ny design and i like it :-D

Tänker börja med att tacka joline för att hon var snäll och fixade en sån fin design, jag blev riktigt glad!

Idag är det måndag och det betyder en ny vecka. Jag har mycket att göra den här veckan känner jag och jag ska fanimej ta tag i det. Ikväll t.ex har jag varit duktig och läst alla 21 sidor i samhälls boken och gjorde därefter 10 instuderings frågor, det känns bra eftersom jag är så otroligt usel på att sätta mig och plugga.

För övrigt har det inte hänt så mycket kul idag, vi hade fortsättningen på matte provet och det gick nog ganska bra, hoppas anders är snäll och ger mig ett MVG. Eftersom jag varit så dålig på att följa min kalender så kände jag mig inte redo att göra samhälls provet idag så jag tog halv 4 bussen hem. Ska få in det tills på torsdag. Imorgon 8.00 ska jag till dagis igen, så nu ska jag slå på kalle blomqvist och lägga mig i sängen så jag okrar med morgon dagen. 
PUSS&KRAM!

första advent ?

Nu är jag tillbaka och jag är på lite bättre humör. Jag har varit ut i förrådet och hämtat adventsljusstaken och julstakarna för jag saknade nämligen jul stämningen när jag kom hem efter matchen. Böt ut de tråkiga lamporna, satte på gamla jul låtar och tände ljus överallt och plötsligt fanns den där, som alla andra år. Första advent är för mig liksom för många andra en helg då man tar fram de första julsakerna tillsammans med föräldrarna, bakar någonting och äter sedan en god middag tillsammans. Så ser inte direkt min första advent ut, jag saknar tiderna då man stod i köket första advent och bakade med mamma. Trots detta lyckades jag iallafall få lite stämning här hemma trots att jag var helt ensam. Jesper kom hem efter ett tag och var hungrig så jag kockade ihop lite risgryns gröt och då var det ännu mer stämning. Får se vad jag hittar på för rolig middag till mig själv och ingen annan. Pappa och jenny sätter sig på tåget från göteborg 17.00 så dom lär man inte se någonting den här kvällen. Tänkte nu plugga till samhälls provet imorgon och sen ska jag ta ett skönt bad och ta hand om mig själv lite. Kan nog bli rätt bra trotsallt.
Återkommer senare..



-

FAN! FAN! FAN!
skitdålig var du verkligen!

hur gick matchen? - dåligt, vi spelar ju imorgon!

I natt vid 1 gick jag till jessica och hade det trevligt, vi lärde oss att de är försent att sätta på en film vid 2 eftersom båda slocknade efter 10 minuter.
Idag har jag också hunnit med att spela match mot Rorsersberg och vi vvann med cirka 20 bollar, inte så rolig match direkt.
Nu är hampus och sophia här och vi ska kolla på saw VI, jag älskar de filmerna! Jag och hampus har precis poppat en jäkla massa popcorn haha, så nu kör vi!!!!
SEE YOU LATER!


everyone is having a good time

Dagen för övrigt då. Började med sovmorgon, behövligt verkligen. Åkte till skolan vid 10 och fick då ett litet styrkepass på idrotten, ellen hade kul iallafall. Svenska fick avsluta skol-dagen och det var en känslosam lektion från min sida. Vi skulle skriva egna "svartsjukedikter" och det passade ju skita bra med tanke på att natten var så känslig. Jag fick iallafall ut mig en del, både tårar och några rader.

Alla andra har det så bra,
jag förstår inte varför just jag.
Tillsammans var vi två,
ensam är allt så svårt.
Din kärlek till mig
får jag aldrig igen.
Min kärlek till dig
kommer alltid vara den största för mig.


NU DRAR JAG TILL MIN QUEEN JESSICA, BUSIGT! ♥


upplands träning

Hejhej!
Hinner inte skriva så mycket nu för pappa står i dörren och skriker. Men vi ska åka till örsundsbro på upplands träning och kommer inte hem förns sent ikväll. Tänkte hinna med och käka innan också så vi hörs kanske ikväll när jag kommer hem! :)
PUSS&KRAM

bara 19 dagar kvar! :-D

Ännu en dag har gått och duktig som jag är så försov jag mig igen.... Jag fattar inte hur jag inte kan vakna av väckarklockan men utav att det ringer? Aja tur att ellen ringde iallafall för annars hade  jag sovit ännu längre..
I skolan så hade vi matte prov - del 1 och den gick fina fisken för sandra. Tror jag kammade hem full pott på den, vi får se. Sen var det handboll i skolan och sen tog vi tjejer bussen till rimbo och gick på nästa träning.
Nu väntar ett varmt bad på mig och lite bubblor på det. Tror jag tänker ligga där länge länge för sen måste jag plugga, det tycker jag inte om!
Puss och hejhej! (:

DAGENS: lätt sofie när hon fastnade i nätet, hahahahahah!

ensamhet.. väldigt ensam.. ensamhet..

