Torsdag.

Och jag är taggad för morgon dagen. Verkar bli middag och lite mys hos sofie med massa folk. Sen vet man aldrig var kvällen slutar. Känns iallafall som det kommer bli en lyckad kväll.

Just nu sitter jag här med saliina, hon berättade precis att hon fått sin mens idag och hon var överlycklig över det :)))))) så ni vet alltså, ganska jätte intressant faktiskt. Annars idag, så har jag jobbat på dagis och det var ju sådär jätte kuul som vanligt.... Sen händer det nog inte så mycket mer, och det är skönt som satan! Kanske sover borta iallafall, myyyys!


min vän är rätt fin? :) / sssssssalina.

Onsdag.

Det var inte igår jag skrev något här direkt.. Men jag har inte orkat. Har haft mycket annat för mig. Hela helgen har jag ängnat mig åt att spela handboll. I fredags så hade vi kval till slutspelet hemma emot huddinge. Och det gick väldigt bra, både för laget och för mig. Matchens lirare, och det var ju verkligen på tiden. Sen på lördagen var det kvartsfinal emot gustavsberg och det gick också väldigt bra. Sen återstod bara en semifinal emot gt söder, tuffare motstånd men vi stod som vinnare tillslut. Det innebar att söndagen bestod av final i eriksdalshallen. Det gick väl sådär.. Det var en riktigt bra och spännande match iallafall. Men efter 2 förlängningar och en sudden death så stod spårvägen som vinnare. Men det var bra av oss tycker jag, vi spelade sudden med 4 mot 6 och höll ut i 2 minuter.
Efter matchen så åkte jag hem, det var dax för kalas hos kusin jimmy. Trevligt värre!

Annars så händer det inte direkt så mycket i mitt liv, dagarna rullar på och jag går och hoppas på att det blir tunisien om 3 veckor. Skulle vara jävligt skönt faktiskt.
Men nu ska jag dra och spela fotboll, med några idioter. Tjarååå!

Godmorgon.

Nu har jag tagit mig upp ur sängen, jobbigt var det. Orkade iallafall inte med att jobba idag. Så nu har jag precis ätit frukost och sitter i soffan och tar det lite lugnt. Ska snart gå och klä på mig och antingen gå ut på en lång å skön promenad i det fina vädret, eller ta med mig ipoden och sätta på på baksidan och försöka få lite fin vår färg. Ska iallafall börja ladda inför kvällens kval match mot huddinge, jag är riktigt sugen på att spela nu faktiskt..
Men nu ska jag ut i solen, så vi hörs senare puss!


Jag är trött på det här.

Jag är trött på att alla kvällar ser likadana ut. Jag vill inte ha mer såna här kvällar, jag orkar inte det. Det värsta som finns just nu är att komma hem, ensamt och tråkigt. Ingen som bryr sig och värre blir det. Men ändå vill jag inte vara någon annan stans. Och samtidigt skulle jag vilja gråta i någons famn, men samtidigt vill jag sitta instängd i en liten vrå och bara låta allt komma ur mig.
Visst, jag vet om att jag är väldigt krävande och behöver mycket bekräftelseoch vem vet, men jag kanske kommer behöva leta länge för att hitta någon som accepterar mig för den jag är. Men försök inte ändra på mig, för det påminner mig bara om att jag inte duger. Förlåt, men börja tänk lite. Jag saknar dig, det är den enda anledningen jag har att komma med just nu. Och den borde inte vara negativ?
Imorgon är det fredag, och jag får se om jag orkar jobba. Är inte på topp just nu känner jag, så vi får se. Från klockan 6 imorgon så vet jag iallafall att jag kommer vara nere i sporthallen. Först spelar våra grabbar emot täby har jag för mig. Sen spelar skånelas a-pojk mot huddinge (?) fråga mig inte varför dom spelar i rimbo men det gör dom. Och efter dom, 20.45 spelar vi emot huddinge. En match vi inte ska annat än vinna, right brudsss? Aja, efter det får vi se var jag avslutar min fredag kväll. Inte ensam hoppas jag. Nu blir det sängen, natti!


Torsdag.

