Tjena onsdag.

Och imorgon är det torsdag, vilket betyder att det är lov. Fast jag har redan lov för jag ska ju till doktorn och kolla upp den där sjuka jävla migränen, skönt som fan! Har istället hängt med salina idag, riktigt skönt att bara ta det lugnt. Vi har precis ätit en grymt god (?) middag, hamburgare och pommes, dock utan ketchup vilket inte var så lyckat men men. Är man hungrig så är man. Nu så kommer väl snart lena och skjutsar oss till rimbo, träning väntar. Hoppas fan på en rolig sådan, annars blir jag less på det här snart. Ikväll blir det lugnt, och skönt. Kommer att få olösta saker lösta vilket ska bli skönt. Hoppas jag iallafall. Torsdagen kommer bli skön som fan, familjen far iväg uppåt och de kan inte bli annat än bra. Så vi hörs snyggingar, pussssssssssss



för övrigt så fyller denna gooobit 17 bast idag, grattis grattis sötnos ♥

Tisdag.

Och idag har jag varit hemma. Huvudet pallade inte gå upp. Är riktigt trött på huvudvärk verkligen. Men nu har jag iallafall fått en tid hos doktorn på torsdag kl 10. Så jag missar skolan, YEEES! Har bara tagit det lugnt idag, försökte sova bort värken och jag lyckades väl lite, gick upp efter 12 någongång och åt frukost och pratade lite med jenny. Sen har jag bara tagit det lugnt, tvättat lite och suttit vid datan. Tog nyss en dusch och nu måste jag skynda mig lite för blir snart upphämtad, ska ner och träna handboll och därefter spela lite bandy. Sen så sover salina hos mig tror jag, myyysigt. Hare bra så länge :) puss



SAKNAR KVÄLLEN, VILL HA SOMMARKVÄLLAR HÄR OCH NU..

Sleepless night.

Ibland är det så mycket känslor jag skulle vilja få ur mig. Just nu, så är det alldeles för mycket jag saknar. Och det är helt sjuka saker som jag saknar, ska inte ta upp de här och nu. Det finns ju saker man kan sakna som inte händer så ofta, eller någon man kanske bara träffar någon gång ibland. Men sen finns det ju den saknaden av något/någon som man vet aldrig kommer komma tillbaka. Att känna dig nära mig är någonting jag vet inte kommer hända igen, och det vet jag inte ens om man kan kalla saknad. Fast det är ju ändå något som jag saknar, väldigt väldigt mycket. Sen att sakna något som inte ens finns kvar i livet är nog det tyngsta. Fast hur kan man saknat något man inte ens minns, klart det går men förstår inte riktigt hur allt hänger ihop. Fast om man tänker efter så är det inte mycket jag förstår i denna underliga värld. Sen saknar jag även mycket som fortfarande finns mycket nära. Något som jag vet alltid kommer finnas nära mig, vad som än händer. Ingen saknad är lätt att handskas med men det är de allra värsta som är värst. Det jobbiga är att jag inte vet vad jag ska göra åt det. Jag kanske kan somna nu och drömma om hur jag ska klara mig ur alla dessa saknader, vi gör ett försök.


Dissar migrän.

Ojojoj. Dålig uppdatering igår. Men hade inte så mycket tid. Min söndag såg ut ungefär såhär: Gick upp alldeles för tidigt, åkte till märsta med salina för att kika på a pojk som hade match emot skånela. Tyvärr spelade de inge vidare och förlorade. Åkte hem och tog sedan bussen till norrtälje. Eller nej, det gjorde jag inte. Skulle gjort, men idiot bussen åkte precis när jag kom fram. Hade sprungit som en tok verkligen, och så ser jag den åka när jag kommer. Gissa om jag vart sur... Men det var bara traska hemåt igen, mötte sara så fick lite sällskap. Tog sen kvart över 6 bussen in till norrtälje, en kväll hos kusinerna och moster skulle det bli. Helt klart en toppen kväll, riktigt god efterrätt fick vi också. Sen vart det lite plugg och sen kvällens snack med jessica, somnade förssent som vanligt. Men det är smällar man får ta.

Måndag idag då, ny vecka och nya tag. Började morgonen med samhällskunskap, och därefter svenska prov. Som jag bra. Nådde det betyg jag ville iallafall. Sen så kom den där jävla migrän, som jag verkligen hatar mest av allt nu för tiden. Den kommer allt för ofta och jag mår så himla dåligt utav den. Man ska inte behöva gå runt och må så någon gång i veckan. Det är ungefär som en bakfylla gånger 10. Och då skojar jag inte! Dettafår inte pågå längre, JAG BEHÖVER HJÄLP! Imorgon så ska jag till doktorn och gör dom inte sitt jobb blir jag fan förbannad! Nu ska jag snart krypa ner i sängen och försöka sova, får se hur det går. Lär bli en förjävlig natt och en jobbig dag imorgon. Får se hur den kommer se ut..

Ett litet tips från mig - läs den här underbara bloggen, http://hissies.blogg.se finns massa kul verkligen, idag vann jag t.ex hissies första tävling, inte dåligt. Kan knappt vänta tills jag får paketet på posten. Idag startade en ny tävling, så checka in bloggen för tuuuusan!

en bild från sommaren, lite brun skulle man ju vilja vara igen..



Lördag.

Och jag tycker att helgerna går alldeles för fort. Om några timmar är det redan söndag. Fast då händer det ju iallafall någonting. A-pojk möter skånela igen, men denna gång möter dom 94orna. Så vi åker dit och kollar på dom på förmiddagen. Senare åker jag till norrtälje och sover hos kusinerna. Har lite plugg framför mig imorgon också, super kul att avsluta helgen med sånt.

