kvälls promenad

40 minuter vart det iallafall. Och det kändes faktiskt helt lagom eftersom jag fortfarande är lite krasslig. Men jag lovar, det ska bli mer. Körde också lite fys och försökte blilite vig innan jag hoppade in i duschen. Nu så ska jag alldeles strax gå och lägga mig, skönt att någon gång somna tidigt kanske?

Imorgon är det jobb som gäller igen, börjar kl 8 och slutar kl 2. Därefter har jag en ganska så planerad dag, som jag berättar mera om imorgon.. Hoppas ni fått en bra start på denna vecka, natti natti! ♥

såhär snygg är jag just nu & såhär dålig är min webb cam! (y)


Måndag.

Och igår så vart det en sväng upp till farmor först för att fika, kul att träffa lite kusiner och sånt. Vart en gammal hederlig sväng ut på fotbollsplanen också, och det var verkligen inte igår. Tråkigt nog började det regna ganska direkt så vi gick in efter 10 minuter. Framåt halv 8 åkte jag och pappa hem och jag blev avsläppt hos mormor, där det också var lite släkt. Kollade lite på parlamentet och fan att jag inte kollat på det mera iår.. Sen så vart den en kväll/natt hos mina underbara kusiner jessica & jennifer, och jag gjorde något väldigt klantigt... haha, men det ska vi inte ta här och nu. Hade iallafall som vanligt en trevlig kväll. Tack för det!

Imorse då så var det ju dags för skola igen, efter 6 veckors praktik. Kändes faktiskt lite konstigt att sätta sig på bussen emot skolan, och att gå igenom korridoren. Kändes som första dagen nästan, men det släppte snabbt och efter lunch så ville jag bara heeem igen. Har ju som sagt en del rester att göra, och vill ju helst bli klar med dom nu innan lovet. Så jag ska verkligen försöka. Men de känns som att det är mycket annat man ska hinna med också, man man får väl lära sig prioritera lite bättre kanske..
Jag tog iallafall halv 5 bussen hemåt och hoppade av vid ica där jag belv hämtad av familjen och vi åkte upp till rånäs för pappas mormor fyllde 89 år. Så vart lite smörgåstårta och annat gott och för att alla var så sega så han jag inte hem till kvällens träning. Men det kanske var lika bra eftersom jag fortfarande är förkyld och inte helt 100 i huvet. Så nu tänkte jag ta med mig min ipod ut i skogen och gå, ska försöka vara borta någon timme så man kanske får rensa hjärnan lite också. Och nu vart det ett ganska långt inlägg men vafan, bee happyy! Vi höres senare..









mors dag ♥

Har varit upp till graven idag också, jobbigt men välbehövligt!
Jag kan inte i ord förklara min kärlek till dig..







Helgen lider mot sitt slut..

Men jag har helt klart haft en bra helg. Fredagen spenderades ju med lite goda vänner ute hos arvid och kvällen bjöd på mycket oväntat. När jag kom hem runt 1 tiden så kom patrik äntligen förbi, skönt att träffa honom en stund. Somnade snabbt efter att han hade åkt vidare, och vaknade morgonen därpå utav ovädret. Åskan som dånade utanför gjorde mig lite små obekväm eftersom åska är bland det värsta jag vet.. Sen hela min lördag var väldigt seg, satt hemma och spelade lite dataspel med ella och senare framåt kvällen började jag städa, eftersom det återigen var dags för visning idag. Gick dock lite fortare att städa denna gång så jag hade åka iväg till jonis där det också var trevligt folk. Vi spelade två omgångar kubb och vi tjejor hade faktiskt vunnit andra gången om det inte var för att jag råkade kasta upp en av pinnarna på taket, men men sånt som händer haha! Senare på kvällen åkte jag, sofie och cassi vidare till mig och kollade på film och lite sånt innan dom åkte hem strax efter 2.
Nu ska jag snart åka ner och kolla på fotboll med sophia, hennes lillebror spelar. Sen får vi se hur jag gör, fall jag åker upp till farmor och sen vidare till mormor eller tvärtom. Hoppas ni andra haft en bra helg!! puss