I årstidens mörker vill man ha någon att hålla om. Det är den här tiden på året som är den absolut tuffast för mig, och någonting mer behövs för att jag ska klara det.
För övrigt har dagen bestått av dagis, våfflor och träning. Och faasen va trött man blir av att jobba på dagis. Eller asså jag menar det är ju ganska chill för man behöver inte göra så mycket, men ljudnivån är något man inte direkt är van vid.
Resten av kvällen kommer bestå av att plugga matte för imorgon är det prov och jag ligger lite efter sådär. Så vi hörs väl mer imorgon, pusshej!


...

Åååååh, jag vill bara skrika.... Men varför?

what you get is what you see

Tjeeena!
Idag har jag varit på dagis för första gången och det var väl helt okej. Kommer från och med nu vara där på tisdagar mellan kl 8 - 14 och onsdagar mellan 10 - 16. Känns lite ovant men man vänjer sig nog snart. Och barnen är ju lite speciella, speciellt grabbarna som är runt 5 år, de blir en utmaning jag får ta varje dag haha.
Åkte från dagiset vid kvart i 1 för jag skulle vara i norrtälje kl 13.20 med min näsa. Så nu sitter jag här och har lite små ont faktiskt. Eftersom det är en såpass stark vätska som man får upp i näsan så går det bara att göra en näsborre i taget så jag ska tillbaka dit om ungefär 2 månader. Tror inte jag bör träna idag för det räcker man att jag får en lös boll på näsan så är det kört. Och jag tror inte det är bra att jag anstränger mig för mycket eftersom mina blodkärl är såpass klena. Men jag ska försöka vara med på det jag kan.

Nu ska jag plugga lite, skriva klart rapporten så jag får ett betyg i bkf. och ja, det vore faktiskt jäkligt skönt att bli klar med skiten. Sen kommer sophia och hon hade också nånting hon behövde göra klart, sen drar vi väl ner till träningen tillsammans.
Kanske skriver när jag kommer hem ikväll annars, ha det bra! :)
puss&kram


Bra, men inte tillräckligt bra

Nu är jag hemma efter en onödig tur till tumba. Jag har varit skit taggad hela dagen och tänkte verkligen bevisa ikväll att vi är det bättre laget, men som sagt så är det inte så lätt att vinna mot tumba som individ och allra helst inte som målvakt. Visst, jag gjode en bra match och räddade många frilägen men det räcker inte att det går bra för mig. Laget måste höja sig mycket mera, alla måste vara taggade och gå in med rätt inställning, annars blir det svårt att slå tumba och det vet vi om. Men men, jag tänker inte vara bitter för det här eftersom jag gjorde en bra match. Så nu får jag hoppas på att dagens match gör resten av laget taggade tills på söndag istället då vi möter huddinge på hemmaplan.

Nu ligger jag i lillebrors säng eftersom han inte är hemma. Imorgon så går jag för första gången ut som lärling och det innebär att jag kommer jobba tisdagar och onsdagar varje vecka och vara i skolan resten av dagarna, riktigt skönt faktiskt. Jag ska vara på ett dagis som jag praktiserade på i 8an tror jag det var, hoppas det blir kul. Imorgon börjar jag halv 10 och slutar vid halv 1 för då ska jag in till norrtälje sjukhus och sätta stopp för mitt eländiga näsblod som jag har alldeles för ofta. Får se hur det går..
Nu ska jag soooova, säger därmed godnatt!

börja tagga, börja tagga, börja tagga!

För snart, närmare bestämt halv 7 åker jag till tumba på match! Och det skulle vara otroligt skönt att komma hem med en vinst att lägga under huvudkudden. Så vafan, nu ska jag gå och laga mat och sen jävlar!
PUSS

sluta whina

Tjena!
Som sagt så hade vi match idag i nordia, långt åt helvete om ni frågar mig. Skönt som det var så spelade vi ganska bra och vann med 16-39. Jag gjorde en riktigt bra match faktiskt, 6 mål släppte jag in totalt. Kändes skönt inför decembers fullproppade schema med handboll. Vi hade också riktigt kul tjejerna i laget, sånt behövs för att det ska gå bra!
Nu sitter jag hemma i soffan och kollar på "vem kan slå filip och fredrik", så jävla bra program. Något som är riktigt skönt är att vi är lediga från skolan imorgon och för min del är det riktgit skönt eftersom jag går till halv 5 på måndagar. Så ikväll blir det bara till att ta det lugnt, hoppas på att min vän stephan kommer hit senare ikväll. Imorgon är det match igen, denna gång blir det en sväng förbi tumba. TAGGA!
Pusshej!

jag hatar rubriker för tillfället....

Hello!
Gårdagen var riktigt bra om ni frågar mig. Det var länge sen jag skrattade så mycket som jag gjorde igår och det vill jag tacka alla underbara tjejer för. Och ett extra tack till sara som bjöd oss alla dit, jag älskar dig. Innan jag, therese och sophia åkte hem så gick vi till arena och k'kade lunch (?) magen skreeek verkligen efter mat. Nu har jag precis sovit en timme.... eller två.... skönt! Så nu tänkte jag hoppa in i duschen och sen ska jag till sophia och kolla på film och ta det lugnt. Imorgon är det match, så hej så längeee.


fredag för fan

OCH JAG SÄGER BARA SARA, LET'S GOOOOOOOOO!

inte långt kvar till heeeelg, skönt!

