gott nytt årrrr

Tjena!
Är hos tim, förar lite.. Nu verkar de som att vi ska dra vidare, gott nytt år för fan!!!


A try to save a life, but it's the hardest thing a try to do


Dagarna rullar på och snart är det 2010. Måste säga att 2009 har gått himla fort. Jag menar, jag minns januari som igår. Underbart var det! Och jag menar, jag vill ha ännu mer sånt underbart. Hela livet kan få vara underbart tycker jag. Det vore.... Underbart!

IDAG, har inte mycket hänt asså.. Jag vaknade upp hos sophia vid typ halv 2 och vi segade oss igenom frukosten, gick senare ut på en kall promenad för att hämta lite smått & gott och sen har dagen inte velat göra något mer med mig.

Söta madeleine ska göra lite fint här snart, kanske imorgon om hon har lust och ork. Jag tröttnat ganska fort på mina designer, absolut inte för att de är något fel på dom, nej nej. Men kul med förändringar tycker jag. Kanske ska be någon lära mig hur man för sånt så folk slipper göra det åt mig hela tiden :-D Det kan ju inte vara sååå svårt, eller?

Aja, för er som vill veta så kommer mina snygga kusiner hem från grekland idag där dom har varit i två veckor utan mig. Och jag har saknat tjejerna mycket. Men nu är dom påväg hem från arlanda så jag ska börja röra mig mot deras hem och sova hos dom inatt. Får se vilken tid jag är där, är inte så känd för att vara snabb av mig, men här om dagen kom jag på en sak. Att jag är inte seg, och inte långsam. Jag är bara inte så snabb. Och det är heeel okej :-)

ni får några snygga bilder på några av alla mina snygga kusiner!




PUSS&HEJ

en dag i täby centrum

Tjena bloggen!
Idag har jag och min vän elina vandrat runt i täby centrum och fått ont i fötterna. Jag blir galen av att man inte hittar någonting när man har pengar, nu kommer jag lägg dom pengarna på massa onödiga saker, ni vet sån är jag..
Vi åkte hem runt 7 efter att ha frysit fötterna av oss, men förutom det hade jag en bra dag med elina och jag tackar och bugar för det. Vi han tyvärr inte hem till träning hehe, men vi har fått träning idag så det räcker.
När jag kom hem käkade jag några våfflor och sen klädde jag på mig och gick till sophia, eller jag till och med sprang för det var så jävla kallt. Dom skulle precis kolla på "the hangover" - baksmällan, har dock redan sett den men den är så sjukt kul så gjorde inget att jag fick se den igen.

Imorgon är det onsdag, jag har inga planer. Så ah, vi får se vad dagen har att bjuda på, TJA!


haha, bilden säger allt! :D

Where'd you go

Nu var det ett tag sen jag skrev här.. Men har ju som sagt varit i fjällen under jul. Kom hem igår kväll runt 9 och då gick jag direkt till elina och sophia och hade det trevligt, tjejerna får mig att le.
Sen följde sophia med hem to my place och sov med mig. Vi kollade på "she's all that" and i love it. Får fan sluta kolla på såna filmer, håller på att bli en film-drömmare, illa sandra.

Vi sov länge idag, vaknade vid 1 och gick upp och käkade frukost. Skulle åkt pulka men det får bli en annan dag. Snart ska jag käka och ikväll är det träning med tjejerna, saknar handbollen fan. Men men, har inte så mycket annat kul att berätta just nu, bara att jag vill bort från rimbo typ!
PUSSHEJ

Bjuder på en bild från julafton också.


julafton 2009

Hej bloggen!
Just nu ligger jag i min säng uppe på loftet i fjäll stugan. Det är riktigt mysigt här, kul men en lite ovanlig jul. Där nere håller dom på att fixa lite med mat och annat. Klockan är nu 15.00 vilket betyder kalle anka, och just nu gick också proppen haha. Ikväll ska vi väl öppna julklappar och ännu senare ska vi bada i badtunnan och basta, riktigt julmys ;-)
Imorgon hoppas jag att det blir skidåkning, och hoppas att det inte är -30 grader som det var igår.

