värdelös, tack för att du påminnde mig

Ibland skulle jag bara vilja försvinna verkligen.
Och inte återvända.

Okej, jag är väldigt dålig på att höra av mig och tala om ifall jag ska ha mat eller inte. Men ni vet ju det, ni känner mig hallå!? Ska jag behöva få värst utskällningen och känna att min värdelösa dag just blev ännu sämre.. Det kändes inte så super kul. Och den tonen du använde är jag inte van att höra. Det gjorde mig svag och jag hade inga svar på dina frågor.
Jag ville bara tala om att jag inte orkar att bara få negativa tilltal. Det är fel period för sånt!

jag är så jävla klantig..

Nu är det så att jag har tappat bort mitt busskort, IGEN!! Jag blir så jävla irriterad på mig själv. Och bara för att jag var arg och irriterad imorse så glömde jag alla mina böcker på sängen, skit bra start på dagen sandra!
Det har inte hänt något speciellt i skolan direkt, vi hade prov som jag inte hade pluggat till så vette fan hur de gick.. Skrev bara lite, mest för att det skulle se bra ut. Och sen är våran lärare ganska *blääää* så vi fick inte sluta efter provet, utan när den sista hade lämnat in så fick vi tio minuters rast och sen fortsätta jobba en timme typ.. Jag och madde bestämde oss därför för att "jobba stenhårt", så vi satte oss i biblioteket. Förstår inte varför jag inte umgåtts med den tjejen tidigare för, hon är ju underbar! Sen gick jag lite tidigare så jag skulle hinna med min buss.

Nu är jag med min älskling, sophia alltså! Vi har träning sen och vi är lika taggade som vanligt!
Wiiie, imorgon är det rimbo marknad, längtar!!!!

   

ps, jag saknar dig!


hej bloggen

Just nu sitter jag här i soffan med min kära familj och kollar på idol. Jag älskar det. Ska bara kolla på den sista tjejen som ska sjunga och sen ska jag gå till sophia och hämta min moppe, annars blir pappa gaaalen.
Sen hoppas jag att min vän stephan kommer hit. Vi har inte träffats på jätte länge känns de som och vi behöver prata om en hel del tror jag. Han sover nog kvar här isåfall och vi åker till skolan som vanligt imorgon. Har varit hemma från skolan idag, kände mig bara allmänt deppig och orkade bara inte. Jag skulle ändå inte missa något så de var skönt att vara hemma. Måste hinna plugga också, det gillar vi inte! / sandra stark

jag älskar dig!



tisdag..

Idag när jag vaknade kände jag: Neej, onödigt att åka in till skolan idag.. Vi skulle bara sitta och lyssna på när dom pratade om friends och jag har redan varit på ett antal friends utbildningar så kände inte att jag skulle missa så mycket. Och sen på svenskan skulle vi troligtvis bara få tillbaka våra prov och sen sluta, brukar vara så nmär man har Morgon. Så jag stannade hemma. Måste plugga till historie provet imorgon, och har inte tid att göra det här men jag orkar verkligen inte plugga.. Har ungefär 4 timmar på mig innan jag ska ner på träning så ta tag i det här nu sandra. Sista dagen som vanligt.

Jag vill ha fredag! Älskar fredagar! / puss hej

jag saknar dig mamma..