Hej igen!
Nu har jag hunnit med lite saker sen sist jag skrev. Hade matte och jobbade på ganska bra faktiskt, mötte upp sophia, therese, sara och ronja och gick till bobben för att ha handboll. Måste också påpeka hur jäkla kul vi hade det idag, mycket skratt och det är så det ska va!
Sen tog vi halv 5 bussen till rimbo och jag hoppade av vid station och träffade min kusin sofie en snabbis innan vi gick till träningen. Träningen började bra, rolig uppvärmning men fan att jag är så dålig på att stretcha ordentligt. Eftersom vi hade målvakts-träning idag så var jennifer där med lite olika övningar och eftersom jag inte stretchade ordentligt så går jag nu runt med två sträckningar i båda insida-låren, och det känns ungefär som när man har kramp i vaden, så känns det i båda mina lår när jag går. Inte bra inför kommande matcher..
Nu sitter jag och smaskar på en nogger, det var verkligen inte igår. Ska snart plugga lite innan jag hoppar in i duschen och sen går och lägger mig. Imorgon har vi sovmorgon, dock bara en timme så jagska försöka gå upp som vanligt för att hinna med en del saker.
Natti natti!


då var period två igång

Tjaba, Tjena, Hallå!
Just nu har jag engelska och egentligen borde jag plugga istället för att blogga, men vad gör man inte.. Jag och min vän ellen sitter och har spotify i öronen och hon gillar min muisk, I know that! Idag så började våran period två, och nu är det inte långt kvar till jullovet. Och om.. få se nu.. 26 dagar fyller jag 16 år :-D Har börjast tänka lite på vad jag önskar mig och det är fan svårt i år, vill ha ganska mycket om jag tänker efter (a)

Snart hoppas jag vi har lunch för jag är hungrig. Slutar runt 1 idag och sen är det handboll halv 3. Sen ska jag skynda till rimbo och möta upp min kusin sofie innan jag drar och tränar klockan 6. Ikväll måste jag även plugga klart det sista i bkf, börjar bli ont om tid. Skriver nog ett inlägg ikväll igen, pusshej!


tisdag den 17 november

Hej bloggen!
Dålig uppdatering men har haft fullt upp. Igår stannade jag och jessica kvar i norrtälje för vi behövde plugga. Så vi lagade oss en riktig brak-middag och glömde nästan bort att vi skulle plugga. Jag fick iallafall en del gjort vilket var riktigt skönt.

Idag har vi inte direkt haft så jobbigt i skolan. Började med arbetsmiljö där vi bara skulle göra en utvärdering av kursen och se fick vi gå. Sen hade vi idrott tillsammans med SMSP08B och vi spelade bandy vilket var riktgit kul om ni frågar mig. Sen vare lunch och svenskan började 12.10 och morgan tog bara närvaro och sen fick vi gå hem.

Nu ska jag ta tag i mitt plugg. Måste få de klart så fort som möjligt, så ska äta och sen plugga mer och sen drar jag ner och tränar klockan 7. Sen tror jag inte kvällen hinner bjuda på så mycket mer om jag ska vara ärlig.
HARE BRA!


jag saknar idre en hiiiiiiimla massa!!!!!!!!!!

grattis på din dag!

Idag är det din dag stephan, 15 november..
En månad innan mig fyller du din korv!
Jag hoppas du haft en toppen bra dag,
och att du fått mycket fina presenter :)

GRATTIS STEPHAN SACKLÉN, JAG ÄLSAR DIG VÄNNEN :) <3


en månad till sandra fyller 16 år =)

Hej-å-hå!
Sov som sagt hos sophia älskling inatt och och vid 11 gick vi upp och fixade oss. Tog kvart över 12 bussen till stan för jag skulle kolla på en jacka som jag såg när jag och sophia var i stan sist men den fanns inte kvar. Får helt enkelt leta vidare. Får väl ta att kolla i norrtälje någon dag efter skolan eller på någon rast.
Eftersom vi inte hittade något i stan så drog vi direkt till tumba och käkade först med elina på grillen innan vi gick till idrottshuset. Kollade först på damerna och sen på herrarna. Ganska spännande match!
Tack för en trevlig dag tjejer, ni vet att jag gärna gör om det! :)
Imorgon är det en ny skol vecka, suck. Ska snart lägga mig trro jag, så jag INTE missar bussen imorgon!
Puss å kram


det känns tungt att behöva tänka positivt när allt är negativt

Att sitta där och försöka göra allt man kan utan att ens få en riktig chans känns förjävligt. Och en förlust på det liksom. Att du satt och sa efter matchen att man inte får ge upp för att de inte går bra utan måste få en chans att komma in i matchen trodde jag gällde alla. Men tydligen inte. Självförtroendet är inte det bästa och en sån här viktig match från sidan gör det bara värre.
Som sagt, vi torskade mot spårvägen idag med 25-30. En gansak tung förlust eftersom vi var nära, för vi var inte dåliga. Vi gjorde mycket mål framår men släppte in alldeles för mycket bakåt..
Jag fick också spela dam div 3 matchen mot jakobsberg och vi vann ganska stort. Sen åkte jag hem och käkade mat med min familj och nu snart ska pappa skjutsa mig till sophia. Vi ska ha myskväll hon & jag. Ska hyra en film och bara ha det bra liksom.
Imorgon får vi se vad som händer, antingen blir det tumba och kolla på match eller norrtälje och kolla på damerna.
Vi hörs, puss!

jag önskar jag hade dig här, alldeles intill ..