Idag vaknade jag iallafall upp på golvet, hmm.. hur gick det till? Nej men det var hål i luft madrassen jag sov på, alltid lika tur med de där jäkla madrasserna alltså. Therese och Salina snodde sängen så jag fick ta madrassen, jaja vad gör man inte för sina vänner :) Det bjöds iallafall på riktigt god frukost hemma hos starken, mums för frukost ibland. Sedan lämnade min flickor mig och jag typ nördade mig allt för länge framför datan, och utan att blogga ILLA. Klockan gick för fort som vanligt och helt plötsligt var det dax att åka till norrtälje för att kolla på match. Pappa kom hem och sa att jag hade tjugo minuter på mig. Fattar ni då hur snabb jag var!!!? Duschade, klädde på mig, fönade håret, plattade det och hann nästan sminka mig klart.. Helt sjukt, jag kan om jag vill gott folk.    Sedan var det då äntligen dags för matchen då.. Och jävlar, vilken bra match det vart till slut. Första halvlek var jag nästan påväg att gå därifrån. Men sen i andra, vilken halvlek av rimbo. Att ligga under med 9 bollar när det är 20 minuter kvar och sen vinna matchen med 3, hur jäkla bra är inte det då? Jag vart riktigt taggad av de 20 minuterna måste jag säga. Helt galet var det, nu väntar endast tre omgånger eskil och sen blir det allsvenskt spel i rimbos påbörjade sporthall. Har sett att dom börjat gräva lite smått så den ska väl vara klar efter sommarn.

Nu sitts det hemma i soffan och glor på lite dålig film på tvn. Funderar starkt på att gå ut en sväng. Har hört att det händer en hel del ute på rimbo, naat. Nej men vi får se, jag tänker inte sitta här och ruttna hela kvällen. Får se vad rimbo har att bjuda på denna lördag kväll. Skulle hellre befinna mig nere i ystad, eller nej kalskrona skulle sitta fin fint, eller vad sägeru kungen? (:  avslutar dagens inlägg med - don't worry, be happy!


FETING FREDAG.

Jag bara älskar fredagar. Det betyder helg och ingen skola på 2 dagar. Underbart. Och denna helg skall inledas bra. Ingen match vart det utan jag åker till norrtälje istället och går ut och äter med pappa, lillebror och ssalina. Och efter det drar vi vidare och spelar lite bowling. Tänkte liksom visa hur grym jag är på att bowla, en dold talang jag har. Det lär iallafall bli skit bra. Sen sover salina här, tror jag :$ Och söta therése skulle komma förbi oss ikväll, riktigt mysigt. Men nu måste jag gå och byta om osv för vi ska börja röra oss, men vi hörs tonight. ♥


-

Sunshine for you. Sunshine for you.

Torsdag.

Och våfflornas dag är det också. Gjorde ett riktigt värdelöst köp idag. Gick in på ica med några brudar, och gick därifrån med någon skum förpackning. Så kallade våfflor. Men inga vanliga våfflor, verkligen inte. Utan dessa skulle man köra i brödrosten tydligen, lät jävligt skumt men det var de närmast våfflor jag kunde komma idag. Har precis kommit hem från dagens träning och skulle sätta mig och njuta av några små goda våfflor, men fyfan. Dom smakar röv ungefär. Absolut månadens sämsta köp och också helt ointressant. Så därför skiter vi i dessa äckliga våfflor och går över till dagens händelser...
  • Vaknade upp bredvid salina
  • Tog en senare buss till skolan
  • Hade matte och svenska
  • Träffade några snygga brudar på stan
  • Åkte till rimbo för att träna
  • Firade uppgången från div 3
Och det var allt för dagen, tyyp. Ska snart gå och lägga mig och sova lite. För vart inte mycket sömn inatt inte. Salina låg och lät som en orm typ, så var lite svårt att sova. Jaja, imorgon är det fredag och då så är det skola som vanligt först. Sen SKA jag gå och göra syntestet, hoppas på att salina följer med mig. För senare på kvällen ska vi in till norrtälje med pappa och lillebrorsan och äta middag och spela bowling, kan nog bli ganska nice. Så jag återkommer mer om det imorgon. Have a niize niiight. PUSS!

jag saknar dig.


@ salles place!

ÄNTLIGEN, ligger jag här bredvid salina. Kan ju vara det bästa som hänt denna vecka iallafall. Träningen var bajs. Bajs Bajs Bajs verkligen. Hade blivit lovad kontringar osv, men icke. Hatar sånt. Hade lika bra kunnat vara hemma och pluggat, för det behövs ju verkligen tyvärr. Vart riktigt irriterad, tackade därför nej till dam elit på fredag emot spåret. Nej tack.
Skönt vare iallafall att sitta på bussen helt själv med ipoden i öronen, musik kan ibland vara det bästa som finns. Att bara få tänka på livet i några minuter.
Nu borde jag sova, men jag orkar inte. Vet att det inte är speceillt jobbigt, men jag känner inte för det just nu. Dock kommer jag känna för det imorgon bitti. Men vi får se, jag vaknar ju upp bredvid salina och hennes äckliga katter brukar ju verkligen få mig att flyga upp ur sängen. Vi får se vad som händer när klockan ringer.
GODNATT! <3


Onsdag.

Och just nu tycker jag dagarna är väldigt tråkiga. Händer verkligen ingenting. Idag har jag jobbat som vanligt, slutade 4 och har precis ätit middag med halva familjen. Ska snart gå och packa väskan. Träning ikväll och efter det åker jag till skogen till min vän salina. Hon ligger hemma och är sjuk och jag behöver verkligen träffa henne. Bryr mig inte fall jag också blir sjuk, måste träffa bruden! ♥ Så kommer att träna mellan 7-8 och sen tar jag 9 bussen till salina. Imorgon ska jag till skolan och jag fick precis reda på att salina den jäkeln har sovmorgon, så kommer få åka bussen själv.. eller ah, med salinas små syskon, jippie!
Går till skolan till ungefär halv 2 imorgon, och sen får vi se hur det blir med handbollen. Den håller tydligen på att läggas ner så vi ska dit och snacka med rektorn imorgon. Den måste få finnas kvar för jag tycker det är kul. Får se om jag går och gör syntestet imorgon efter plugget, innan jag sen drar hem till rimbo för att träna. Får se vad morgon dagen mer har att bjuda på. Nu blir det iallafall sporthallen nästa. VI HÖRS! puss


Tisdag.