Nu måste jag kila för kalle anka har börjat, och det får man ju inte missa haha. Om dom fått på tvn igen vill säga. Får se om jag hinner uppdatera en gång till innan jag kommer hem, annars hörs vi på söndag kväll. Ha en riktigt god jul allihopa!
PUSS

lämnar kylan för ännu mer kyla.. (y)

Hallå där!
Blev inte så mycket skriva igår kväll tyvärr. Jag var ju som sagt inne i norrtälje och handlade lite jul klappar, och sen åkte jag hem med helene och sophia vid fyra tiden. När vi kom hem ringde pappa och sa att vi skulle äta på rimbo träffen så jag gick dit och åt inte mycket alls. Seriöst, det är något stort fel på mig!!
Sen så följde sophia med mig hem för vi behövde umgås lite kände jag. Jag ska ju vara borta ett tag och vi hade inte setts under helgen. Men det tog vi igen igår, efter massa skratt och prat så somnade sophia återigen till twilight som hon promt skulle se eftersom hon somnade förra gången.. Så sen låg jag där själv som vanligt, ville inte somna för tidigt för jag vill kunna sova några timmar i bilen påvägen upp till fjällen.

Om 20 minuter kommer farmor och farfar och plockar upp mig och sen börjar vi sakta röra oss mot fjällen, jag chansar på att vi är framme runt 5 - 6 ikväll, suck!  Jag kommer förmodligen hem på söndag kväll och jag kommer att ha mobilen med mig hela tiden så hör gärna av er! Tar även med mig datorn upp men vet inte ifall jag har någon uppkoppling eller mottagning, men de ska jag ta reda på. Men annars ses vi på söndag igen!
Ha en riktigt god jul om vi inte hörs innan dess, puss & kram! :)



En bild från julen 2008


älska helgen..

Jag kan inte annat än älska helgen. Handboll, brudar, grabbar, handboll, brudar, grabbar.. Stort tack till er alla som gjorde min helg :) Jag vill redan tillbaka!

Juniorelit cupen i sig då, eftersom vi hamnade i elit gruppen (vilket jag inte riktgit förstår hur vi kunde göra) så väntade 3 tuffa matcher redan från start. Vi började att ta emot skåne och vi var helt klart med i matchen, kändes bra att spela och taggad var man. Vi var ganska nöjda med en förlust på bara två mål. I nästa match väntade göteborg i a-hallen och efter en rätt sur förlust mot skåne vart vi bara ännu mer taggade inför denna match.
Tyvärr tycker jag att vi spelar lite på fel folk i fel tillfällen hela helgen så det slutade med förlust med 3 bollar. Sista matchen väntade stockholmarna och fan va vi var sugna på en revansch från finalen förra året. Synd att inte alla var lika sugna på att vinna, matchen slutade med förlust på cirka 6 bollar. Inget spel av mig pga migrän och en jobbig kväll/natt fick jag gå igenom.
Söndagen skulle bjuda på kvarts final mot dala/gävleborg. Ett lag som verkligen överraskat i helgen, med bra skytte från 9meter och riktigt bra kant spelare torskar vi även här med 6 bollar eller nånting, en riktigt sur förlust. Men dalarna var de tuffare laget och kämpade helt enkelt på bäst, tycker faktiskt att dom var värda vinsten!

Nu känner jag mig väldigt stressad.. Har precis packat upp allt från helgen och om 5 minuter ska jag ta bussen till norrtälje och handla lite julklappar vilket jag inte alls hunnit gjort.. Och sen är de bråttom hem och packa alla väskor igen för imorgon bitti vid 4 tiden åker jag upp till fjällen där jag kommer fira julen.
Skriver mer ikväll, pusshej!


snökaos ungefär.

Tjena!
Jag vet att jag inte skrev nånting igår, fast egentligen gjorde jag det och jag skrev faktiskt ganska mycket men internet är helt cp för tillfället så allt försvann och då orkade jag verkligen inte bry mig mer..
igår iallafall så var jag med salina hela dagen nästan, vi hade det ganska mysigt om ni frågar mig, hon sov också kvar och jag är känd för att bli ganska pratglad när man ska sova och de vart jag, så salina fick sig en riktigt bra godnatt saga, om hon ens kommer ihåg den (?)