Hello there!
Kom precis hem från sporthallen, kollade på herrarna div 3. Inte så jätte rolig match direkt, tror dom vann med 54-25 eller nått. Men trevligt sällskap hade jag iallafall utav sophia och emelie. Och nu ska jag gå och packa väskan och sedan gå och fortsätta kvällen hos sophia, sover kvar där och går imorgon upp för att spela match, och jag ska vinna den här match.. FÖR DIG!
puss och hej

fredag in my heart

Fredagen den 13de började med att sandra tappade alla rusin på golvet.. och fortsatte med att min plattång strejkar. Jätte bra, stressade till bussen som jag trodde jag skulle missa men hann med ganska stor marginal. Timmarna i plugget gick ganska fort, skönt att bara ha två lektioner på fredagar. Men jag ogillar att dom nu efter period 1 ska ändra schemat, jag gillar vårat nuvarande faktiskt.
Efter skolan så gick madde med mig till coop för jag skulle köpa mig en kalender så jag får ordning på mitt liv men dom hade bara konsitga så vi gick istället till åhlens och där hittade jag mig en, tyvärr utan ordspråk vilket jag var lite ledsen för men jag ska gå och köpa mig en till liten rackare så jag får mina ordspårk hah. Sen gick vi vidare till busstation och gick på varsin buss för att åka hem. Jag tycker om den där madeleine pettersson massor, tycker också om ellen massor, och resten av min klass gillar jag också för den delen :)
Nu sitter jag här i min gamla soffan med datorn i knät och väntar på.. på.. hmm, mat kanske? För ikväll så ska jag träffa sophia och emelie, behöver verkligen några ensamma minuter tillsammans med sophia. För jag vill ha ändring på det här nu. Så jag ska nog äta lite mat tillsammans med jenny, hugo och ella. Pappa och jesper skulle till norrtälje på någon fotbollsavslutning.
Riktigt skönt med fredag måste jag säga, finns så mycket man skulle vilja göra och det är inte lätt att välja men jag har valt min fredag och hoppas på att den blir bra!
Imorgon är det match mot spårvägen så det blir till att lägga sig i tid så man är utvilad. Jag tänker vinna!
Nu vart det ett långt inlägg men vafan, uppskattar er som orkar läsa :)
PUSS!


rik-hammarby

Hej alla läsare!
Nu har jag kommit hem från norrtälje och utvecklingssamtalet. Det gick väl ganska bra, måste bara ändra på lite saker och hoppas på att jag får praktik platsen där jag vill. Min lärares kommentar var att jag kunde ta med pappret med frånvarnon och pynta nu till jul haha..
Efter en timmes samtal så hade huvudvärk lugnat sig lite men kände ändå inte att jag skulle orka stressa hem och träna eftersom jag hade migrän, så jag följde istället med pappa till willys och stor handlade lite. Det är ganska kul ibland faktiskt, att bara gå runt och få plocka i lite vad man vill hähä.
Nu sitter jag i soffan och kollar på redbergslid - hammarby, rik leder med 22-18, ganska kul att kolla på handboll ibland bara ändå. Efter matchen ska jag lägga mig och kolla på en film och förhoppningsvis somna tidigt, tänkte verkligen få sova ut. Jag har också sovmorgon imorgon, dock bara till 9 men får sova en halvtimme längre ändå.
Hare bra, puss!




jag gillar dessa tjejer! :)

datorkunskap

Tjjeena!
Jag har datorkunskap och klart man lyssnar på vad andres säger, spotify i ena örat och anders i det andra, superbra! Efter datorkunskapen har vi matte, men dom som ska vara lärlingar ska tydligen ha nått möte. Vi slutar 14.20 och då är det handboll för mig. Vi har också fått lottiningen på skol-sm och det som är skönt är att vi har det hemma i norrtälje men det som är lite oskönt är att vi har haninge och skuru i våran grupp he-he. Nej men det går nog bra! Skulle vara riktgit kul att vinna och gå vidare att åka iväg och sova borta och vara ledig från skolan (a)
Aja, efter handboll närmare bestämt 16.30 har jag utvecklingssamtal, och jag är lite nervös med tanke på att pappa inte vet om att jag försover mig lite då och då. Eftersom jag inte har en aning om hur länge samtalet kommer pågå så tror jag inte att jag kommer hinna på träningen :/ den börjar 18.00 och samtalet lär ju hålla på längre än en halvtimme och då måste jag ta halv 6 bussen och då är jag i rimbo klockan 6 och så måsyte jag gå till sporthallen så då missar jag halva träningen, onödigt.. Får se hur det blir, behöver ju som sagt plugga också..
HAVE A NICE DAY! :D
juuuste, madde hälsar! :D tööööönt :D / pussss


snyggast, jaa anders älskar't ..  ;)


det känns inte bra

Tro det eller ej, men jag sitter och pluggar.. Och klockan börjar bli mycket, jag måste verkligen gå och lägga mig i tid ikväll så jag inte försover mig imorgon igen! Jag går oh är alldeles för trött nu för tiden och det är inte bra. Så snart ska jag lägga mig och sova gott. Har inget kul att berätta för tillfället heller. Jag vill ha något att se fram emot!
ps, i love you!