Tidig uppgång och har därför varit väldigt trött. Har sovit ett tag och tog nyss en dusch för att piggna till lite. Träning om en timme och därefter bandy. Ska bli skönt att tänka på annat. Mycket som snurrar i mitt huvud just nu. Och då är det alltid skönt att träna, eller iallafall nästan alltid. Vi får se. Imorgon kommer salina hit och sover med mig, behöver henne mer än någonsin nu. Händer inte så mycket annat skoj i mitt liv för tillfället, tar en tag i taget. vi hörs, puss.

...

Hallådär, vet inte riktigt vart jag ska börja. Var ju ett tag sen jag skrev. Men har ju som sagt spenderat helgen nere i göteborg. Och det kan varit det bästa jag gjort på länge. Vill redan tillbaka. Det är som två helt olika världar verkligen. Tyvärr är den övre världen verkligheten. En vacker dag ska jag bosätta mig nere i götet, gärna så snart som möjligt.
Helgen som jag spenderade tillsammans med elina nere i göteborg bestod mest av handboll. Kollade a-pojkarnas steg 5 och det var helt klart sevärt. Har iallafall haft riktigt kul med elina i helgen och det behövde vi.

Idag så är det ju måndag vilket betyder back to school. Vilket jag inte tycker om för tillfället. Var bara väldigt jobbigt att komma upp och när jag väl gjorde det vart jag ännu mer irriterad. Ibland skulle jag bara vilja stänga in min bror någonstans. Helst i någon källare långt ute i skogen så man blir av med han. Han lyssnar verkligen aldrig på vad jag säger nu för tiden, trodde han växt ifrån att göra tvärtemot vad man säger men tydligen inte. Missade därför bussen och folk började ringa och undra vart jag höll hus och då vart jag bara ännu mer irriterad. Tog mig iallafall till skolan och har tagit mig igenom dagen, dock har jag tydligen tappat bort mitt matkort igen, blir så trött på mig själv. Efter skolan så var det tydligen dax för utvecklingssamtal och det passade ju verkligen skit bra. Har ju inte hänt ett piss sen förra gången vi satt där och pratade. Så fick sitta där och lyssna på allt ännu en gång, vilket var ganska jobbigt för mitt psyke. Vet vad som måste göras, men vem fan orkar hålla på. Får se hur det går, ska försöka börja imorgon med något av allt som måste göras. Efter utvecklingssamtalet så jag var och pappa in till trafikskolan för att hämta något papper och vi fick då reda på att den som jag ska övningsköra med måste haft körkortet i minst 5 år. Bra jobbat pappa. Så får se hur det blir med det.
Sen för att få ut lite andra känslor och sånt som jag har inom mig så är jag riktigt less på att höra "Det är sånt man får läras sig leva med". Hatar det verkligen. Man ska inte behöva leva så. Tycker iallafall jag. Sen så är jag väldigt trött på skitsnack. Sånt finns det gott om här upp i stockholm, det är en anledning till att jag vill tillbaka till göteborg. Mindre problem iallafall, där nere levs endast livet. Tänk om livet vore lätt att leva, fan vad skönt det hade varit. Nu räcker det för idag, eller nej kan inte lova för idag men för just nu iallafall. HEJSVEJS!

grattis världens bästa mamma. ♥

Gud vad konstigt allt känns helt plötsligt. Det är din födelsedag idag och jag har inte ens en aning om hur gammal du skulle blivit. Och dåligt samvete fick jag också för att jag inte ens kunnat offra några minuter för att ta mig upp till graven för att besöka dig på din egna dag. Det var hela 10 år sen som jag firade din födelsedag sist och då menar jag in real life. Det känns tungt faktiskt, för så mycket som du gjort för mig och oss alla här omkring, så mycket kommer vi aldrig mer kunna göra för dig. Jag skulle så gärna vilja visa dig hur mycket jag ser upp till dig trots att du inte längre finns kvar här hos oss. Dagar som dessa känner jag mig ganska värdelös som dotter. Åker inte ens 3 kilometer på min mammas födelsedag för att visa att jag bryr mig och saknar dig. Jag säger bara, tur att jag har en sån underbar familj som verkligen tänker på en och som verkligen alltid finns därför en. Utan er hade jag inte klarat mig en sekund. Plötsligt kom tårarna, all denna musik sätter fart på känslorna. Men det är bra att gråta ibland, speciellt när tårarna faller för dig mamma. Det händer alldeles för sällan. Du är så otroligt saknad av många, men allra mest av mig. För mamma är något speciellt, något en dotter behöver. Något jag aldrig fick förstå vad det var. Inte ofta jag säger det, men jag skulle kunna göra vad som helst för att få dig tillbaka! Usch.. Nu vart det jobbigt, men det är sånt jag behöver lite då och då. Och just nu använde jag bloggen för att skriva av mig. För det behövs också oftare. Men nu räcker det för ikväll, tårarna som runnit för mina kinder ikväll var endast för dig mamma, glöm aldrig det! ♥


Torsdag.

Hallå mina vänner!
Det förra inlägget snodde jag av madde busig som jag är. Nej men hon och jag kommer ju vara homies nästa år i junior elit så tänkte att jag ska börja va lite som henne. Idag är det ju som sagt torsdag, och den vart inte riktigt som jag hade tänkt mig någonstans. Har mått lite sisådär, så kände att det inte var någon idé att åka till skolan för hade inte så många lektioner heller. Senare åkte jag istället med salina till älmsta (!?) för hon skulle bli snygg i håret, och det vart hon tack vara sara, en väldigt söt och snäll tjej. Vi vart där lite längre än vad vi hade räknat med eftersom bussarna vägrade gå som vi ville och därför var lena typ skit snäll och kom och hämtade oss så vi skulle hinna till träningen som började klockan 7. Hann gjorde vi och kul har jag haft det. Vilket jävla ställe alltså, haha.. Träningen gick väl helt okej, kändes lite i benen idag efteråt faktiskt och det är ju mer än bra för min del.