Nejnejnej.. Det var orden som snurrade i mitt huvud när jag vaknade. Så det fick bli en hemma dag idag, känner mig lite små hängig, men får absolut inte bli sjuk till helgen då det ska spelas slutspel. Jag tänker nu hoppa in i dsuchen för att se om jag känner mig bättre och efter det tänker jag ta mig en promenad till hagen för att fylla på mobilen och sen kanske jag går förbi mormor en sväng eller nått. Ska försöka plugga lite också nu när jag ändå är hemma. Ikväll kl 6 ska vi på någon föreläsning om kost innan vi sen ska träna en slapp träning tydligen. Skönt faktiskt! Sen ska jag hem och sova, jag längtar redan. Och ni kan aldrig gissa varför, men sova vill jag. Nej, nu väntar duschen, så vi hörs!
PUSS


Heartless.

Det vart en lång natt inatt, alldeles för lång för att orka upp kl 8. Hela dagen har varit seg och jätte tråkig, och itne blir den roligare av att åka ner och träna ikväll. Blä säger jag bara, träningen igår var verkligen inte kul. Och inte gick det bra heller, vet inte vad som hänt med mig.. Så ner och bevisa för dig själv ikväll igen sandra att du blivit sämre, jätte kul. Usch, snöar gör det ute också. Usch för det mesta just nu. Jag vill bara ha 15 maj här och nu. Bort vill jag.
Nu ska jag gå och kika efter fall det finns någon mat, men troligtvis inte. hejhej ♥

.

Så mycket känslor på en och samma gång/kväll. Det klarar inte min själ av. Jag hade klarat det, tillsammans med dig. Men utan dig är allt så svårt och utan dig känner jag mig inte hel. Jag hatar det här. Och jag hatar mig själv för att jag låter det gå ut över andra. Och speciellt dig. Jag vet inte vart jag ska ta vägen kvällar som denna, skulle kunna gå och hänga mig känns det som. Bara för en kväll liksom. För ikväll vill jag inte må såhår, jag vill inte känna att jag sårar folk. Jag är bara ivägen vart jag än är och därför tänker jag nu försvinna. Ja, ni läste rätt. Jag tänker försvinna! Och varken du, du eller du kan göra nånting åt det. Ni har gjort era val och nu har jag gjort mitt. No matter what liksom.. För det är precis så det känns, allt du sa gick rakt in i mitt hjärta. Och du har nu lyckats såra mig totalt, och jag går inte med på sånt här längre. Jag menar allvar och det tänker jag bevisa för er! GODNATT.

Tisdag.

Äntligen hemma. Har spenderat hela dagen nere i västerås, men grabbarna grus. De spelade skol-sm, å även finalsteget. Gick dock inte så bra, men en tredje plats ska man inte gråta över. Har iallafall haft riktigt kul idag, andersson var ju även med som tur var. Just nu sitter jag här och lyssnar på lite musik och försöker tagga inför träningen. Ikväll ska jag röra på mig, mer än vad jag brukar.  Ska ut och springa innan träningen och efter träningen drar jag och spelar bandy i en å en halvtimme. Skönt att tänka på annat! Sen ska jag hem. Och sov, själv :( Tycker inte om att vara ensam. Imorgon är det dagis igen, kuuul.
Jag tänker inte låta dig sänka mitt självförtroende, orkar inte bry mig.


Anna Lincoln

Sen finns det även en tjej jag saknar något enormt mycket, och det är tjejen på bilden här nedan. De stunder jag haft med henne har jag svårt att glömma, vill ha mermermer. Jag saknar allt med dig, du är underbar min vän och jag tänker aldrig glömma dig.


KOMMER ALLTID SAKNA DIG MAMMA!

du är drömmen som tråkigt nog aldrig kommer bli sann. du är drömmen jag ändå alltid kommer att drömma om. du är drömmen som man inte borde få leva utan. du är drömmen som jag så småningom vill vakna upp ur. drömmen som kan vara en marddröm för vem som helst, utom mig. för det är min verklighet.

här om dagen, när jag var ute och gick så slog det mig helt plötsligt.. jag ställde mig och bara tittade upp mot himlen och undrade, varför!? varför var du tvungen att lämna bara sådär. jag tror inte på att du har det bättre på andra sidan, det är bara skitsnack. varför skulle någon så älskad som du ha det bättre på en annan sida, utan oss alla. inte sant överhuvudtaget. det är här du ska vara, ingen annan stans. fan, fan, fan. tyck inte synd om mig, behöver bara skriva av mig.

Måndag.