Never let go

Jag vill bara säga att bkf suger mer än något annat.
Jag sitter i datasalen och borde verkligen göra klart det jag sak, men jag kan inte koncentrera mig.. Men jo, jag ska verkligen börja med det iallafall, nu direkt efter jag skrivit här!
Idag går jag till halv fem och det ogillas.. Tar väl fem bussen och då blir de till att dra hem och käka snabbt och sen ner till träningen direkt, ute + inne idag! Sandra måste skärpa sig på riktgit!
Skriver kanske ikväll, om jag inte är på plugghumör (?)
Puss!


life on mars

Hemma från träningen.. Gick det bra? - Nej! Eller jag vet inte, jag orkar inte tänka nu för tiden. Går dit bara för att gå dit typ. Och ihelgen har vi match på hemmaplan mot spårvägen.. Vi ska sätta dom på plats! :D
Nu borde jag egentligen sova, men jag vill inte.. Fan vad det ska vara svårt, gör bara det jag vill att du ska göra. Jag vet att du vill, gör det bara för jag orkar snart inte ta din skit.


du vet att jag älskar dig!

jag är den jag är, och det kommer jag alltid vara.
du kommer aldrig någonsin kunna ändra på det.
det enda du kan göra är att få mig inse vad gör
jag för fel, så att jag sedan kan ändra på det själv.

tro inte att jag ska kunna ändra på något som du
tycker är fel, om du inte talar om det för mig.
jag behöver dig mer än vad du förstår just nu.
vi är inte hela utan varandra, så är det bara.


You give love a bad name

Hejhej!
Jag hann tyvärr inte skriva nånting igår eftersom jag var kvar i norrtälje efter skolan hos jessica & jennifer, tillbringade också natten dära. Jennifer fyllde nämligen 15 år. Tyvärr kom bara halva släkten, var sugen på att träffa dom allihopa. Det är tur att niklas och sandra snart fyller år :D
Skoldagen igår kändes mycket kortare än dagens, trots att jag igår gick till 16.40 och idag bara till 13.40. Det är helt sjukt, jag vet. Men idag var jag så otroligt trött, jag somnade till och med när vi kollade på film sista timmen så nu ligger jag i soffan och har det mysigt. Hämtade precis pappas täcke för det är kallt och jag fryser. Funderar på att tända en brasa och ha det ännu mysigare framför en film. Känner mig inge pigg alls :( - och ikväll är det träning.. döda mig!
Hare bra, puss!

wherever you are

Jag försöker plugga. Men jag är så jävla jävla duktig och glömmer lite i skåpet plus att jag var sjuk så missade lite av det som man behöver för att få godkänt. Inge vidare, men tänker iallafall göra mitt allra bästa!
Och jag väntar på att du ska komma hem, men du gör aldrig det!
Så det blir nog snart sängen..

jag förstår inte, antingen säger du saker du inte menar eller så är du för feg för att erkänna det. varför kan du inte bara inse att det inte bara är jag som hela tiden gör misstag och fel. ingen är perfekt, och speciellt inte jag. men jag erkänner mina misstag och tycker att det är huvudsaken. och säg inte saker som du inte menar, och om du menar dom så har du sårat mig rejält. ljug inte för dig själv!
jag älskar dig!

fargubbarnas dag

Söndag 8 november, men inte vilken söndag som helst utan idag är det fars dag. Så imorse väckte pappa mig och frågade om jag ville åka med upp till farmor och farfar och äta lunch och jag tänkte visst. Jag ska ju inte göra nånting idag mer än att kolla på match lite senare och plugga. Så vi åkte upp till rånäs vid halv 12 och åt god mat och fikade och pratade en del. Sen vid 3 nånting åkte jag med faster lena till norrtälje och hoppade av vid sport centrum där herrarna hade match. Och det var en mycket bra och spännande match.
Kom precis hem och nu ska jag äta köttbullar och mackaroner innan jag sen ska sätta mig och plugga resten av kvällen, jätte kul..
Kanske skriver lite senare ikväll!
pusspuss!

super mario

Tjena!
Matchen idag gick väl helt okej. Vi vann med 3 bollar tillslut. Men jag måste säga att det här var nog första matchen som vi kämpade i 50 minuter. Ett stort steg tjejer. Min insats får jag väl vara nöjd med. Man kan ju inte altid vara på topp (a)
Nu sitter jag hemma hos elina och vi spelar super mario. Det var sjukt länge sen och fan vad jag har saknat dom här stunderna med elina. Nuförtiden kommer jag bara på mer och mer saker jag saknat med den här tjejen. Klockan börjar bli mycket så ska nog inte vara kvar så jätte länge, får se när jag orkar gå hem.
PUSS&KRAM!

guten morgen!