Tired of your choice of solutions

Det är inte så att jag inte vet om mina misstag, nej nej tvärtom. Men vad ska man göra åt någonting när du bara ser allt som ett stort problem. Det är skillnad på oss, alla är inte lika perfekt som du och kommer nog säkerligen aldrig bli heller. Det är något du måste förstå, men som är omöjligt att förklara för någon som vägrar lyssna och vägrar inse. Kom ihåg att som du behandlar andra kommer andra att behandla dig och man får stå för sina kast här i livet. Även de kast då man krossar ett hjärta.
Sen kommer jag aldrig förstå hur folk kan vara så elaka och säga något sådant. Är man människa så säger man inte så, skulle aldrig falla mig i åtminstone! Det är något jag aldrig kommer glömma, något som ekar i mitt huvud var och varannan dag. Du är hemsk om du resonerar så.. Det var allt jag hade att säga just nu!

godmorgon

Heeey! Och godmorgon. Vaknade av åskan som inte var långt ifrån alls. Usch vad jag tycker tycker om åska!! Somnade om till slut och vaknade igen vid 12. Så nu har jag precis ätit lite frukost och vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Sätta mig och plugga lite kanske? Kvällen var iallafall härlig igår, trevligt folk och god mat och dricka. Mera sånt!

Idag då, lördag. Så blir det lite rolig städning igen eftersom det är visning imorgon. Dock inte lika mycket städning som förra gången utan mest plocka undan också sånt. Ikväll så får vi se vart vi tar vägen. Tills dess, ha det bra!


SKåååål

HALLÅ DÄR!
Nu har jag sen sist, varit duktig och pluggat. Var faktiskt till och med lite roligt, för jag kan ju om jag bara vill. Så skrev 2 st A4 till min ena AUP uppgift, så nu är jag snart klar med hälften vilket känns skönt. Nu har jag precis tagit en lång och skön dusch och ska snart börja packa lite och sen ta 5 bussen till skogen, startar hos andersson och sedan går vi vidare. Kommer hem inatt, så ha en trevlig fredagkväll gott folk! PUSS ♥



jag tycker om fredagar

Godmorgon, eller nått? :) Har faktiskt varit vaken ganska länge, men ändå. Har ätit lite och kollat runt på datan och nu ska jag sätta mig och fortsätta plugga, ska få ordning på mitt pluggande! Efter att jag pluggat ett tag så ska jag ta en dusch och börja tänka lite på kvällen som jag kommer tillbringa ute i skogen med massa galet folk, tror de kan bli rätt kul trotsallt. Vi hörs senare, puss!

godnatt

Hemma igen, efter en liten kort plugg kväll hos elina. Bra att hon fick mig att plugga lite iallafall, allt känns ju mycket lättare när man börjat liksom. Så ska fortsätta vara en duktig flicka nu tänkte jag, eller aah. Ska snart sova också, och det kan ju vara bra kanske!

Just fan, fredag imorgon! Och serni, de gillar sandra och inte bara lite.. Får se vart man hamnar, men kan avslöja att inte fan tänker jag sitta här på bondvägen iallafall! godnattttttt

Tröttare än tröttast

Tjenis penis' .. Dagen, ja dagen... Har varit plågsam, usch.. På något sätt så känns det som hjärnan min har blåst upp sig själv. Känns som jag går runt och bär på en bowling klot ungefär. Och det är inte kul ska jag säga er. Direkt när jag kom hem crash landade jag i soffan. Och här lär jag bli kvar ett bra tag. Ska försöka plugga lite senare, göra klart några APU uppgifter eftersom jag ska tillbaka till skolan på måndag. Senare ikväll så får vi se vad som händer helt enkelt. Sitter och kollar på lite fina sommarkläder, tänk om man skulle få vinna typ 10 miljoner, JA-A.. TACK! =]



Baara för att jag gillar bilden...... ;)

Tillbaka till verkligheten kanske?

Jo för nu är jag trött på att vara sjuk. Vill tillbaka till jobbet, tillbaka till träning och tillbaka till friheten. Hatar den här gamla soffan nu.. Men trotsallt så kom en vän hit igår och gav mig lite sällskap och sen runt 9 gick jag till viby för att kolla på bandyn som jag egentligen ville vara med på. Efter det så skjutsade kusin niklas mig till mormor där jag även övernattade. Har inte gjort mycket alls idag. Kollat på tv, spelat kort, försökt fått i mig lite mat, jaa inte så rolig dag om ni frågar mig.. Kom hem nu för någon timme sen och ska snart gå och lägga mig tänkte jag. För imorgon så ska jag försöka komma iväg till dagis, för jag orkar inte vara hemma längre..

