv en hel dag till. Så jag bad min snälla far att skjutsa mig till mormor där jag spenderade resten av kvällen och även natten. Ganska skönt faktiskt. Idag så har vi mest gjort ingenting. Kollat lite på tv, alla mormors serier ni vet sånt där som gamla människor tittar på och ja, de kan faktiskt vara ganska bra ibland haha. Plötsligt när jag låg där i mormors soffan så kände jag att duuuug va sugen jag vart på sockeerkaks-smet :p så jag frågade mormor om vi inte kunde baka oss en kaka och bara för att jag har världens bästa mormor så satt jag där en halvtimme senare med bunken i famnen och en slickepott i handen. RAAAWR, det gillar jag! Allra helst när jag är sjuk, det fick mig att må lite bättre fatiskt :) haha. Aja, senare på kvällen så tog jag mig till sporthallen och kollade på min träning. Självklart var det ingen annan målvakt där idag, så tränarna blev ite griniga men de kan ju inte jag hjälpa. Så imorgon tänker jag gå dit igen, ombytt för att dom inte ska vara så griniga och för att vi har match på torsdag och dom sa att den målvakt som kommer får vara med. Och jag får dåligt samvete annars.. AJa, nu blire snart sängen för mig för imorgon måste jag till pluggfan... / pusshej

soff potatis

Jag mår inte alls bra. Täppt i näsan, lock för öronen, ont i halsen, varm i pannan, kall om kroppen, blåsor i munnen. Usch säger jag bara. Går mycket hellre i skolan faktiskt.

Jag ligger här i soffan och har kollat på "den tredje vågen", en mycket bra film om ni frågar mig. Kollade på 1an (noll tollerans) för nån vecka sen och 2an (livvakterna) igår. Jag tycker verkligen johan falk filmerna är grymt bra.
Jag borde plugga lite gran men jag har verkligen ingen ork till nånting. Skulle vilja vara hos mormor eller farmor, där blir man alltid omhändertagen och det är precis vad jag behöver just nu. Skriver kanske några rader sen.. / hejsålänge

sm i lindesberg

Nu har jag ganska precis kommit hem från ännu en handbolls helg. Kan också meddela att vi är vidare till steg 3. Vi hade inte så svåra lag i våran grupp så de var inga problem. Dock så vart de inte mycket spela för mig. Vart sjuk i bilen påvägen dit. Feber, ont i både hals och öron och dunder-förkyld. Kan det bli bättre? Som mina tränare sa: "vad fan skulle jag med och göra?" betala 500 kr för att bli sjuk, nej helst inte.. Men men, ska försöka bli frisk till matchen på torsdag.

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig för jag mår inge vidare.. Blir nog ingen skola imorgon för min del :(
GODNATTTTTTTT!

bubbel bad

Nu sitter jag här ren och fräsch. Det var otroligt skönt att bara ligga och göra ingenting och tänka på livet en stund. Läste lite ur min bok och åt en toast. Det måste göras om!
Nu ska jag fixa mig och sen packa för imorgon åker jag och mina käralagkamrater på sm i örebro, naaajs! :)
Här kommer lite bilder iallafall..

bada badkar

fredagsmys? =)

Tjenis penis! Ganska skön dag om ni frågar mig.. Sovmorgon till 10 och slutade 11.10. Jag och min vän ellen käkade och sen drog vi hem ganska direkt. Ikväll är det derby mellan rimbo och skånela och det får man ju inte missa. Ska hem till sophia och käka och ha de lite mysigt innan vi drar ner till sporthallen och kollar. Sen får vi se om jag och lillebror sover hos våran kusin som precis har flyttat.

Nu ska jag iallafall stänga in mig i badrummet. Sätta för fönstret och tända en massa ljus och ta med mig en bok, nånting att äta på och lite skön musik och sen lägga mig i bubbel-badkaret, awesome! DET GILLAR VI!

like it use to be

ÅÅÅÅÅÅH! DU ÄR VERKLIGEN EN IDIOT OM DU INTE FÖRSTÅR VAD DU SKA GÖRA!