Och nu har jag börjat med min oändliga praktik, i hela 6 veckor ska jag vara  på dagis nu *suck*. Träffade min vän ellen en stund på rasten och vi har samma tankar. Vi längtar redan tillbaka till skolan :$ Men iallafall, idag var det alltså jobb mellan 10-17. Långa dagar kommer det bli. Har varit ute till mesta del idag, fint väder så faktiskt ganska skönt. När jag sen kom hem så åt jag lite middag och tog sen moppen upp till huset för att hjälpa till att rensa lite, börjar faktiskt närma sig inflyttning snart. I slutet på maj tror dom. Efter att jag hjälpt till nån timme så åkte jag till skarsjöplan för att lira lite boll med stephan, matte å patrik. Kallt vart det och bra gick det inte haha. Åkte hem runt halv 9 och nu sitter jag och kollar på tredje finalmatchen mellan drjugården - HV71. Sitter och väntar på att förlängningen skall börja, spännande. Efter matchen ska jag nog gå och lägga mig eftersom jag ska up tidigt imorgon och åka till västerås med grabbarna, de ska spela skol sm. Så jag och andersson drar med och hjälper till lite. Åker 7.30 från sporthallen och vet inte när jag kommer hem, men det märker vi imorgon. För övrigt, så saknar jag dig redan.. pusshej!


Helgen väldigt kort.

Har inte haft någon ork alls att skriva faktiskt. I fredags så kollade jag på fotboll på kvällen med sophia. Roslagsbro-Rimbo, rolig match. Roslagsbro vann med mycket. Sen åkte jag hem och träffade patrik. Lördagen var det handbols avslutning halva dagen, prisutdelning osv.. Sedan vart det påskmiddag hos mormor med släkten, eftersom inte alla var hemma under påskhelgen. Trevligt var det, och god mat som alltid. Sen träffade jag några grabbar hemma hos hampus, vi kollade på film och lite så. Ja och idag har jag inte gjort ett skit. Legat i sängen hela dagen, men nu tänker jag faktiskt gå ner och kolla på min lillebror som spelar fotbolls match, ser ut som det har slutat regna så kan vara snäll och kolla lite. Vi hörs.

Fredag i mitt ♥

Äntligen fredag! Fort går veckorna och skönt är väl det. Idag gick jag sista dagen i skolan på några veckor. Ska ha praktik i 6 hela veckor, vilket kommer bli både skönt och tråkigt. Har iallafall bestämt mig för att försöka hinna ikapp med de flesta av mina restuppgifter, och den här gången ska jag lyckas. Är så jävla skoltrött verkligen, men som min lärare sa så varför slösa bort 3 år av sitt liv och inte göra ett skit i skolan. Känns ganska onödigt faktiskt. Så jag ska bättra mig! Var faktiskt duktig och åkte in på resurstiden i morse och gjorde ett prov. Och jag tror till och med att det gick bra, hoppas det iallafall.
Just nu sitter jag hemma hos sophia, vi ska käka lite och sen åker vi till roslagsbro och kollar på juniormatchen mellan såklart roslagsbro och rimbo. Ska bli kul och se vad grabbarna går för ;) Imorgon är det handbolls avslutning också, fan va skoj. Gå upp kl 9 för en sån dag känns lite sådär faktiskt, sover hellre (a) men man kan ju inte alltid få som man vill.
Nej nu har jag inte tid med detta längre, vi hörs imorgon eller nått. pussssssss


hittade en fin bild som sophia gjort ♥


Utan dina andetag.

Sorrryyyy, vart inte mycket skrivet igår.. Jobbade mellan kl 10 och 4 och då kom pappa och hämtade upp mig direkt, vi skulle nämligen vara i norrtälje kvart över 4 på handledarkursen för övningskörning. I 4 timmar satt vi där och lyssnade på åke, skön var han men seriöst, 4 timmar är inte okej. Hungrig och kissnödig vart jag. Vi kom därifrån strax efter 8 iallafall vilket var skönt. Då de vart lite plugg innan jag sedan vandrade vidare till min snygga kusin jessica, som jag inte träffat på vääääldigt länge, (tummen ner!) Käkade lite innan vi sen gick och la oss, sov inge bra alls inatt. Vaknade vid halv 4 av att jag hade jätte ont i magen. Gick ner och drack vatten och la mig på soffan istället, sov lite bättre där iallafall. Åkte till skolan som vanligt imorse, gjorde någon läsförståelse och det är väl i stort sett det enda jag gjort idag. Har fått massa uppgifter vi ska göra under APU:n, jätte kul. Imorgon är sista dagen i skolan på väldigt länge, 6 veckors praktik väntar. Ganska tråkigt ändå, gillar på nått sätt att vara i skolan, bara glida runt liksom. Men men, lär väl överleva.
Nu har jag precis kommit hem från plugget, eller ah för någon timme sen. Slutade vid 12 och då följde jag med min vän ellen för hon skulle nämligen köpa sig en snygg cykel, en röd fick det bli. Sen fick vi skjuts hem av hennes snäll mamma. Nu ska jag gå iväg och plugga nån timme innan jag sen åker ner och tränar. Hoppas på en rolig träning ikväll, känner mig ganska trött på handbollen faktiskt. Så därför hoppas jag vi gör nått kul ikväll. Men vi hörs när vi hörs, kanske ikväll. Måste som sagt plugg en hel del eftersom jag ska göra mitt massmedia prov imorgon (y) pussheeej!