Imorgon så blir det götebooorg för hela slanten, och då menar jag hela. Blir alltså en 3 dagars weekend i göteborg, för att kolla på bra handboll och träffa trevliga människor. Åker med min vän elina och helgen behövs verkligen. För elina är speciell må jag säga, and i love it. Vi börjar röra oss mot arlanda vid 12 tiden eftersom vi ska flyga ner, mycket skönt för det tar inte ens en timme. Sen får vi bo hos världens snällaste familje nere i partille någonstans. Så ja, jag känner att det kommer bli en bra helg. Förutom att jag kommer sakna salina såklart :/ men vafan, helgerna går ju fort nu för tiden.. Kommer ställ klockan på halv 10 imorgon så jag har gott om tid att packa och fixa. Så hinner nog slänga upp ett inlägg innan jasg drar. Ni kanske till och med får ett till innan jag går och lägger mig.  puss! ♥

har spanat in maddes blogg vettni ;)

BLANDAT
Vilket lag spelar du i?: Rimbo HK
Vilket nummer har du?: # 16
Hur länge har du spelat?: 10 år
Vad heter eran/era tränare?: Helene och madde
Vad heter den största cupen ni varit på?: det är väl typ partille kanske
Hur många är ni i erat lag?: ingen aning haha
Bortaplan eller hemmaplan?: hemmaplan såklarttt :)
Vilken position spelar du på?: målvakt
Hur många mål gör du oftast på en match?: brukar inte räkna så noga, men de blir väl ett par stycken
Vilken färg har ni på tröjorna?: gröna
Shortsen?: oftast gröna
Vad heter eran målvakt/målvakter?: sandra, the one and onlyyyy (:

ANNAT
Är du nöjd med din position?: ibland ja, ibland nej..
Har du spelat på någon annan position förut? vilken?: har spelat lite överallt, tills jag insåg vart jag hör hemma
Har ni vunnit någon cup?: ohja, många! :)
Har du fått utvisning?: ah faktiskt
Har du fått gult kort?: jappp (a)
Har du fått rött kort?: nej, sån buse är jag inte :)
Har du sagt något fult till domaren?: säger ganska mycket i min lill målgård (a)
Har du fått utvisning/gult/rött kort för det?: det har väl hänt
Har du hamnat i bråk på planen?: nooo way
Har du sagt något fult till en motspelare?: KANSKE
Har du blivit kallad något fult av någon motspelare?: det tror jag väl inte! :D
Har du fått någon skada när du spelat? vad för skada?: stukat några fötter och blödit en jävla massa näsblod, men annars inget.
Har du fått en boll i ansiktet?: EN!!? nej aldrig......
Har du råkat skadat någon på planen?: inte vad jag vet (a)
Spelar du bara handboll?: jag spelar värdelös handboll!
Tycker du att du är duktig?: jovars, ibland går det bättre och ibland sämre! :)
Tycker andra att du är duktig?: fråga dom :)
Älskar du handboll?: älskar och älskar, det är väl kul! :)


Onsdag.

HAAAALLÅ!!
Nu har jag precis kommit hem från dagis. Pappa hämtade upp mig när jag slutade vid 4. Känslan nu när jag är hemma och har gjort dagens måste är väldigt skön faktiskt, ni vet den här lättande känslan när man gjort något man egentligen inte vågar. Bra sandra! Har precis ställt in en plåt med ungspannkaka i ugnen som jag ska slänga i mig innan jag åker iväg ner till samlingen om en halvtimme. Vi ska åka till "enköping" typ och spel match emot nordia. Mycket matcher just nu känner jag, men det är bara kul.
Eftersom salina dissade mig igår så har jag tvingat henne att sova med mig i natt, nerrå har faktiskt inte tvingat henne. Hon frågade med snäll kattögon fall hon fick sova här inatt istället och självklart får hon göra det. Men nu har jag inte tid att skriva så mycket mer, måste packa och fixa lite inför matchen. Men vi hörs ikväll när jag kommer hem, ha en bra kväll! ♥



Onsdag.

HAAAALLÅ!!
Nu har jag precis kommit hem från dagis. Pappa hämtade upp mig när jag slutade vid 4. Känslan nu när jag är hemma och har gjort dagens måste är väldigt skön faktiskt, ni vet den här lättande känslan när man gjort något man egentligen inte vågar. Bra sandra! Har precis ställt in en plåt med ungspannkaka i ugnen som jag ska slänga i mig innan jag åker iväg ner till samlingen om en halvtimme. Vi ska åka till "enköping" typ och spel match emot nordia. Mycket matcher just nu känner jag, men det är bara kul.
Eftersom salina dissade mig igår så har jag tvingat henne att sova med mig i natt, nerrå har faktiskt inte tvingat henne. Hon frågade med snäll kattögon fall hon fick sova här inatt istället och självklart får hon göra det. Men nu har jag inte tid att skriva så mycket mer, måste packa och fixa lite inför matchen. Men vi hörs ikväll när jag kommer hem, ha en bra kväll! ♥


Sov dags..

TjEEEnaaa!
Nu är jag hemma igen. Skönt faktiskt. Drog ner till sporthallen vid halv 7. Hade fys från 7 till kvart i 8 och kollade därefter på "våran" match. Som vi hade gett bort till 96/95 tjejerna. Det var en rättså jämn match ibörjan faktiskt. Tyckte de blå klädda kämpade på riktigt bra, nästan så de var värda segern. Iallafall, satt och kollade på matchen och efter den satt vi kvar och kollade på a-pojks träning. Sen vid halv 10 började jag gå hemåt med hampus, men bara till viby för jag gick in och kollade lite på den sista bandyn som jag egentligen skulle varit med på. Fick sen skjuts hem av min kusin niklas, snäll som han är och nu sitter jag här.. Inne på toaletten, tro det eller ej. Men det är riktigt skönt att sitta här ibland. Sitter såklart inte på toan utan på golvet, varmt och skönt om rumpan är det också. Ska gå ut och lägga mig nu och sova, imorgon är en ny dag med nya tag och jag börjar bli nervös... usch!

bjuder på en bild från en toalett någonstans i rimbo.