Alla tror säkert att jag är en helt vanlig tjej, som bor med en helt vanlig familj, i ett helt vanligt hus, i en helt vanlig ort, att jag lever ett helt normalt liv och att ingenting speciellt har hänt mig. Men det är faktiskt inte som det alltid kan se ut. För 8 år sen i januari, så hände det oförståliga. Min käraste käraste mor, Annika Stark dog i börstcancer.. Dom första 7 åren så förstod jag inte hur mycket jag saknar henne och hur mycket hon egentligen betyder för mig. Jag är som alla andra tjejer i min ålder, jag behöver en mamma. Någon som man pratar med när man har problem med alla dessa killar, med vänner, med skolan och med allt annat som vi tjejer går igenom i dessa tider. Jag ligger här och tänker på om mitt liv skulle se mycket annorlunda ut om jag hade haft dig här, och du hade funnits på riktgit vid min sida och inte lämnat oss. Jag har aldrig riktgit upplevt det där med att ha en riktig familj. En pappa som är som ens livvakt och alltid skyddar en. En mamma som är den som alltid förstår och alltid finns där i alla lägen. Som finns där när man vill gråta ut. Jag skulle kunna ge vad som helst för att få uppleva det en endaste gång i mitt liv, jag vill verkligen känna den känslan. Den går nog inte att beskrivas utan den måste upplevas.
Idag så insåg jag att jag är en mycket känslig person. Iprincip vad som helst skulle kunna få mig att börja gråta om jag tänker efter. Och idag på sisa lektionen fick jag en känsla av att jag bara ville gråta, gråta ut ut ut! Men klart man inte kan sätta sig mitt på en lektion i gymnasiet och bara stor gråta. Jag sa idag något som jag aldrig trodde att jag skulle våga erkänna inför helt nya människor. Jag sa att jag skulle vilja ta en fika med min mamma, för att hon dog när jag var sju. Jag vill att folk ska veta om vad jag har varit med om utan att jag egentligen ska behöva säga det till dom. Jag säger det inte för att folk ska tycka synd om mig utan för att jag ska slippa stå där i jobbiga lägen och förklara varför jag är som jag är.
Jag vill verkligen tacka dig för att du förstår mig och för att du vågar prata och berätta för mig vad just du varit med om, det blir så mycket lättare att förstå människor då och känna att man har flera människor som man kan prata med som förstår en. Jag ser upp till dig som klarat dig igenom allt och för att du orkar stå på dina egna ben. Jag skulle aldrig kunna gissa din historia och jag är glad att du gett mig tillit till detta. Tack madeleine, jag finns här för dig! <3

Jag älskar dig, Annika Stark! Du kommer alltid finnas i mitt hjärta och jag skäms över att säga att du aldrig riktigt hann bli som en mor för mig och jag tycker det är jätte tråkigt att jag inte ens fick chansen att lära känna dig. Så därför, till alla er som har en mamma vid liv: Ta vara på varenda stund tillsammans med henne, hon kommer inte alltid att finns där så verkligen ta vara på det för de ångrar jag att jag inte hann göra. Jag har så mycket så mycket som jag skulle vilja säga till dig, så mycket som har hänt i mittliv sen du försvann och som jag skulle vilja visa för dig. Jag hoppas du är stolt över mig och att du finns kvar någonstans för jag tänker tro på ett liv efter döden, för jag vill uppleva ett liv tillsammans med dig! <3


Grattis på födelsedagen lillebror! :)

Idag fyller min lillebror jesper 13 år, grattis på honom. Min lilla lillebror börjar bli stor :'(
Nu sitter jag här och måste bara skriva klart en arl-uppgift som ska vara inlämnad imorgon. Släkten börjar komma och det ska bli trevligt att träffa alla igen.  Även fast de inte var så länge sen. Jag har bakat muffins och jag hoppas dom tycker att dom smakar, haha. / sandra stark

junior sm

Hemma från junior sm i avesta! Vi är vidare till steg 3, fan va bra tjejor! Jag har haft en jätte bra, fredag, lördag, söndag är nått jag kommer aldrig glömmer!

Nu håller jag och ella på och bakar muffins. Brandalarmet har gått och nu börjar det lukta bränt, så måste kiiiiiiiiiila! Skriver lite mer sen kanske. Bilder från helgen kommer! :) / puss sandra

fredagsmys

Först av allt vill jag tacka min underbara tjej ellen för vårat hemliga fredagsmys, längtar till nästa gång vi sitter där bara du och jag! Jag måste också säga att jag älskar mitt schema, våra fredagar är riktigt riktigt bra! Vi hade svenska prov och det var ganska lätt tror jag? Måste också säga att faaan va veckorna går snabbt, skönt skönt!

Nu sitter jag hemma hos sophia älskliing och vi ska ta kvart över 5 bussen in till norrtälje igen och kolla på när herrarna möter djurgårdshof, ska bli en spännande match! Ska åka hem en snabbis nu innan bussen går och hämta pengar så jag får i mig något. / puss hej

Nu kan du få mig så lätt

Jag mår jätte bra! Jag kan inte ens förklara hur bra det känns att äntligen känna att jag gått vidare på riktigt och inte behöver må dåligt av att tänka på dig. Du var min första kärlek och det kommer du allitd att vara, men vi var inte menade för varandra och det känns så skönt att vi båda kommit på det nu. Så skönt att jag kan prata med dig ändå och att vi inte tappar kontakten.

Träningen gick som vanligt, det är inte det roligaste jag vet längre. Känner att jag börjar få ont i halsen också och glansig i ögonen är jag, inte bra inför helgen. Nu ska jag lägga moig och läsa igenom svenskan för vi har ju prov imorgon kom jag på. / GODNATT!