Jag har sovit riktigt skönt inatt, det blev inte min säng utan det blev hugos. Måste ju passa på när han inte är hemma haha. Nu sitter jag i köket och äter frukost, hann äta några mackor innan jag kom på att jag ville ha havregryns gröt. Det känns som en bra start på dagen!

Klockan 2 åker jag med mitt kära lag till skogås för att spela elit match, ska bli spännande att se! Jag hoppas mina lagkamrater är lika taggade som jag är för jag tänker fan inte förlora idag!

Nu måste jag fixa mig och packa det sista, TJAAO!


sara joelsson ♥

Alltid när jag nämner att jag har skrivit i min blogg frågar du om jag har skrivit något om dig. Och jag får med dåligt samvete säga nej. Det är verkligen jätte jobbigt att säga ska du veta, jag hatar att svika folk som jag verkligen älskar. Det blir liksom bara inte att jag tänker på dig just när jag skriver här i bloggen, fast jag menar ju heller inte att jag inte tänker på dig för det gör jag väldigt ofta. När jag är på dåligt humör eller är ledsen av någon annan anledning så får ditt leende mig att må bättre. Dig älskar jag för att du är den där tjejen jag verkligen ser upp till och skulle vilja vara lika cool som. Med en tuff attityd säger du vad du tycker och känner och fyfan va det du gör är rätt. Dig vill jag bli som, det är något jag kommer sträva efter. Vad som än händer så kommer du nu föralltid ha en stor plats i mitt hjärta och jag skulle vilja vara den för dig, den som du är för mig. Jag vill att du ska vilja komma till mig när du mår både bra och dåligt och säga hur läget är, lova mig att du gör det.
Men nu ska jag göra henne en tjänst och gå och sova och sedan gå upp imorgon och vara bäst i mål, för ja det är vad jag är sara, bäst!

Jag älskar min vän Sara Joelsson mer än vad du gör!




en fredagskväll att minnas

Nu har jag precis kommit hem från elina och en lång "promenad". Jag gick till elina vid halv 8 och vi satt och snacka i hennes säng och sen gick vi och kollade på idol och erik är verkligen min grabb! Sen så kände vi för att gå ut på en promenad och frågade om sophia ville följa med vilket hon ville och vilket jag är jätte glad över. Det var inte direkt den längsta promenaden utan ikväll har jag mest stått i korsningar och pratat med två tjejer som betyder väldigt mycket för mig. Först stod jag, sophia och elina i en korsning och skulle säga "hejdå" till sophia men vi stod där i nästan en timme sen gick jag och elina vidare mot våra trakter och det tog en timme i nästa korsning också innan vi skiljdes åt. Jag märkte också då hur mycket jag utvecklats som person, fan va jag har blivit duktig på att prata om saker och ting. Okej att det var med min barndomsvän, men ändå liksom.
Och eftersom elina uppnått sina mål så satte vi nya och jag är faktiskt väldigt på för att börja med dom nya målen. Hoppas elina är lika på som jag är :$
Som jag sa tidigare ikväll så vart min kväll tillslut toppen, hade ju blivit ännu bättre om therese orkat komma till elina, men de får bli en annan gång.
Det är en sån otrolig lättnad att kunna prata med dig igen. Jag vet att de jag gjort var fel, men nu har jag verkligen förstått vad det betyder för dig och jag lovar, jag ska ändra på det.
Och elina, jag älskar dig så jävla mycket så jag kan inte riktigt sätta ord på det, du förstår mig verkligen, vi tänker exakt likadant om det mesta har jag märkt. Riktigt skönt att jag har dig bruden!
Jag lär ju sitta här en stund till innan jag sen kryper ner i någon säng (vet inte än vems), men sova gott ska jag iallafall göra. GODNATT!


Let me hold you

Nu sitter jag här i köket och har faktiskt pluggat. Fysatan i gatan vad det inte är min grej! Men man måste väl, eftersom kursen slutar nästa vecka och då är ju det här enda chansen. Men det känns skönt att jag iallafall har börjatså jag inte ska få in allt sista dagensom jag brukar vara ganska bra på att få försöka göra. Pappa står vid spisen och gräddar pannkakor, mums! Therese skrev också och hon är med på idol-kvällen, nu saknas bara min sophia, som jag verkligen vill kommer! Hoppas på att kvällen blir rolig, och det tror jag faktiskt. Bara du också vill komma.

fredag igen, skönt!

Hejhej!
Har kommit hem från skolan för nån timme sen. Satte mig här direkt för jag skulle gå in på upplands handbollsförbunds hemsida och kolla om jag gick vidare och när jag tröck upp en ny internet sida fick jag ett sms av ronja där det stod grattis! :) Hmm, gud va spännande de vart att gå in och kolla haha. Aja som sagt, blev uttagen till dam-junior elit cupen och är jätte glad för det! Ska bli riktigt kul att uppleva ännu en helg nere i katrineholm med fantastiska tjejer.