Inatt vaknade jag flera gånger, först av att det var riktigt jävla kallt för då stod min dörr öppen och vem fan hade öppnat den? :s sen vaknade jag ett antal gånger efter det av att jag hade ont i magen och halsen.. Så när morgon väl kom så kände jag att ja blev kvar liggandes i sängen ända till klockan 10 då jag gick upp och åt frukost och klädde på mig. Kände mig tvungen att åka till skolan och göra ett prov så de blir en mindre sak att tänka på efter jul. Snövädret var ju inte direkt att leka med heller, mössa och vantar och sen var de bara att knalla till bussen vilket kanske inte var de bästa för min hals :/ Sen idag har jag varit med sophia lite, jag har också börjat packa väskan för imorgon då jag åker till katrineholm och spelar junior elitcupen med brudarna! =)

Nu ska jag snart gå och lägga mig, kanske slår på en film eller nått fall jag inte är trött, vi får se. Imorgon 13.00 går bussen från rimbo sporthall, det ska bli najS!
PUSS GODNATT!


jag kan inte annat än att älska bilden alltså! ♥

min dag och inte din! :)

ÄNTLIIIIGEN.. SÅ JÄVLA SKÖNT, 16 ÅR FYLLER JAG IDAG.
Och min 16de födelsedag kommer jag spendera i märsta, på en handbollsplan, med goa brudar! Inte helt fel det heller måste jag säga :)
Idag på dagis så fick vi tårta för att jag fyllde år plus att jag fick gå hem tidigare, så jag passade på att gå förbi min gamla skola och hälsa på. Det kändes bra att gå igenom korridoren igen. De flesta säger att det är skit skönt att komma ifrån grundskolan, men fan vad jag saknar det.. Mitt gäng, lärarna ja hela skiten.
Nu ska jag äta korv m bröd och senare kommer salina. Kvart i sex åker vi till märsta och är hemma runt 10 ikväll, hare bra!
Vill passa på att tacka för alla gratulartioner också! Söta människor det finns alltså! :)
PUSS&KRAM, jag är glad? :D 


dagen då jag fyllde 15 år, alltså ett år gammal.

-

Det du gör talar högre än det du säger, och tvärtom!
Att fela är mänskligt, att förlåta är gudomligt.

ellen luktar bajs!

Jag sitter i skolan och ska ha matte nu om 2 minuter. Sen åker jag med faster lena till rånäs och fixar håret lite innan jag åker hem och städar lite snabbt och byter om innan släkten kommer. Vi ska nämligen fira mig ikväll eftersom jag fyller år imorgon men då har jag ju upplandsträning. Kan därför inte lova att jag skriver något mer ikväll, träffar inte släkten så ofta för det är en jäkla massa handboll nu för tiden. Men vi får se! Ha en treevlig dag, för de ska ja!
puss

                                               hej jag är tuff!!!!!!!!!


vidare till steg 4

Nu är jag återigen hemma efter en sm helg neråt i sverige. Denna gång var vi i norrköping och lekte oss igenom steg 3. Otroligt glad är jag för den här helgen var alla verkligen bra och kämpade, det gillar jag starkt. Ska bli spännande att se lottningen inför steg 4 som spelas 23-24 januari.

Nu ska jag faktiskt sätta mig och skriva önskelista, fyller faktiskt år på tisdag och snart är det julafton. ME LIKE :-D Efter det går jag nog över till elina en stund, sen ska jag hem och soooova! imorgon är en ny vecka och skola, skönt med lov snart!
VI HÖRS..

 

 


idol finalen 2009

Efter svenska provet som inte gick helt bra tog jag bussen till täby. Åkte ju som sagt dit för att köpa handbolls skor och jag höll på att bli blåst.. Gick först till stadium på nedervåningen och killen där sa att dom tyvärr var slut och att dom inte fanns på övre plan heller. Men jag gick på magkänslan och rullade upp för trapporna och tänka sig, dom hade precis fått in en massa nya sånna skor.

När jag kom hem var det bara att börja städa, fan va kul en fredag liksom. Orkade itne hålla på så länge för magen var hungrig så det satt inte helt fel med tacos framför idol. Seriöst, idol finalen 2009 kan vara den bästa någonsin och erik vinner tror jag.
Imorgon åker jag på SM i norrköping med handbolls brudarna. Vi spelar för steg 4!
Vi åker vid halv 12 imorgon så jag slänger in ett inlägg innan dess, puss & kram!