I can't be perfect

Godmorgon!
Nu sitter jag här hemma hos mina kära kusiner jessica och jennifer. Dock är dom i skolan, men jag har sovmorgon till halv 1. Så jag vet inte ens om jag ska orka åka in till skolan för jag slutar vid 2 igen. Har datakunskap en halvtimmer ungefär och sen har jag matte, och jag ligger före i planeringen så känns bara onödigt.
Jag tror jag stannar hemma och skriver rent min rapport istället.

Jag älskar att vara hemma hos familjen dahlström. Självklart är det mycket trevligare när någon är hemma men det var riktgit skönt att få ligga kvar och sova några timmar till när dom andra gick upp imorse. Jag har ätit mig en riktigt god rostad macka med jordnötssmör och hallon-sylt, ett måste när jag är här. Det är sjukt gott!

Senare idag kommer martin och vi ska kolla på "män som hatar kvinnor" fast jag har redan sett den men det är en hemlis. Imorgon så hooooppas jag att det blir "flickan som lekte med elden" det vore kul!
Klockan 7 är det återigen träning men junior laget inför helgen, hoppas det ser bra ut. Och ni som är sjuka och skadade får fan se till att vara spelklara på lördag morgon. Det är ett måste, okej!?

Nu ska jag gå upp och hämta böcker som jag behöver för att skriva rent rapporten, så nu har jag inte tid att lata mig längre. Ha det bra! / pusshej

 

dagens dagens!


hej, jag är trött

Och nu har jag skrivit ett nytt inlägg tre gånger p.g.a. sidan stängs ner när jag tryckt på publicera och jag orkar inte skriva en gång till! Jag ska dra och träna nu iallafall. Och sen kanske jag drar till mina kära kusiner jessica och jennifer! / s.stark


jag har varit med henne en stund också, i like it :)

detta går mitt liv ut på

Sova, gå i skolan, plugga, träna och ännu mer plugga!
Ska det vara så? - Jag hoppas inte, jag vill inte ha det så iallafall.

När jag kom hem så satte jag mig direkt vid datan, kollade runt lite allmänt och bröjade sen plugga. Håller fortfarande på med samhällskunskapen och ismerna och jag är väldigt trött på det nu. Jag käkade lite spagetti med köttfärssås innan jag drog på mig träningskläderna och drog ner och tränade. Var inte sådär super sugen på att träna men det är junior-sm i helgen så var tvungen. Och det började ju jätte bra. Fick ett linjeskott i huvudet eller snarare på tinningen. Kände mig yr och var off resten av träningen. Sen drog jag hem och nu sitter jag här och pluggar igen.. Borde vara klar snart för jag måste hinna med och sova också innan jag ska gå upp igen imorgon bitti och duscha, herregud vad jag känner mig stressad. GODNATT!

/ sandra


tisdag tisdag tisdag

Jag tycker inte om samhällskunskap och verkligen inte nationalismen. Dom andra ismerna stod i boken men inte den, svårt att skriva alla istället för att skita i en. Om dom nu har skitit i den varför kan inte bara jag också få göra det, fanfanfan! Och jag hittar ingen bra text om det heller, fuck this!

Egentligen har jag slutat men måste göra klart det här så man slipper plugga skiten av sig hemma ikväll, måste ju ha tid att kolla på idol. Men kom på att det kommer jag ändå inte hinna för jag har jävla skit träning. Åhhhhh!

Jag vill bara hem, och äta! Jag är hungrig! Eller är jag mätt kanske? Aja jag har ingen aning. Hem vill jag iallafall! Har kommit på att jag tycker om att vara hemma. Men vill även flytta, måste det ta så sjukt lång tid att bygga ett hus. Jag är förväntansfull som tusan! :)

Jag hoppas patrik kommer snart och hjälper mig, han sa han skulle komma! / pusssss


plugggggg

Sitter i biblioteket. Har egentligen slutat men jag tänkte stanna kvar och göra klart samhällskunskapen som ska vara inlämnad på onsdag.

Idag så händer inte så mycket kul, måste plugga och sen träna. Ska försöka hinna vara med sophia lite innan träningen också, tror vi har en del att snacka om. 
Sen är det ju också salinas dag idag, grattis gumman! <3
Men nu ska jag som sagt pluggggggga. / pusshej


i´m in norrtäljeeee

Tjena, sitter hemma hos lena och tim (faster och kusin) nyduschad. Vi ska precis åka iväg och göra lite "ärenden" eller vad man ska säga. Sov här inatt och vi hade en mysig kväll igår. Blir nog kvar här en natt till, ska plugga lite senare ikväll och behöver lite hjälp med det.