Imorse så var jag också till doktorn med mina sår på benen, satt där skit länge och väntade (trots att jag hade bokat en tid). Och när jag väl kom in fick jag bara ta ett blodprov i fingret och sen gå därifrån. Jag hatar vårdcentralen! Så nu är de bara att vänta och se..

Ikväll så vet jag inte riktigt hur det blir, men hur det än blir så ska jag iallafall vara med elina och jag hoppas sophia vill komma dit också. Vi ska kolla på idol och så tänkte vi, lite fredagsmys helt enkelt. Men innan jag går till elina så måste jag plugga och sen ska jag väl äta nånting tillsammans med min familj.
Ha en trevlig kväll gott folk! pussss

Det är så jag säger det

Det finns en gata där alla kan mitt namn
Jag ramlar dåliga gatan fram




första snön

Imorse när jag gick upp och svepte en handduk runt mig och gick ut så vart jag jätte häpen. Den var vitt ute, och kallt vart det också. Jag tycker inte om det här vädret ett dugg, antingen ska det vara sommar, sol och varm eller så ska det vara vinter, kallt och snön ska ligga tät på marken. Ingen slask tack, för då blir man bara blöt om fötterna och det är inge mysigt.

Idag i skolan så började iallafall jag dagen med datorkunskap men det blev även lite norska under den lektionen, ett mycket konstigt språk måste jag säga. Sen hade vi matte och sen slutade vi. Therese ringde och frågade vart jag var så hon kom och mötte mig i central korridoren och så gick vi och böt om till handbollen. Och idag var det faktiskt riktigt kul, tro det eller ej men jag spelade faktiskt ute. Eftersom vi ändå var tre målvakter vilket vi inte är så ofta så passade jag på att skjuta lite och det var inte det lättaste. Tror jag gjorde två mål iallafall, dock var ett övertramp men de e skitsamma.
Sen tog jag, therese och ronja 5 bussen till rimbo och gick direkt till träningen. Det märks att man blir väldigt trött av vädret för både jag och ronja slockade på bussen och jag hade fasiken kunnat åkt vidare ända till uppsala. Men vi gick iallafall av och jag tog mig också igenom träningen fast jag hade mitt jävla magont.
Nu sitter jag hemma och har ätit några mackor och lite fil så nu mår magen lie bättre. Jag skulle ha sovit hos jessica & jennifer men jag orkar verkligen inte gå någonstans nu. Och så ska jag till vårdcentralen imorgon bitti med benet. Sen åker jag till skolan direkt efter det så jag hoppas vädret är bättre imorgon så mina tår slipper vara blöta :(


tänker på dig..


du lyser upp en mörk kväll

Hej igen!
Efter att jag skrev förra gången så har jag hunnit med att åkt till ica och köpt ljus och sen åkte jag upp till graven. Trodde först inte jag skulle våga gå in på kyrkogården helt själv i mörkret, men det var jätte mysigt. Lite kusligt på nått sätt, men också mycket fint att se alla ljus som lös upp hela kyrkogården. Jag tror att jag ska börja besöka den platsen lite oftare faktiskt, både för din och min skull. "jag saknar dig så jävla mycket mamma".

Nu ska jag gå och göra mig i ordning för sängen, för imorgon är en ny skoldag och för att klara av den behövs sönm. Imorgon har vi ingenting speciellt tror jag, handboll halv 3 bara. Sen får vi se om det blir utvecklingssamtal eller inte? Och sen imorgon kväll är det träning med laget. Får se om jag hittar på något mera.
Godnatt på er!

/ sandra


november var det ja..

Hej allihopa!
Nu är det såhär att idag har jag varit i skolan. Ja faktistk, och jag har haft engelska prov, gick det bra? Nja, jo jag ska vara nöjd tror jag. Borde få godkänt iallafall och då blir jag glad för det är ju trots allt engelska vi pratar om.
Sen så är våran bkf lärare tyvärr tillbaka och henne tycker vi mindre mindre om. Jag tycker ännu mindre om hennes uppgifter som tar upp hela ens fucking liv. Jag vill ha jullov nu på en gång!
Jag tog halv 4 bussen hem och träffade på jessica som jag efter en funderare följde med hem. Dock inte så länge hähä, åt en god macka och sen ringde pappsen och sa att vi skulle åka och käka så de va bara dra en (på en gång).
Nu sitter jag här mät och belåten. Vart ingen träning för min del idag eftersom jag trodde att alla skulle in och kolla på damerna som har match i sthlm, så jag skulle vara lite med elina istället och även hinna plugga. Men sen visade det sig att elina var påväg till matchen och nu är det försent för att dra på sig träningskläderna. Men jag ska ändå byta om och sätta på mig mys kläder för jag tänkte ta moppen upp till kyrkogården och sätta dit en ljus för dig mamma. Jag har dåligt samvete för att jag besöker dig så sällan, så det ska bli ändring på det.
Men fyfasen va de inte är lockande att gå ut, det är ju svinkallt. dom första snöflingorna fall också idag, så nu är det verkligen vinter på ggggg.
Juste, jag ska ändra min design ikväll förhoppningsvis, får se sen när jag kommer hem.