För övrig så har jag så himla mycket tankar och funderingar i mitt huvud just nu. Saker jag vill få gjorda, och saker som inte spelar någon roll alls. Men jag vill leva mitt liv fullt ut och jag kräver rätt mycket för att jag ska känna att jag klarar av det. Ingen big deal direkt, men ändå!



vill ha lite drag igen tack!!!

Jag vill börja om..

Nu när livet nu är som det är, och det som hänt har hänt så skulle jag vilja börja om. Jag vill bara att allt ska bli naturligt och kännas bra, som vanligt. Jag vill att jag och min familj ska vara en familj som alla andra. Kommer det någonsin kunna bli så igen? Det är frågan.

Det börjar ju som sagt närma sig flytt, vilket ska bli jätte skönt. Få skapa något eget, och bygga upp något man ska trivas med. Det kommer inte bli lätt, men det kommer vara värt ett försök. Men tills dess så behöver jag komma bort, härifrån och tänka på något annat.

Tisdag.

Morrning-Morrning!
Här ligger jag i min kära soffa släppet friskare, men fortfarande sjuk. Börjar lessna på att igga här nu faktiskt, vill hellre till dagis med tanke på att jag nu bara har 5 dagar kvar där. Kommer kännas tråkigt att lämna alla och det jag byggt upp där. Men sånt man får lära sig leva med mer och mer i livet!
Har precis kollat på en film - efter bröllopet, mycket känslor i den filmen faktiskt. Men jag tycker den är bra! Nu ligger jag och har MTV på, lite skönt musik sådär. Ja jävligt rastlös faktiskt. Men vad gör man? Någon som har nått litet tips sådär? vore ju trevligt :) Ska nörda lite spel på king.com tänkte jag, barnsligt kul :) Ja, vet inte vad mer som händer idag men hoppas på något iallalfall. puss och hej!


patetiska

Det är vad jag tycker om er. Ni tänker bara på er själva jämt och allt ni säger menar ni bara för stunden. Det är sorgligt, men så sant. Har börjat inse mer och mer att man klarar sig fint utan er, trots att man ändå haft sina bra å fina stunder tillsammans. Men inte fan ska man gå och gräva ner sig, nej nej! Snarare tvärtom. Livet har precis börjat, så lev det för fan!

Nu ligger jag i soffan, inte samma soffa som jag legat i hela dagen utan i ellas soffa. Skönt, somnar säkert här också. UUUPS (a) Hoppas man får sova lite mer denna natt då, för jag börjar bli riktigt trött faktiskt. Blir iallafall hemma imorgon också, och vi får se vad morgondagen vill bjuda mig på. Något annat än film hoppas jag :) puss och godnatt!



miss you!

filmdagen börjar lida mot sitt slut

Ja det är väl typ de man sysselsätter sig med när man är sjuk. Jag har hunnit titta på 3 stycken filmer under dagen. High school musical 2, En galen dag i New York och Den otäcknade Peter Pan. Lagom barnsliga filmer för denna dag kände jag! :)

Men nu så har jag faktiskt tröttnat på den här gamla soffan, så har precis tagit en dusch och ska snart gå ner till arkadien och kolla på juniormatchen som spelas ikväll. Fick även med mig sofie som sällskap. Hade ju tänkte prova på en handbolls träning ikväll, men eftersom jag gått och blivit sjuk så blev det inte så. Men det kommer! Tänker iallafall klä på mig massor, för frysa ska jag inte! Tror inte jag hinner med att skriva något mer ikväll och sen får vi se hur morgondagen blir, fall jag stannar hemma då också eller om jag går och jobbar. Återstår att se, men jag hoppas ni andra haft en roligare måndag än vad jag haft. 16 dagar kvar till sommarlov! pusshej


usch för att vara sjuk..

Godmorgon mina vänner!
Tänket börja och tala om vilken jädrans jobbig natt jag har haft. Eftersom jag sovit hela eftermiddagen och kvällen med jämna mellanrum så har det inte varit lätt att sova inatt. Speciellt inte med 40,2 graders feber.. Usch, visste inte att man kunde må så dåligt. Mitt knark för tillfället äralvedon, som för övrigt inte hjälper mycket alls. Men jag har laddat upp en hög med bra filmer som jag tänker låta underhålla mig idag. Inte direkt så jätte kul att ligga här och se ut genom fönstret när det är strålande sol. Men hoppas jag blir frisk snart!

Just nu ligger jag och spanar in denna snygging!