Tisdag.

Och jag vaknade upp hos sophia, bredvid sophia. Fan vad hon hållt på i natt, kvinnan har drömt massa kontsigt att snackat på som satan, ett tag trodde jag nästan hon var vaken men icccke. Nu är jag hemma efter en dag på jobbet, är helt slut. Tror jag faktiskt kommer sova riktigt gott i natt, även fast jag kommer sova ensam.
Igår då, så hade jag faktiskt inte tid att skriva nånting. Gick i skolan mellan 9 och 4 och efter det så satt jag kvar i plugget och inväntade utvecklingssamtalet som började kl 5. Det gick som förväntat, ingen förändringar sen sist direkt. Men jag är påväg, har iallafall börjat tänka tanken att plugga, och det är ju bra? :) Efter utvecklingssamtalet tog jag och pappa en korv på grillen eftersom jag inte skulle hinna äta någonting, åkte direkt upp till rånäs och klippte mig hos min faster. Ingen stor förändring direkt, lite ljusare och lite fräschare bara. När jag sen kom hem därifrån så gick jag dirket till sophia, väääldigt länge sen jag var där men man är alltid lika välkommen vilket jag gillar. Vi umgicks lite med hennes kära familj och sen gick vi faktiskt och la oss ganska tidigt, tyvärr somnade vi ju inte direkt men det gjorde ingenting. Nu är det såhär att jag ligger på soffan, sjukt skönt.. Tror nästan jag ska ta en liten powernap för jag är så jävla trött. Måste ju orka träna ikväll så liksom, låter som en toppen idé. Ska även spela lite bandy ikväll tänkte jag, var ett tag sen. Imorgon har jag sovmorgon till 10, jävligt skönt faktiskt. Jag älskar att sova! Bjuder på några snygga bilder, right here and right now.


Påsklovet är nu slut..

Och det känns fan förjävligt. Har varit så himla skönt att vara ledig, bara gjort vad man känt för helt enkelt. Idag har jag inte gjort mycket alls, sov ganska länge vilket behövdes. Sen så har jag umgåtts lite med pappiii, stackarn är ju sjuk och det är faktiskt jobbigt att se honom så :/ framåt eftermiddagen så kände jag att jag vart lite små sugen på godis, så tog cykeln till ica och köpte lite, köpte också yoghurtar som jag kan ta med mig och äta på bussen påväg till skolan eftersom jag inte brukar kunna/hinna äta så mycket frukost. Tog en skön dusch för ett tag sen, kollade sen på wipeout med familjen, riktgit kul faktiskt. Just nu är det wallander på tv, men känner inte för att titta på det så jag tror jag tar med mig datorn ut till rummet för att plugga lite engelska. Usch, tanken på att jag måste gå upp svin tidigt imorgon är inte rolig alltså.
Imogon är det måndag som sagt, ska gå i skolan som vanligt och efter det har jag utvecklingssamtal igen. Känns ju himla kul, eftersom jag själv vet att jag inte gjort ett skit sen sist vi hade samtal.. Men men, det får gå som det går. Efter det åker jag upp till rånäs och klipper mig lite, får se hur det blir. Men ah, vi hörs imorgon. PUSS ♥

här är iallafall en bild på mig och min nya jacka, käpte även jeans legginsen på bilden.


Söndag.