Nu ska jag ut och frysa ihjäl, tjenixen!


någonting saknas - men vad?

Hejhej bloggen!
Nu är det så att jag borde inte sitta här. Jag borde vara den där duktiga tjejen som pluggar. För imorgon har jag prov i engelska vilket jag hatar. Plus att vi ska lämna in en rapport om fritidsaktiviteter i våran ort (vilket inte finns så jätte många men ändå). Jag som skulle få ordning på mitt skolarbete efter lovet, men de känns inte som det kommer gå så bra förns jag har köpt en kalender. Så imorgon, ska jag passa på att köpa en. Jag ska också köpa ett ljus till mammas grav, för jag känner att jag inte har varit där på länge och jag tror det är vad jag behvöer just nu. Eller iallafall en del av det jag behöver. Kan inte någon säga mig vad mer som saknas?
Eftersom det verkar som att alla ska in och kolla på damerna imorgon så känns det onödigt att träna. Tänkte träna lite själv genom att ta en spring runda. Och sen ska jag försöka hinna med lite andra saker också, som att t.ex besöka mamma. Sen ska jag vara med min vän elina också. Jag har väldigt roligt med henne ska ni veta. Hon är en toppen tjej!
Nu ska jag faktiskt gå och borsta tänderna och tvätta sminket. Och sen ska jag lägga mig och träna lite på engelskan och läsa lite glosor osv. Får se hur mycket som fastnar.

Imorgon i skolan så är det också handboll och det tycker jag är kul. Gillar dom som är där också. Det enda jag nog inte gillar med morgon dagen är engelska provet och att vi slutar 16.30. :(

/ Sandra Stark

skönt med vinst

Usch, det var riktgit tungt att kliva upp ur sängen i morse. Kändes verkligen att man haft lov men skulle inte tackat nej till en vecka till. Skönt att det inte är långt till jul.
Idag då vad har jag gjort idag?
Jo, jag gick upp runt halv 8 och klädde på mig och drog till bussen. kom till skolan och fick reda på att ellen var sjuk :( Vi hade arbetsmiljö och jag började få ont i magen. Trodde att jag bara var hungrig så gick och väntade och väntade på lunchen som jag sen bara satt och petade i, trots att det var köttbullar (tro det eller ej). Så jag bestämde mig för att gå hem. Eller jag ringde min faster lena som var och handlade så hon kom och hämtade mig. Åkte hem till dom i norrtälje och somnade 2 timmar på soffan. Men trots det hade jag fortfarande ont i magen när jag vaknade. hmm, hur skulle jag göra? Det var ju match ikväll kl 8 i sportcentrum och jag var kallad till match, så eftersom faster lena skulle åka och jobba så jag ringde istället moster mona och hon skulle sluta jobba runt 5 så jag stannade kvar hemma hos lena tills hon kom och hämtade mig. Jag fick i mig lite mat också innan jag fick skjuts till sportcentrum där vi skulle spela match mot ceres. Matchen gick väldigt bra från våran sida, vinst med 40-0. Det kändes riktigt skönt att gå hem efter att ha hållt nollan. Det går faktistk riktigt bra för mig just nu, vet inte vad som har hänt.
Nu ligger jag här i soffan bredvid moster mona. Tänkte sova kvar här i norrtälje för det kan vara skönt att vakna här och inte behöva skynda sig till bussen. Ska nog snart krypa ner i jessicas sköööööna säng, men tyvärr utan jessica :( jag saknar min kusin jessica väldigt mycket, dax att ses!
Morgondagen får bli som den blir, skriver någongång men vet inte när.

lite bilder fårn våran senaste kryssning tillsammans <3





/ PUSSHEEJ


ännu en dag i märsta

Kom precis hem från ännu en lång dag i märsta. Jag och elina tog idag 10 bussen in till märsta för sverige lag 2 spelade sin första match mot norge kl 12. Och dom var faktiskt riktigt bra, dom vann med några bollar. En drygt halvtimme efter matchen så spelade sverige lag 1 mot portugal och dom vann ganska stort faktiskt, riktigt rolig match. Efter den matchen så gick vi och käkade på en pizzeria nere i centrum. Åt en kabab med bröd som var riktigt god, mätt blev man också. Sen gick vi till willys och köpte lite godis som vi tyckte vi förtjänat haha. Sen åkte vi upp till hallen igen för att kolla på skånela - portugal. SKånela var det bättre laget och vann. Dock hann vi inte kolla på hela matchen eftersom vi ville hinna med 7 bussen så man inte kom hem så jäkla sent. Det är ju trotsallt skola imorgon igen, usch vad jag inte är taggad. Men efter skolan så blir jag kvar i norrtälje för vi har match emot hk ceres. Tror den börjar 20.00 så kom gärna till sportcentrum och kolla! ;)

Jag måste också säga att det har varit riktigt skönt att umgås med min vän elina. Och jag hatar henne verkligen inte! Nu känns det som att vi verkligen vet vart vi har varandra och den känsla har jag inte känt på mycket länge.

Jag älskar dig Elina Johansson, och det står jag för!

RSS 2.0