11 december

Hallå!
Nu har jag faktiskt gjort mitt engelska prov och tror det gick bra. Sen var vi och små kollade på esteternas lucia tåg haha.. Nu blir det till att läsa igenom antiken innan de snart är prov. Men ärligt, vem fan bryr sig om odysseus och literatur? Inte fan gör jag det iallafall! Men nu ska vi vara positiva, tjaba!!!


plugga är nog fan min grej, eller?

Tjohooo! :)
Idag har jag varit i skolan och det kändes riktigt bra. Jag saknar den när jag inte varit där på länge och jag menar de är ju bra. Har hunnit med att ha samhällskunskap, engelska (och jag pluggade stenhårt till provet imorgon), matte och datakunskap. Sen hade jag handboll med bara massa snygga tjejer idag, killarna vettefan vart dom tagit vägen.. Kände inte för att stå i mål så visade mina talanger i bara shorts och t-shirt. Får noga visa dom lite oftare tror jag, för jag menar det är ju bra att kunna.

Resten av dagen blev inte riktigt som jag hade tänkt eftersom sophia drog till sina kusiner och pluggade vilket var riktigt synd :/ jag har läst igenom antiken som vi har prov på imorgon och nu har jag också läst på glosorna till engelska provet, ska fortsätta me det ett tag till för dom sitter inte riktigt där dom ska än. Sen kör jag test provet innan jag går och lägger mig. Ska packa väskan också där emellan.
Morgon dagen vet jag inte riktigt hur den kommer se ut än, men i kort så är det skola, täby, städa. Ni får helt enkelt se efter imorgon igen! :)
Puss godnatt!

 

bjuder på en gammal goding!


hur kan man bara glömma?

Har lite dåligt samvete för att jag inte har skrivit något här idag men jag har verkligen inte orkat. Så skriver lite snabbt nu innan jag ska krya ner i sängen och sova.

Idag har jag varit hemma från dagis igen, vaknade och gick upp men kände av huvudvärken eller vad fan det är så jag ringde och bad om att få vara hemma. Snälla som dom är så fick jag så idag har jag återigen bara suttit hemma utan att ha gjort ett skit. Jo jag kom på att jag saknade min vän blip, så jag skaffade mig en och har spelat robinson hela dagen, ganska kul faktiskt! :) Sen framåt kvällen var de bara slänga på sig tränings kläderna och dra ner och ta sig igen en timme på plan. Idag hade jag inte samma glädje som igår men tror det var huvudvärkens fel.
Imorgon ska jag ta mig till skolan för att få träffa alla igen, det var snart en vecka sen eftersom jag hade skol-sm i måndags. Så nu säger jag godnatt, puss och hej!


jag älskar tjejerna på bilden mycket! jag vill tillbaka, ta mig tillbaka!


jag älskar handboll

Nu ligger jag i sängen och dagen har varit ganska skön. Mådde inte så bra imorse så ringde till dagis och stannade sen hemma. Gjorde pannkakor till lunch och sen innan träningen gick jag till elina. Alltid lika skönt att prata med henne. Träningen då, gick faktiskt riktigt bra och kul var det också. Hoppas jag går ner med samma känsla imorgon. Nu ska jag sova, godnatt! :)

en vecka kvar..

Fyfan, jag har inte gjort ett skit idag. Jo, ätit pannkakor.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen går jag till elina och är med henne innan träningen.


JAG ÄLSKAR DIG ELINA LINDA JOHANSSON ♥

dax att skriva önskelista kanske!

Hej bloggen!
Igår spelade vi skol-sm i sport centrum och det gick väl sådär, vi gick inte vidare tyvärr och det är grymt tråkigt att vi alltid får möta de tuffaste stockholmslagen.. Vi vann över haninge men förlorade mot skuru. Näsan höll inte heller hela dagen så nu får jag beställa en ny tid.. På kvällen skulle a-flick samlas hemma hos helene för att snacka ihop oss inför helgen, det behövdes nog. Sen orkade jag inte åka hem så jag sov hos sophia och de var riktgit skönt att få prata med henne, vi har något som vi förstår varandra mycket bra i och vi behöver prata om det ibland.
Nu sitter jag hemma för jag är inte så jätte pigg idag. Vet inte riktigt vad det är med mig men känner mig inte helt kry. Ikväll är det träning, får se om jag orkar vara med.


inget steg 4 här inte..