Ojojoj, gårdagen.. Vilken jävla dag! Började med att jag gick upp runt 11, duschade, åt frukost i lugn och ro och började sen göra mig i ordning. En sak fattar jag inte, det spelar tammefan ingen roll när jag går upp för jag får ändå stressa sista kvarten innan jag ska dra någonstans. Helt sjukt! Iallafall så gick supporter bussen idag kl 1 och vi var framme i eskilstuna runt halv 4. Måste säga att rimbo avslutade denna säsong med flaggan i topp. Vilken match dom gjorde, de ledde nästan hela matchen med ett par bollar. Skönt, för nerverna hade inte klarat av ännu en jämn match. Visst att domarna inte var de bästa, men eskil spelade riktigt fult tycker jag. Rimbo spelade handboll och jag tycker därför att de är mest värda segern. Det var inte vilken seger som helst heller, utan den betyder att vi nästa år har både damer och herrar i allsvenskan vilket är riktigt kul. Är så glad för killarnas skull. Ni skulle sett deras glädje resten av kvällen. Man vart nästan rörd när man såg hur glada alla var. Vi kom hem vid halv 9 och då drog jag med sophia och elina till träffen och käkade. Träffade även på jerry där. Sen cyklade vi emot centrum, där det var fullt ös inne på det nyöppnade på badhuset. Vi spenderade hela kvällen där med massa trevliga rimbobor, helt klart en lyckad kväll. Efter 1 började vi gå hemåt och där var inte min kväll slut inte. Patrik dök upp och det vart en lång natt med mycket prat. Som jag sagt tidigare så kan man ju inte sova bort ett lov ;)
Nu är det ju då återigen söndag, och jag tycker inte om söndagar. Måste snart börja plugga för jag har ett engelska prov att göra imorgon. Så ska sätta fart med det så kanse det finns tid till annat senare. Men vi hörs senare, puss.


Together we grow.

Hemma igen då, efter en lång och skön dag faktiskt. Vart inte riktigt som jag hade tänkt mig, men vad gör det liksom. Klart det hade varit kul att åka med salina & victor in till stan, men samtidigt var det jävligt skönt att gå runt i täby centrum ensam. Hade mycket fint och jag handlade även lite på rean, så några hundralappar har jag ändå "sparat" idag. Får se om jag slänger upp några bilder på dagens köp, men det får bli senare såfall. Nu ska jag nämligen gå till elina en sväng, vi ska nog bara mysa tror jag. Det blir nog till att lägga sig lite tidigare ikväll, så man är pigg och galen på matchen imorgon. Fan, nu är jag riktigt taggad!!
PUSS

Det håller inte i längden..

Frågar ni mig så tror jag inte det kommer funka, men så ska man inte tänka. Början på detta år har varit alltifrån underbart till ett helvete. Känns som jag har många jobbiga veckor framför mig. Men vem har sagt att livet ska vara lätt att leva? Livet är en utmaning, klarar du alla tuffa tider så är du värd att leva livet. Annars finns det ett andra val, för de som inte klarar av utmaningarna. Jag tänker fortsätta kämpa, så länge jag orkar.. Och jag vet att det finns folk i min närhet som också kämpar, tillsammans klarar vi det. Jobbiga dagar som denna måste man stå på sig, och hjälpa varandra. Vi är inte experter på det direkt. Det var jobbigt att se dig vara nära att sluta kämpa, vad ska man säga då liksom. Jag är inte bra på det, speciellt inte när det gäller någon som dig. Jag flyr från det jobbiga nu, jag vet att det är fel men jag måste. Hej så länge!

Fredag.

Godmorgon mina vänner!
Usch vad det var jobbigt att kliva upp imorse. Somnade strax efter 3 och pappa väckte mig vid 8 då det var dags att kliva upp. Tog en stund, somnade om ett par gånger men efter en stund orkade jag mig upp. Vi åkte ut till huset för köket hade kommit, så det var massa grejer att bära in och tungt var det också. Men vi slet på och det gick ganska fort ändå. Så runt 11 åkte vi hem igen, och då var det bara att börja med grov städningen. Fan va skoj! Är nu äntligen klar, efter 2 timmars slit. Fint blev det iallafall, eller ja bättre än innan. Nu kommer mäklarn om en 10 minuter och vi får se vad hon säger. Jag däremot orkar inte vara hemma längre, skulle åkt till stan med victor & salina men de drog in tidigare, tyckte synd om dom som skulle behöva vänta på mig. Så jag tror att jag tar kvart över 2 bussen in till täby och går där några timmar. Kan vara skönt, helt ensam. Behöver lite tid för mig själv känner jag. Hoppas också på att jag hittar lite behövliga saker, som en jacka, några byxor och kanske nån tröja på det. Jag känner att den kommande månade tänker jag lägga mycket pengar på mig själv, det behövs känner jag. Kommer hem någon gång ikväll och då får vi se vad jag känner för att göra, det är ju trotsallt fredag...