Idag har jag inte hunnit med så mycket.. Hade matte prov och det gick bra tror jag, sen hade jag handboll i 2 timmar och de gick väl sådär. Sen skynda till bussen för att hinna hem och träna till halv 6, och sen orkade jag faktiskt inte vara med på damernas träning. Nu ska jag plugga lite samhällskunskap innan jag går och lägger mig.

IMORGON är det fredag, och det gillar vi! / pusshejjjj

en ganska vanlig onsdag

Idag hade jag matte prov och det gick väl bra. Hade bara första delen idag och det var den lättare. Imorgon blir det den andra lite svårare så jag ska nog lägga mig och plugga lite.
Slutade vid 2 idag eftersom våran lärare i bkf nu är sjukskriven fram till efter lovet och det är ju ganska skönt om ni frågar mig. Jag vandrade då ner till norrtäljes marknad och gick där ett varv med jessica, sofia, bella, linnea och lisa. Det var helt okej fast om ni frågar mig så är det mysigare i rimbo, det är en annan stämning på nått sätt. Jag och jessica köpte tre remmar och delade på. Mycket gott!
Sen så tog jag 5 bussen till rimbo med frida och sophia. Jag och sophia skyndade oss sen till träningen helt i onödan, den började kl 7 och inte kl 6, irriterande ja!
Träningen gick väl ganska bra idag faktiskt, skönt med en utvecklings träningen ibland faktiskt. Skönt att malin kommer ner och tränar lite lätt och hjälper till. Hon ser så mycket som inte tränarna ser vilket är skönt.

Nu ska jag lägga mig och läsa lite och sen sova. Imorgon är en ny skoldag som består av: datakunskap, matte-prov, handboll, träning och tyvärr plugga.. / PUSS GODNATT!

don´t forget

Det känns som det kan bli en evig väntan. Och jag är grymt besviken på dig. Man gör bara inte såhär och det borde du också förstå. Och tänk på vad jag menar. Det är okej att tycka som du gör om man har en förklaring, annars är de inte okej tycker jag och många andra.
Jag ät jätte glad att jag har så många att prata med men jag skulle hellre vilja prata med dig. Det här är ju ändå emellan dig och mig. Så tänk till, snälla!

För övrigt så följde jag och elina med sophia till frisören idag för hon skulle färga håret mörk, de blev faktiskt fint! Jag och elina fick också en liten promenad tillsammans vilket var otroligt skönt faktiskt, vi hade en del att prata om faktiskt. Nu blir det sängen, och jag ska nog ta och läsa boken som ska vara klar om två veckor, jippie! / puss & godnatt!

why did you tell me?

Ingen skola för mig idag. Tror jag börjar bli sjuk eller nått.
Jag kan heller inte sluta tänka på dig, känner mig lurad. Jag litade på dig, du var speciell. Du är inte som alla andra. Trodde jag iallafall. Man kan iallafall försöka göra det bästa av situationen och inte bara skita i allt. Det bevisar bara hur falsk du är. Jag väntar fortfarande och det hoppas jag du förstår. Det är inte okej.



sånt är livet helt enkelt

Jag orkar inte skriva, så alla vet!

Och jag saknar dig!

rimbo marknad

IDAAAG ÄR DET RIIIMMBOOO MARKNAAADD! SÅ JÄVLA NICE ! :D

Jag har precis haft datorkunskap och nu om 15 minuter så är det matte och sen tar vi halv 3 bussen hem. Drar då hem och käkar nånting och byter om för det är fan itne sommar ute längre. Ska använda lång-kalsonger för fösta gången den här hösten, usch va de inte känns kul.
Men nu längtar jag nästan hem, det är så otroligt mysigt med marknad. Lukten, den är speciell. Det är en blandning av brända mandlar, sockervadd, munkar och massa annat gott. JAG LÄNGTAR! / s.stark


RSS 2.0