Vår känslan smyger fram.

Ja just nu känns det att våren är på väg. Sitter i vardagsrummet och solen lyser mig rakt i ansiktet. Det är riktigt varmt faktiskt. Men det riktiga tecknet på våren är ellos katalogerna som kom idag. Älskar att sitta dregla ner dom. Tänkte faktistk klicka mig in på hemsidan och beställa lite små saker tror jag. Pappa får säga vad han vill :)

Idag vart det lite ändrade planer. Skulle ju åkt in till norrtälje efter jobbet och varit och kollat synen. Men hade inte busskortet med mig så jag struntade i det. Får bli nästa vecka någon gång. Istället sitter jag nu hemma och tar det lugnt, ska strax hoppa in i duschen och fixa lite. Ikväll är det träning och match. Ska ha det trevligt med brudarna som alltid, kolla handboll osv.. Sen följer salina med hem och sover med mig. Älskar att ha henne liggandes där, ibland iallafall :$ Men nu ska jag fortsätta drömma mig in i den nya ellos katalogen, vi hörs later.. PUSS


Gameday

Halloj!
Hemma igen efter ännu mera handboll. Match borta emot Almunge och det gick väl helt okej. Vi vann iallafall och det är ju huvudsaken. Sen att domarna var lika dåliga som vanligt var nästan bara roligt idag. Annars idag så har jag bara varit i plugget. Det har väl gått bra, ganska trött på allt sånt där bara. Imorgon är det dagis som gäller och det är inte bättre det lust nu, börjar tidigt så kommer vara riktigt trött. Men skönt att sluta kl 2 då jag aksnke tar bussen in till norrtälje för att göra något syn test som man måste ha gjort för att gå hanledarkursen inför körkortet. Pappa tjatar som fan så lika bra att få det gjort. Sen tar jag väl bussen hem med tjejerna beroende på när dom slutar osv. Vi kommer endast att träna fys imorgon pga att det är match, vi skulle möta ceres, men vi har gett bort den matchen till de yngre flickorna. Sen skulle tydligen tidningen komma imorgon också, för att vi vunnit dm. Det är juinte direkt en stor grej, men visst. Salina sover med mig imorgon hörde jag en liten fågel viska i mitt öra, mysigt!
Nu blir det sängen tror jag, upp skit tidigt.. Hatar det. puss



jag älskar dig, glöm aldrig det. du vet att jag finns vid din sida, alltid! ♥

Söndag.

tjena mittbena!

söndag igen, och det gillar vi inte. helgerna går för jävla snabbt alltså! men vilken bra helg det varit ändå. det sägs ju att tiden går fort när man har roligt och det stämmer ju alldeles för bra. borde vara tvärtom (a) efter att jag varit nere i sporthallen i lördags och kollat på a-pojk så gick jag till miami och käkade med salle och cassie, sen åkte vi till märsta för att kolla på killarnas andra match emot skånela. det bjöds på mycket bra och dåligt under matchen, men måste hylla rimbo killarna som faktiskt låg under hela matchen men kom ikapp i slutet och slut resultatet vart 27-27, det var ett bra resultat tycker jag. jaja, sen vart det en natt hos salina med andersson också såklart, mycket myyysigt. dock var jag inte ett dugg trött och somnade halv 3 och var därför pigg när klockan ringde 05.30, great. vi skulle ju till enköping och spela dm, och det gick ju bra. två guld och två röööda tröja, nicenice! nu blir det sängen och en fiiilm med min salina. det gillar ni vaah, jag gör iallafall! imorgon är det äckel måndag igen, vilket betyder äckel skola.. orkar egentligen inte! sen på kvällen är det match emot almunge, skoj! hörs imorgon kväll sötnosar! pusss


Lördag.

Hallå i stugan!
Har varit en ganska lugn och skön morgon. Vaknade runt 10 av att jag blödde näsblod vilket var väldigt *ovanligt* men gick och la mig och somnade om nån timme efter det. Gick upp runt halv 12 och åt frukost lugnt och stillsamt. Tog sedan en dusch och nu sitter jag här och har precis fixat mig lite lagom. Ska ta en promenad ner till sporthallen och kolla på a-pojk som möter tumba och sen åker vi till märsta troligtvis för att kolla på en annan match mellan skånela-rimbo. Ska umgås med salina och cassandra, det vart ju en lyckad dag igår så den här lär inte bli sämre. Ikväll sover jag kanske hos salina, eller hos mig med salina. Inte bestämt ännu, men någonstans sover vi iallafall. För imorgon bitti kl 7 (!!!!) åker vi till enköping för att spela dm och jag hade turen att få spela med juniorerna, tjohoo. Tur att salina och andersson också ska spela där. Vi får väl se hur det går imorgon, men hoppas vi får en sån där snygg röd tröja, ni vet en sån vi fått typ varje år :$ oj, nu skröt jag lite, inte meningen men har ett par stycken i garderoben faktiskt.
Nej nu har jag inte tid att sitta här längre, antar att tjejerna väntar på mig, hihi. Men jag är inte sveriges snabbaste direkt, och det vet om om =D Vi hörs väl kanske ikväll eller imorgon någongång, ha en bra helg folket! puss&kram!



Jag älskar fredagar.