Bra grabbar!!

Nu är jag hemma efter en kväll i eskilstuna. Och det vart faktiskt också en riktigt bra kväll. Killarna spelade på bra, kom upp i sin nivå och vann. Efter en spännande och bra match, förläggningen dessutom så stod det 42-40 på tavlan, helt underbart. Så nu blir det eskilstuna på lördag igen, match start 16.00. KROSSA ESKIL!!! Bussresan dit & hem är faktiskt värda att nämnas, roliga typer det finns i rimbo om man tänker efter. Slog även ett par världsrekord, sorry grabbar =D

Nu ligger jag i sängen, ska faktiskt gå och ta bort smink och fixa mig eftersom jag glömde det. Imorgon blir jag väckt av pappa alldeles för tidigt, måste nämligen upp och städa det sista inför fotograferingen. Sedan när jag är klar så blir det förmodligen stora staden med victor & salina. Mer om det imorgon, nu tänker jag somna gott till sommaren med göran, puss och godnatt!


Torsdag.

Hallådär.
Nu börjar det dra ihop sig, om 4 timmar är det återigen dags för match mellan rimbo & eskil. Ikväll hoppas jag däremot att killarna kommer upp till sin riktiga nivå, så det blir lite mera match. Om 10 minuter ska jag och salina börja gå mot bussen som avgår från sporthallen efter 16.15. Sen blir det en kväll i eskilstuna, vet ej när vi kommer hem.
För övrigt idag så har vi städat, mitt rum faktiskt. Behövdes, jaaa. Imorgon kommer nämligen nån tant och fotograferar vårat hus, så det måste vara städat. Fortsättning av städningen imorgon bitti. Nu börjar folk säga åt mig att skynda mig, men varför då? - Jag är alltid snabbbbb (?)
Vi hörs ikväll, maybe.

sånt vill vi se ikväll!!!!!!!!!!!!!!!


Onsdag.

Nu har jag vaknat efter en väldigt skön sömn. Somnade runt 6 imorse, hörde när pappa gick upp och åkte iväg till jobbet så nånting sånt måste klockan varit. Jag pratade glatt med patrik, eller glatt och glatt. Jag är glad att han brydde sig iallafall. Klockan gick alldeles för fort, men det gjorde mig ingenting för det var riktigt skönt att sova sen. Idag är det onsdag, och vad jag vet så är det ingen träning. Så jag tror att jag ska ta bussen in till norrtälje och gå där en stund, kan vara skönt att resna hjärnan yttligare. Senare kommer förmodligen salina och sover hos mig, vi får se vad vi hittar på. Men imorgon så åker vi iallafall till eskilstuna för att hejja på grabbarna, och jag hoppas verkligen på en vinst! Nu ska jag gå och göra mig i ordning lite, vi hörs senare ikväll.. PUSS


We live, we die

Kvällar är bra för mig. Ensamma kvällar, då jag får ligga här och bara tänka. Och undra.. Undra varför det blev såhär.. Varför jag tänker såhär..  Alltid trevligt att öppna sig för någon ny, någon som verkar vilja mitt bästa. Tack för det Joakim. Annars så tycker jag att det borde vara lättare att göra saker än att tänka på de. Det skulle underlätta ganska mycket. Jag vet vad jag vill, tror jag. Men jag vågar inte tänka framåt. Förvänta dig ingenting sandra, för du vet att besvikelsen inte är att leka med. Frågan är när jag kommer må sådär bra igen om allt misslyckas nu snart. Jag vill inte sakna det, jag vill ha det. Trots att det bästa egentligen vore att glömma alltihopa så är det inte vad någon här i världen vill. Och inte heller jag. Men om man tänker efter, så borde man inte fokusera så värst mycket på de saker man anser sig själv att inte klara av på egen hand, utan istället leva på det som får en att le och vilja kliva upp på morgonen.