Nu är jag hemma efter en helg i eksjö. Och jag tänkte sammanfatta helgen snabbt och kort. Vi har haft jävligt roligt tillsammans men en del tråkigheter har vi också gått igenom tyvärr! Hur som helst så gick vi inte vidare, men vi har lärt oss en hel del. Jag har ont i axlar och rygg och imorgon är det skol-sm, godnatt!

jag har tänkt..

Och fan va jobbigt livet kommer vara fall man varje gång måste hitta något nytt för att kunna glömma det förflutna. Jag menar kommer det verkligen kännas bra? Inte om ni frågar mig. Jag förstår inte människor som kan direkt efter bara ta något annat och sen säga att nej jag mår inte dåligt över det längre. Jag menar visst, det tog nästan ett år för mig att känna mig redo för att våga mig in i något nytt och jag har ändå inte glömt? Alltså stämmer det inte.. Och nu, nu har jag bara byggt på det med ännu en mänsklig skäl att gå och bära på i ryggsäcken, är det verkligen en lösning på det hela?

en kväll framför tvn

Nu är klockan lite över åtta och jag ska kolla på idol med pappa och jenny. I reklamen blir det till att springa och packa väskan inför Jsm imorgon. Ska försöka få tillbaka aptiten för pappa har köpt ost och kex och lite annat smått och gott.
Hej Så Länge :)

som sagt sjuk = riktgit tråkigt!

Det senaste om mig: 
Du åt? - gröt
Du drack? - vatten
Du kramade? - ellen
Du tittade på tv med? - lillebror
Du satt vid datorn med? - mig själv
Du sov med? - jessica
Du skrattade med? - handbolls tjejorna
Du brottades med? - ellen
Vad ska du göra imorrn? - åka till småland och spela JSM
Vad har du gjort idag? - bara legat i soffan
Vad det kul? - nej inte ett dugg!
Vad vill du ha? - det finns mycket jag skulle vilja ha.
Vad har du för mycket av? - osköna strumpor
Är du singel? - ja
Är du kär? - nej
Planer till helgen? - spela handboll?
Har du mer en 5 tröjor? - jadå
Har du mer en 2 byxor? - yepp
Vill du sova nu? -  ja skulle vara skönt.
Är du tillsammans med nån? - nej
Skulle du kunna pussa någon du var ihop med? -  såklart :)
Har du fått nya vänner den hära månaden? - nej
Vill du ha fler vänner? - alltid roligt att lära känna nya
Har du för många vänner? - nej verkligen inte.
Är dina föräldrar fortfarande gifta? - aldrig varit och kommer aldrig bli
Trivs du i din familj? - jadå
Hur många bor du med? - 5 stycken
Vill du dö? - nej
Är du lycklig? - jo vars
Hatar du ditt liv? - nej, men jag hatar att vara sjuk.
Nämn något som gjorde dig glad igår: tro det eller ej, men handbollen
Vad gjorde du kl 08 imorse: sov
Vad gjorde du för 15 min sedan: drack vatten
Det sista du sa högt: hmm... bra minne? :s
Det senaste någon sa till dig: någon som kan hjälpa till att duka?
Vad har du druckit idag: vatten...
Vad var det senaste du köpte: en choklad
Vad är det för färg på din ytterdörr: vit
Vad är det för väder hos dig nu: ingen aning, det är svart ute?
Godaste glassmaken: daim
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: ja
Sover du tungt: ibland så
Drömmer du mardrömmar: jaa :/
Trivs du med ditt jobb: jobbar inte på riktigt
Favoritklädsel: bekvämt
Favoritlåt just nu: jag vet faktiskt inte
Vad ser du om du tittar till höger: pappas sovrum
Vad gör dig glad just nu: att jag känner mig lite lite bättre än i morse
Vad ska du göra härnäst: äta middag
Höger eller vänsterhänt: högerhänt
Humör just nu: deppig, vill inte vara sjuk. :(
Favoritgodis: allt möjligt
Hur många kuddar sover du med: 3 stycken
Spelar du något instrument: nej
Morgon eller nattmänniska: haha inte morgon människa iallafall! :$
Är du kittlig: lite kanske
Snarkar du: bara om jag är förkyld :p
Stjärntecken: skytten
Saknar du någon nu: jag saknar mamma hela tiden
Äckligaste insekten: spindeeeel

..