Haaaaallå!
Vilken underbar dag måste jag börja med att säga. Förutom att det var riktigt jobbigt att komma upp imorse, men till slut gick det efter mååånga snoozningar. Jag är nog lite morgon trött har jag kommit på (I) hihi, det är busigt. Men när jag väl satt på bussen så kände jag vilken bra dag jag hade framför mig och vart genast på bättre humör. Förutom äckel engelskan vi hade första timmen. Sen hade vi teori på idrotten och därefter matte, vilket gick rättså bra idag också. Slutade vid 2 och tog då bussen upp till hotell / restaurang för att möta brudsen jag skulle till täby centrum med. Var kul att få se vart söta cassie håller till om dagarna. Sen att SL är ett stort jävla skämt är en annan historia som vi inte ska ta här och nu. Vi kom iallafall till täby runt halv 5 och det vart en ovanligt snabb runda för att vara mig, men jag hade ju två hetsiga flickor med mig vilket kanske var bra ändå, hähä.. Blev lite underkläder och en shorta och lite smink, och ja sen var pengarna redan slut. Det är sjukt vad dom tar slut snabbt.. Sen vart det lite käk och sen bussen till norrtälje igen för att kolla på herrarnas match. Årets match i div 1 norra måste jag säga. Jämn i hela 55 minuter. De sista 5 ägde rimbo sååååklart.. Blev till slut en vinst med hela 36-31, - såå ska dom tas !
Har haft en riktigt bra dag med mycket skratt och ännu mera skratt. Alltid med tjejerna. Jag känner att imorgon så vill jag ha ännu mer sånt. Och det lär det ju bli. Taggar lite smått till en mycket spännande dag i enköping på söndag. Det ska nämligen avgöras vilket som är upplands bästa lag. Känner att nerverna börjar komma nu såhär två dagarna innan. Så man kanske ska gå och lägga sig och sova lite snart. Imorgon ska jag sova ut, ut ut ut ut!
Men nu kanske jag ska dra till elina en stund (: natten är ung, precis som jag! PUSSHEJ!


Torsdag.

TjenaTjena!
Fan vilken skön dag må jag säga. Började med att "missa bussen" i morse. Tog kvart övar 9 bussen och hade matte vilket gick bra. Sen var det äckliga fiskpinnar som gällde, och märkte då att dom där havre mackorna är riktigt goda. Efter det var det svenska med morre som gällde, vilket vart en as nice lektion eftersom vi kollade på film. Efter filmen drog jag hem med therese, salina och sophia. Vi chillade lite hemma hos fian innan vi drog ner till sporthallen och tränade årets bästa träning. Typ den jobbigaste också eftersom jag dissade målet idag och körde ute. Och nu har alla sett, DET är anledningen till att jag står i mål =D Måste säga att så här kul har jag inte haft på mycket länge, tackvare mina chicks. 
Har precis ätit spagetti m köttfärsås och nu tänker jag hoppa in i duschen. Imorgon är det fredag och den ska väl spenderas i skolan en stund iallafall, efter det drar jag till stan med salle balle och andersson (: kan inte bli annat än bra! Jag behöver shoppa lite nytt känner jag, och tur man har vänner som vill följa med :) Efter det drar vi direkt till norrtälje för att kolla på herrarna. Årets match i div. 1 mellan Rimbo och Djurgården. Lär bli en riktigt bra match, hoppas jag. Den som är där får se helt enkelt. Får se när jag har tid att uppdatera, kanske hinner med ett snabb inlägg nångång imorgon, hare bra så länge! PUSS ♥

jag älskar er för mycket brudaar!


Skön vinst.

Hejhej, hemma igen då efter att ha spelar match emot Gustavsberg. Måste säga att vi spelade riktigt bra idag, vi gjorde mycket mål framåt och det var bra spel bakåt av både försvar och målvakter. Detta gjorde att vi till sluit vann med 39-19. Kändes bra att vi spelade så pass bra nu när det är dm i helgen. Fick också reda på att jag ska spela med juniorerna och inte a-flick. Både kul och tråkigt. Vill ju spela med mina tjrejer nu när vi spelat så bra senaste matcherna men icke. Sen är det inte så super kul att vi har första match 9.00 påsöndag morgon, i enköpning. FAN VA KUL.. För sandra älskar ju verkligen att gå upp tidigt, naaat.  Får se hur det går, hoppas på en rolig dag bara!
Nu ska jag snart gå och lägga mig i sängen, läsa lite i min äckliga engelska bok och försöka förstå. Känns inte så jätte kul att ställa klockan på 06.40 faktiskt, men upp ska jag! För imorgon är det torsdag, och torsdagar gillar jag. Lagom lång skoldag, sedan handboll i plugget och efter det hem och träna. Vet inte varför, men gillar torsdagar mycket!
Men nu ska jag faktiskt gå och göra mig ordning för sängen, han saknar mig det vet jag :) vi hörs imorgon, sov sött! pusss

MATCHDAX.

Heey Bitcheees.
Now I am home. Vad tycker vi om denna dag då? Än så länge ganska värdelös. Jag menar dagis, ungar, skrik och gråt. Nej inge kul alls, men nu sitter jag här och dunkar lite skön mjuuusik och laddar inför kvällens match. Vi skall ta oss an Gustavsberg på hemma plan och det känns iallafall som att det kommer gå bra. Det är min sista serie match så fan om det inte går bra! Får ju även träffa dom bästa brudarna i världen och det kan ju bara göra dagen bättre. Matchen börjar 19.00 så de är bara komma förbi och kolla, fast va där i tid.. Har hört att det kommer komma riktigt mycket folk ikväll.. Det är bara vad jag har hört, men det lär ju stämma :$
Nu så ska jag gå och göra i ordning nånting att äta och sen tror jag att jag går till therese och salina en stund innan matchen. Efter matchen blir det hem och sova tror jag, har somnat ovanligt tidigt de senaste dagarna vilket har varit jävligt skönt faktiskt. Imorgon är det ju back to school som gäller så kanske ska vara utvilad då också. Men nu ska jag som sagt gå och käka nånting, men vi kanske hörs ikväll nångång. Hare bra så länge, puss! ♥


Tisdag.