Från det ena till det andra, jag har varit utan dig alldeles för länge. Minnena börjar suddas ut mer och mer. Snart minns jag ingenting. Det starkaste jag minns är den sista dagen, den sista stunden jag var i din närhet. Då du hade släppt taget om livet. De andra få minnen jag har, de ska jag snart överge för att starta mitt nya liv. På en annan plats, med andra människor. Helt fel egentligen, men någongång måste man ju gå vidare. Tyvärr.. Jag vill helst av allt bara börja om alltihopa, från första dagen och så långt som möjligt. Skulle kunna offra allt bra i mitt liv för dig, det är helt sant. Lika sant som när jag säger att jag saknar dig, du är drömmen jag allid kommer att drömma om.


I Wish...

Bra match, vi leder med 7 bollar. Vad händer sen? Fråga någon som vet, för jag har ingen aning. Jag drog till kiosken i 5 minuter och plötsligt ligger vi under. Jaja, vi glömmer den matchen. Slutspel om cirka 3 veckor. Hoppas vi spelar lite bättre då iallafall.
Just nu så sitter jag här med elina, vi får se vad vi hittar på. Kanske blir en promenad, se rimbo lite liksom. Jag menar, det är ju så jävla vackert..
Hörde också att jag inte får sova i mitt egna rum inatt. Är ju bara för snäll emot min underbara lillebror...... TJO!

den dag, den natten, den helgen... helt oförglömlig!


Tisdag.

Haliiihallå!
I söndags kväll runt 10 tiden kom jag på att jag var tvungen att lämna tillbaka filmen som jag och salina hyrde kvällen innan. Så det vart en liten promenad till stinsendär jag träffade på linus, hampus, jocke och filip. Satt där en stund och snackade med dom, tills det bara var jag och linus kvar. Då han följde med mig en bit hemåt, snäll grabb det där. Sista biten hem träffade jag även på filip igen, den idioten skrämde livet ur mig verkligen. Jag var inte ett dugg sugen på att dra hem helt själv, så messade sophia och frågade om hon vilja följa med ut på en promenad (trots att klockan var över midnatt) och tösen var vaken, så hon följde med mig och filip på en rimbo runda. Sen sov hon även kvar hos mig och det var ju inte direkt igår vi sov med varandra, men vi var trötta och somnade ganska direkt. Måndag morgonen började med att sophia drog hem och jag började stor städa, eftersom familjen skulle komma hem nångång mitt på dagen. Det var mer att städa än vad jag trodde och självklart har man en sån roliga familj så dom ringer och säger att dom började närma sig uppsala och skulle komma hem om någon timme. Så då hade jag ändå gott om tid, tänkte jag. Men sen en halvtimme senare rasar dom in allihopa, hade ändå hunnit plocka bort det värsta och tur var väl det. Runt halv 2 så åkte vi in till norrtälje för att kolla på herrarnas kval emot eskil, vilket inte gick så jätte bra direkt. De förlorade med 10 bollar eller nått sånt. Så nu måste de vinna på torsdag på borta plan, vilket kan bli svårt. Men alla vet att grabbarna kan lira handboll och överraska är de också ganska bra på. Så jag hoppas de bjuder på en bra match på torsdag då jag självklart kommer åka med och hejja. Inte varje dag man får chansen att åka till eskilstuna liksom :)
Resten av kvällen spenderade jag hemma hos elina. Vi hade en trevlig kväll tillsammans och pratade om sånt som endast vi kan prata om. Jag är glad att jag har den tjejen, verkligen. Gick hem runt halv 2 och det är alltid lika kul och komma hem och märka att det inte finns någon nyckel ute, och alla sover som grisar. Tur som jag hade så var mitt fönster öppet så vart lite klättring flör att komma in till min sköna säng. Somnade väldigt gott och föll in i drömmar fulla av värme, gillar gillar.

Idag har jag hunnit tagit en riktigt skön dusch och tagit hand om mig själv lite. Sen har jag också hunnit städa undan i tvättstugan lite, så jag hoppas pappa blir glad när han kommer hem senare. Nu så kommer salina om 40 minuter och hämtar upp mig, vi ska till märsta och spela match emot finlands junior landslag vilket ska bli mycket spännande. Känns som det var en evighet sen man spelade handboll, har inte stått i målet på en vecka. Men det får gå som det går, gå ut och ha kul bara! Nu ska jag gå och acka det sista och fixa mig lite, vi hörs. ♥



- TA VARA PÅ DAGEN, LEV NU & INTE IMORGON.