HA EN TREVLIG SÖNDAG ALLIHOPA! / puss&kram sandra


jag orkar inte,

varför ska jag hela tiden få skit för något jag inte har gjort.
jag försöker vara en bra vän för många, men vad får man för det?
allt skitsnack.
det är inte okej.
det är inte sant.
nej nej nej!
helt jävla fel, inseeeeeeee!

en mycket bra fredag!

Täby centrum med kusin jennifer var helt klart lyckat. Jag har köpt två linnen och ett par jenas tights från bikbok, en t-shirt och en randig tröja från gina tricot, en mascara och en rengöringsgel från hm. Jag är nöjd med dagens köp. (bilder på plaggen kommer)

Efter täby drog jag till sophia en stund. Vi kollade på idol med fredrik och sen pratade vi en del om våra liv också. Det är tud att vi har varandra i vissa lägen stumpan. Sen drog jag vidare till jessica och jennifer igen och avslutade min fredags kväll hos dom.
Nu sitter jag här hemma i soffan och ska snart hoppa i säng. Imorgon blir det till att gå upp i tid och fixa och städa lite. Hoppas på en bra lördag imorgon!  /  s a n d r a


täby centrum


Nu har jag slutat för dagen, super skönt!
Jag ska snart ta bussen in till täby och möta upp kusin jennifer och sen ska vi gå och shoppa lite. Det ska bli riktgit mysigt, var länge sen jag hade en heldag med henne. 
Sen får vi se vad som händer senare ikväll när man kommer hem. Lär vara ganska trött så tror inte jag kommer orkar göra något. / puss & kram

ska man skratta eller gråta?

Nu sitter jag hemma hos världens bästa sara. Vi har varit i sport centrum och kollat på damernas premiär i elit serien och jag tycker dom kunde fått en bättre start faktiskt. Tycker fan synd om dom. Men bättre lycka nästa gång på lördag då dom möter skövde på hemmaplan.

Imorgon har vi sovmorgon, dock bara till 10 men ska inte klaga. Jag har engelska och svenska och slutar 13.15. Och då ska jag ta någon buss mot stan och hoppa av i täby centrum där jag ska shoppa lite med min kusin jennifer, hoppas det blir riktgit mysigt.
Nu ska vi gå och sova, i en stor och skön dubbelsäng, hoppas inte sophia tar lika stor plats som hon brukar. / puss och godnatt

datorkunskap,

och jag orkar verkligen inte lyssna, stänger av öronen och faller in i min egna värld!

sommaren 2009


















va bara dig själv, snälla!

Nu är det så att nu har jag bytt till blogg istället för jag har kommit på att det verkar mycket lättare.

Jag kommer här liksom på min förra blogg skriva vad jag gör om dagarna men även till att få ut känslor och annat som jag har inom mig.

Idag har jag inte gjort så himla mycket. Jag är faktiskt ganska stolt över mig själv som gick upp 06.45. Kände då att det är mycket skönare att gå upp i tid så man slipper stressa. Så jag ska försöka gå upp samma tid imorgon, kanske t o m lite tidigare för har en del att packa. Eftersom imorgon har vi handboll i skolan, och sen efter skolan så ska jag, therese och förhoppningsvis sara gå och sätta oss i sportcentrum så man får en bra plats till elit matchen som börjar 19.00. Och efter den så ska jag och sophia gå med sara hem och sova över hos henne, det blir nog mysigt värre. Så jag måste ha kläder till både handbollen och sen också grejer till fredagen. 

Efter skolan så väntade jag och ellen med patrik på station. Gud vad jag älskar att vara med den killen, det händer alltid något nytt att lägga på minnet. Det hela började med att vi skulle äta pommes. Men patrik hade inga pengar så vi gick med honom till bankomaten. Det hela slutade med att vi ska gå till banken imorgon kl 10 och hämta hans kort som automaten käkade upp. Gud vad jag skratta. Det gjorde min dag, fyfan va kul jag har med dig grabben. Lätt dagens bästa!

Sen har jag inte gjort så mycket mer idag, var hos mormor och käkade middag och sen har jag kollat på idol. Jag älskar idol! Snart ska jag sova för jag ska ju gå upp i tid imorgon.

/ puss sandra


RSS 2.0