Hej gott folk!
Tisdag idag då, och vaknade med samma eländiga huvudvärk som jag somnade med vilket inte var så skönt. Så jag ringde till dagis och bad om att få sova ett tag till och det fick jag. Sov två timmar till och när jag vaknade mådde jag lite bättre, var iallafall tvungen att gå upp kände jag. Och huvudvärken försvann mer och mer under dagen. Var faktiskt riktigt skönt att vara ute idag också, några plus grader och sol på det, skit skönt! Slutade vid 2 och gick hem och under tiden kände jag hur skönt det var att vara ute så direkt när jag kom hem böt jag om och tog på mig spring skorna. Med musik i öronen kunde jag ha varit ute tills solen gick ner men vart en sväng förbi mormor och en lite längre sväng och senare förbi sophia för att hämta min cykel. Kände då att jag sall ut och springa idag innan träningen, frisk luft är bra. Nu så har jag precis ätit, falukorv och stekt potatis vart det. Ska snart gå och packa väskan och gå till sophia och salina innan vi ska ner och träna vid 7. Efter träningen är det även bandy, så jag har fullt upp ikväll. Men vi hörs när vi hörs, troligtvis inte ikväll men imorgon. hare bra, puss!

 


Blää för migrän..

Då var jag tillbaka. Och inte tusan mår jag bättre. Så därför slutar nog min kväll här och nu. Eller kvällen kanske inte slutar, men tänker krypa ner i min sköna säng. * Slå på en film och bara hare skönt. Sen skulle jag gärna vilja bara sova hela dagen imorgon, vill inte gå till dagis. Inte om jag har den här huvudvärken iallafall. Plus att jag börjar kl 8 och måste gå upp ännu tidigare än vad jag gjorde idag. NEJTACK! Känner att jag är ganska trött på både skolan och dagis just nu, trots att vi har haft lov. Men har inget sug alls kvar. Vi får se hur det känns imorgon, hoppas de känns bättre än vad det gör just nu iallafall. Slutar ju kl 2 så det är ju skönt det. Men vad ska man göra då liksom, gå hem och sätta sig här? Skit kul. Har träning senare på kvällen så det är väl det som händer imorgon.
Men nu väntar sägen på mig, så vi hörs imorgon.. PUSS!

Måndag.

HALLÅ!
Fyfaan så skönt att vara hemma. Usch vilken dag.
Gick faktiskt upp i tid vid kvart i 7, hoppade in i duschen och åt därefter en rejäl frukost vilket är väldigt ovanligt för mig. Sen fixade jag mig och 5 i åtta var jag klar så det fick bli cykeln idag. När jag kom fram till bussen så kom den blåa bussen först idag, så jag tänkte att de är lika bra att ta den eftersom den röda inte brukar vilja komma. Så tog den med jessica och när vi kommer till rimo station ser vi den andra bussen, great. Så för det fick vi gå från norrtälje station till skolan, hippie. Tycker inte om att gå sådär tidigt på morgonen. När jag kom till skolan fick jag även reda på att period 3 inte början förns på torsdag så det var bara att gå bort till estet för att ha musik. Jag är heelt slut i huvudet efter denna dag. Vi kollade liksom på film först på musiken och sen också på svenskan, vart bara jätte trött utav det. Så sista lektionen kände jag att migränen var på väg, så jag orkade inte vara kvar.. Har faktiskt inte haft migrän på jätte länge, men nu känns det som att jag typ ska tuppa av. Jag ligger här i soffan och tycker det är jätte varmt men fryser inombords. Inge vidare, så det blir en riktigt lung dag idag känner jag. Kanske kolla på nån film eller nått, plugga lite om jag orkar. Vi får se helt enkelt.

Bjuder på några bilder på mig och shrek just nu ;-)


Sova Stenhårt!

Helloooothere. Söndagen börjar lida mot sitt slut och jag börjar bli riktigt slut jag också. Längtar verkligen inte till att kliva upp imorgon när äckel klockan ringer. Fyfan, skulle åka vart som helst förutom till skolan. Har precis städat av rummet lite och bäddat nytt i sängen, så det ska bli riktigt skönt att gå och lägga sig i en nybäddad fin säng. Synd att jag ska sova ensam inatt bara.. Imorgon verkar det bli skolan, till typ halv 5 och därefter tror jag att jag hörde nånting om att jag och salina skulle hänga lite. Får se vart och hur, men blir förmodligen så. Vi höres imorgon, puss & godnatt! ♥


En riktigt bra helg.

Hejsan hoppsan!
Söndag igen då, suck. Hatar söndagar. För efter de kommer måndag, och just denna söndag hatar jag extra mycket. Sportlovet, gick ju alldeles för snabbt. Dag efter dag har rullat på och ingenting har man fått gjort, som vanligt. Fick iallafall en bra avslutning på detta lov. Har nämligen haft salina här, och inte bara en dag utan från torsdag tills för några timmar sen. Vi har haft det bäst. Nu förstår jag hur mycket jag behöver henne, jag är verkligen mig själv när jag är med dig. Och faktiskt så älskar jag mig själv när jag är med dig, så vill jag vara jämt. Kommer kännas tomt ikväll utan dig baby. Lägger upp lite bilder från de senaste dagarna här nedan.
Nu så sitter jag i soffan och kollar på beck med familjen. Tänkte faktistk snart fräscha upp mig lite och städa av mitt rum lite. Man trivs ju bättre om det är fint och rent. Sen ikväll tänkte jag somna i tid, så jag är piggeliiin imorgon. Men jag hör troligtvis av mig senare ikväll, pusss.




pARTYYY

Tjena blogg jävel!
Vad händer här i livet egentligen, inte ett skit om ni frågar mig.. Förutom att salina är här såklart. Matchen gick ju åt helvete den också. Toppen lördag!


Just nu, så skulle jag kunna göra nästan vad som helst för att... AH, PRECIS.
TJAARÅÅ!

Salle is here.

Nu är vi hemma från träningen. Och med vi menar jag såklart jag och salina, och även daniel. Har precis ätit potatisgratäng och schnitsel, riktgit gott. Nu ska vi väl snart gå ut till mig och det blir väl kanske nån film eller nått. Får se helt enkelt.
Imorgon ska jag in till uppsala igen till mårten. Ska vara där halv 11 så farmor och farfar hämtar upp mig vid halv 10 och då släpper vi av salina hos daniel och hämtar sen upp henne senare.
Så vi hörs imorgon, puss på nosen! ♥


Torsdag.