JAG TYCKER INTE OM VATTEN, MEN DET ÄR NOG FAN DET ÄNDA SOM KAN RÄDDA MIG OCH MIN HELG NERE I SÄVSJÖ/EKSJÖ.


fan fan fan..

När klockan ringde 6.50 så försökte jag öppna ögonen och svälja, men inget av de gick. Jag ligger nu i soffan med feber och riktigt ont i halsen. ILLA! Det är ju för fan sm i morgon och då har jag inte tid med att vara sjuk.. Livet suger ibland alltså!
Jag vill inte, vill verkligen inte vara sjuk. På steg 1 sist var jag också sjuk och det var fan inte kul att bli isolerad från laget när vi skulle sova och att få sitta på bänken. Men som tur var hade vi inte så svåra lag i gruppen då men nu är det steg 3 och de betyder tuffare lag och vi har inte råd med att förlora. FAN!
Nu ska jag hämta vatten och ännu mer vatten och slå på ännu en film, så vi hörs!
PUSS!

I do it for you, no I do it just for myself

Skönt att den här gången få komma hem med en vinst. Denna gång mot GT Söder. Hoppas det går lika bra i helgen bara.. Nu ska jag och samhälls kunskaps boken gå och lägga oss, skit kul!
Imorgon får vi se vad som händer. Skola och prov iallafall!
GODNATT!


ja det är 100% sant, jag saknar det!

Last night så sov jag i norrtälje, skulle plugga men jaja hade iallafall en trevlig kväll.
Fick ett glatt besked på matten och jag fick mvg på provet, bra sandra! :)
Nu har jag datakunskap och efter det så har jag handboll med lite trevliga människor och sen åker jagtill rimbo med tjejorna. Vi ska åka och spela match mot GT Söder. Jag är inte ett dugg taggad idag för jag vet att de kommer gå käpprent åt helvete, jag vet också att man inte ska tänka så innan match men ett positivt tänkande skulle inte göra saken bättre, punkt slut. Hade hellre varit hemma och spenderat resten av dagen tillsammans med elina :/ men men.. Det finns inga möjligheter i mitt liv längre, bara göra och vara happy!
Måste plugga ikväll också, provet i samhälls kunskap ska jag tydligen göra imorgon.
Tack och hej leverpastej! 



I LOVE YOU DARLING!
I LOVE YOU DARLING!
I LOVE YOU DARLING!
I LOVE YOU DARLING!
I LOVE YOU DARLING!
I LOVE YOU DARLING!
I LOVE YOU DARLING!
I LOVE YOU DARLING!
I LOVE YOU DARLING!
I LOVE YOU DARLING!
I LOVE YOU DARLING!
I LOVE YOU DARLING!
I LOVE YOU DARLING!
I LOVE YOU DARLING!
I LOVE YOU DARLING!
I LOVE YOU DARLING!
I LOVE YOU DARLING!
I LOVE YOU DARLING!
I LOVE YOU DARLING!
I LOVE YOU DARLING!
I LOVE YOU DARLING!
I LOVE YOU DARLING!
I LOVE YOU DARLING!


träning

Nu har jag precis ätit middag så nu är de bara gå och byta om, kommer att träna mellan kl 19.00-21.30. Efter det åker jag med sophia hem och färgar hennes hår och sen sover jag kvar där så jag kommer inte skriva något mer ikväll. Men imorgon börjar jag kl 10 så de blir lite sovmorgon för min del, men vi hörs imorgon!
Tjingeling!


tyck till!


1 december

Hej på er som läser!
Jag sitter just nu i soffan och har precis kollat klart på kalle blomqvist som jag somnade till igår. Det var min favorit film när jag var mindre faktiskt och jag tycker fortfarande att den är riktgit bra! Så därför håller jag just nu på att ladda ner den andra filmen också, kalle blomqvist och rasmus :)
Idag har jag också varit på dagis och jobbat. Det har varit en riktgit kall oh seg dag, usch. Jag har därför satt på mig mys kläder och väntar nu på att pappa ska komma hem och börja med maten. Sen ikväll är det träning kl 7 så jag är inte hemma förns 9 igen. Ska försöka plugga någonting någinstans här i mellan. En liten powernap nu bara så ska jag nog orka plugga sen. Vi hörs senare ikväll, puss!


RSS 2.0