Det var bara början..

Jahaja, då var det söndag och kvällen börjar krypa fram. Jag har haft en riktigt bra helg iallafall. Började lovet i torsdags med lite sköna folk hemma hos mig. Innan det vart det käka på träffen med salina, victor och hampus. Sen tog vi oss hem hit och lite senare dök även pontus, linus och cassandra upp. I fredags så åkte vi hem till salina en stund, tog det lite lugnt och sen skjutsade ragge oss till rimbo igen. Där det bjöds på bad och några snygga rumpor (y) sen tog jag moppen till ica och handlade lite mat, tacos blev det. Sen börjades det drickas och det döck upp lite fler folk. Kvällen bjöd på mycket, kul hade jag. Lördagen var väldigt seg, vaknade runt halv 2 och sen hände det inte mycket förns framåt kvällning. Ringde kusin johan och fick komma upp till dom och äta god påsk middag. Jag har iallafall de bästa kusinerna, det måste jag säga. Åkte ner till rimbo igen runt 9 och tog då moppen upp till rånäs skogarna och hämtade salina, snäll som man är. Och fasen va skraj jag var, mörkt som tusan var det. När vi kom hem så åkte vi förbi stinsen och hyrde en film, skräck vart det och fan va rädda vi var hela natten. Men kul var det, haha. Nu så har salina övergett mig, och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Det börjar bli mörkt ute och jag vill inte sitta här helt själv tack, så vi får se vart jag tar vägen ;$ tack till er som gjort min helg iallafall, nu är jag beredd att låta påsklovet börja, cheeeck!

Ett litet tillägg bara, jag älskar hög musik & takida. ♥




Godmorgon typ..

Nu är jag tillbaka på banan igen. Efter en helt sjuk kväll/natt så ska jag nu hoppa in i duschen. Det är det sista som behövs innan jag är helt vaken igen. Gårdagen var som sagt jävligt rolig, jag lyckades iallafall ha riktigt kul. Satt hemma hos mig med salina och massa sköna grabbar. Tack för det. Idag är det typ påsk och jag sitter här och undrar vad jag kommer orka göra ikväll. Tror jag börjar med att ta en dusch så får vi se vad som händer. Orkar inte skriva om gårdagen så mycket mer, men kul hade jag. Måste bara säga att jag älskar salina och den där andra grabben som känt sig ganska hemma här under denna helg, tack för att ni finns! :)
nu blir det duuuuschen, puss!

 

snygg är bara förnamnet,


Lov gillar vi.

Fredag Fredag Fredag!
Och ikväll så ska vi ha funny, ska dra ner och handla mat så vi kan käka tacos och sen blir kvällen nice. Vi får se hur och vart men bra ska den bli, gårdagen har vi redan glömt!
Vi hörs väl antar jag, puss ♥

smile for the world we living.


Påsklov på den baah.

Grym torsdag såhär långt, och bättre kommer det bli tro mig. Vaknade runt halv 10, skulle dock gått upp kl 8 för att gå förbi min gamla skola och kolla på deras årliga mimfestival, men sängen var alldeles för skön verkligen. Så gick upp halv 10 och tog en snabb dusch och sen kom farmor och hämta mig. Skulle vara hos doktorn kl 10 så det var alldeles lagom att gå upp halvtimmen innan (y) Hos doktorn så fick jag ta blodtrycket och tre blodprover. Ska tillbaka om 3 veckor så ska jag få svar på om jag har en extrem syndrom av migrän. Tills dess fick jag en näs spray som ska hjälpa emot anfallen, men den var tydligen slut på apoteket så ska hämta den på lördag. Efter besöket hos farbror doktorn så gick jag och farmor till cissi´s och tog en smörgås. Sen kom också salina från skolan, och farmor skjutsade oss till bålbro skolan. Och där var det drag vill jag säga. Det lite tråkiga var att dom gjort om så man måste sjunga istället, inte för att de sjöng dåligt eller så snarare tvärtom. Pinsamt att små ungarna har bättre engelska än vad jag själv har, hehe..
Nu är det endast jag och salina, familjen drog precis till fjällen. En ganska bra start på påsklovet om ni frågar mig. Kväll då blir det träffen hörde jag, var grymt länge sen man åt där. Ny renoverat är det ju också, så ganska nice hoppas jag. Senare ikväll får vi se vad som hända skall, galet galet! :* puss,


RSS 2.0