Hej!
Jag har inte varit på så bra blogg humör men tänkte tala om vad jag gjort ändå. Igår när jag låg här hemma i soffan så frågade jessica om jag inte skulle hänga med till norrtälje och ha lite myskväll, och jag hade ju inget annat för mig så jag hängde på. Var ett tag sen jag träffade moster och kusinerna. Vi åt god mat och kollade på en tråkig film och så hade vi köpte lite godis på det. Sen runt tolv tiden så spårade det.. Men det är så det ska vara, vi fick för oss att vi ville vara dockar och resten av kvällen bjöd på mycke skratt.
Imorse vaknade vi upp runt 12 och jessica tog bussen till täby så jag och jennifer la oss i soffan och kollade på "den där mary", va riktigt länge sen man såg den faktiskt. Efter de tog jag en dusch och sen tog vi 3 bussen till rimbo. Nu ska jag gå och packa väskan för ikväll är det åter igen träning. Hoppas på en rolig träning för annars känns de värdelöst att gå dit. Hoppas också att jag får natt besök utav salina sen..

Hör du inte av dig blir det nog inget. Jag orkar inte mer.



FAN VAD JAG SAKNAR SOMMAREN!

Träning.

Hallå där!
Nu är jag hemma igen efter att ha både varit hos elina och tränat. Hos elina vart det en del snack, hade några "roliga" historier att berätta och det är ju alltid "kul". Sen vid 7 tiden åkte vi ner och tränade, det vart mini mål som uppvärmning vilket gillades starkt. Dagens handbollsträning var väl helt okej, var inte på så jätte bra humör på slutet, ingenting ville gå som det skulle. Sen kom du och allt blev ännu jobbigare. Ville bara därifrån så drog till viby och speladelite bandy med några grabbar. Skönt att få springa av sig lite ibland och ta ut lite ilska på lillebror, sorry...

Nu ska jag ta en dusch och sen blir det faktiskt sängen, är otrolit trött och det ska bli skönt att sova lite tidigt fast än man har lov. Sätter väl på en film och somnar gott till den. Imorgon kanske det blir stan, men det får vi se.
puss ♥


Bort med snön tack.

Gårdagen blev väl ungefär som jag hade tänkt mig. Besöket hos mårten var ett lyckat besök. Det värsta någonsin också. Ryggen kändes och knakade, så detvar väl bra. Sen tänkte jag att när jag ändå hade ont så varför inte köra lite i benet också. Och jag kommer ihåg att jag tyckte det gjorde ondare i ryggen när jag vardär förra veckan, men fan så mycket ondare det gör i benet. Eller ah, det är ju olika smärtor men f-a-n så ont det gjorde. Det går inte att beskriva, det måste upplevas. Vi var iallafall nöjda med dagens behandling och bokade ny tid på fredag förmiddag. Hoppas på att det blir det sista besöket för det räcker sen..
Efter uppsala åkte vi direkt till mormor och åt riktigt jävla god mat. Som alltid. Det finns ju typ tusen saker att välja på och allt är verkligen gott. Vart så mätt så jag gick och la mig på soffan och somnade. När jag vakade hade sofie kommit hem så jag gick dit och hade en trevlig kväll som alltid med den tjejen. Dock vart det inte så mycket prat men jag hoppas vi ses snart igen så vi kan prata om det vi skulle. Vi kollade nämligen på eva och adam, sofie hade köpt hela serien och fan va kul det är ibland. om man tänker efter så är skådespelarna riktigt värdelösa, ah alla förutom tobbe då för han är ju alltid lika skön :-D
Efter vi kollat på en jävla massa avsnitt kom stephan och efter ett tag var klockan redan halv 2 så jag började gå, fast inte hemåt utan till sophia. Snackade massa och läste gamla konversationer som hon hittade på sin data, sen sov vi ganska gott efter det.

Nu har jag ganska precis kommit hem från den tösen. Ska hoppa in i duschen nu och efter det ska jag vara med min vän elina som jag inte har varit med på länge, behövs verkligen. Ikväll är det även träning, både handboll och bandy. Men vi får se hur mycket benet och ryggen pallar med :/
Vi hörs, vet itne när men nån gång :) puss! ♥



Tänk om livet vore en dans på rosor

Vem fan har sagt att livet är lätt att leva? Inte jag iallafall. Inatt lärde jag mig något, något jag inte ville lära mig. Men det är bevisat och det går inte att lita på er. Det gick inte att lita på dig. Den sista jag trodde skulle göra något sånt. Jag skiter i er nu, för det är inte värt besväret.

Nog pratat om idioter, nu ska jag gå och fixa mig lite och sen åker jag med pappa till uppsala för ännu ett besök hos mårten. Hoppas på smärta idag igen, för det betyder att jag snart inte kommer känna någonting av ryggen och kan träna och spela som vanligt igen. Efter uppsala åker vi direkt till världens bästa mormor och äter middag, hon är så snäll som bjuder på mat. Efter det så hoppas jag att jag är välkommen till sofie, för jag behöver verkligen henne nu. Hon är den enda som verkligen förstår hur jag mår just nu. Var alldeles för länge sen jag träffade henne också. Så hoppas på en bra kväll. Hare bra så hörs vi, puss! ♥




"Favorit" i repris?

Fan va bra jag har varit på att skriva här då! Nej men jag har faktiskt inte orkat. Igår kväll så kom sophia hit och sov här och vi kollade på luftslottet som sprängdes. Riktigt bra film, synd att det var den sista. Iallafall, sen idag har jag typ inget gjort ett skit. Ingenting vart som jag hade tänkt mig så det vart en lång hemma dag med mkt slapp.. Nu tänker jag gå och lägga mig för den här dagen slutade inte direkt bra. Godnatt.

RSS 2.0