Min helg

Har varit helt fantastiskt bra! I fredags runt 4 tiden efter mycket om och men så kom jag iväg till stan med sofie och elina, och vi mötte också upp sophia där inne. Handlade lite smått och snabbt och gick sen och satte oss på en uteservering och åt en god middag. Därefter tog vi oss en promenad till kungsan och satte oss där och hade det mysigt med glass och bra musik. Var väl hemma runt 1 nånting.

Igår så vart jag väckt av pappa som ringde och sa att det fanns jobb att göra, så de var bara att kliva upp och cykla iväg. Allt för pengar. Jobbade i 2 timmar ungefär och cyklade sen upp till huset och kollade lite, underbart väder var det också. Runt 3 så cyklade jag ner till beach plan för att spela lite med några. Skön känsla faktiskt, men jobbigt vare. Efter det så cykla vi ner till centrum för att gå på konsum och sen direkt hem. Tog en dusch och insåg att fan vad jag hade bränt mig, på axlarna och hela bröstet. SKÖNT! Runt 7 kom min vän stephan förbi och hämtade på mig på sin moppe och vi åkte ut till landet, till hans mormor och morfar och åt middag. Gott var det. Runt 10 åkte vi hem men jag hade tur att få åka bil istället för moppe. Följde alltså med stephan hem och kvällen bjöd på fia med knuff & neger och president med hans kära mor och far. Vid halv 1 gick vi upp och la oss och kollade på film och fyfan vilken natt.. Sjuka är vi båda två, han har varit sjuk länge men igår kväll så kände jag av att halsen gjorde ont och öronen tjöt mm.. Så nu ligger jag hemma i soffan och ska slå på en film tänkte jag, bra väder för det också. Usch för att vara sjuk säger jag bara! Men för övrigt så har jag haft en jätte bra helg! Vi hörs förmodligen senare, och hoppas jag mår lite bättre då också, pusss!


tack johan för att du bryr dig. ♥

En liten syn på min tillvaro just nu!

Att vara stark är inte att aldrig falla, att alltid veta eller att alltid kunna.
Att vara stark är inte att alltid orka skratta, att hoppa högst eller att vilja mest.
Att vara stark är inte att lyfta tyngst, att komma längst eller att alltid lyckas.
Att vara stark är att se livet som det är, att acceptera dess kraft och ta del av den.
Att falla till botten, slå sig hårt men alltid komma igen.
Att vara stark är att våga hoppas när ens tro är som svagast.
Att vara stark är att se ett ljus i mörkret och alltid kämpa för att nå dit.

Sommarkväll

Blev en kväll med elina nere vid sjön trotsallt. Och nu börjar äntligen de riktigt varma sommarkvällarna komma, och alla dessa mygg också, det är sommar de! Några söta små jordgubbar fick vi även med oss, fast elina var dum och slängde några i sjön.. Men som sagt, trevligt hade vi det. Hon förstår mig hon.

Nu ska jag snart gå och tvätta bort lite smink och borsta tänderna å sånt och sen ska jag gå och lägga mig in min sköna säng. Ensam, utan dig. Och det börjar jag bli mer och mer glad över med tanke på hur du beter dig. Bara så du vet!
Imorgon är det jobb mellan 9-15, och sen återstår en kväll med några flickor inne i storstaden, kan inte bli annat än bra ju! Fast också tråkigt att några inte kunde, men det kommer fler tillfällen!
Nu blir det sängen och läsa klart en bok som skulle varit klar v 45, godnatt! ♥

Slänger in lite dagens också!
Dagens humör: jo faktiskt väldigt bra, tills du kom upp i tankarna
Dagens mående: glad och lite hängig
Dagens borde: plugga..
Dagens frisyr: utsläppt, vågit från nattens fläta
Dagens smink: mascara och ytterst lite foundation
Dagens klädsel: shorts & tublinne / jeansleggins & cardigan
Dagens planer: resten av dagen/kvällen tänkte jag sova faktiskt
Dagens materiella vill ha: flytt...
Dagens fundering: varför kan inte alla bara gilla läget?
Dagens beroende: vatten
Dagens tråkigaste: migränen..
Dagens längtan: helg
Dagens superlängtan: sommarlov och kvällar som på bilden!
Dagens låt: this is me - demi lovato


Tröttttt

Usch vad hängig jag vart då.. Skulle gå ut och lägga mig i solen som självklart gick i moln precis när jag lagt mig. Huvudvärken har varit påväg hela dagen har jag känt, vilket är väldigt konstigt med tanke på att jag druckit 4 flaskor vatten för att förhindra detta. Så åt ingen middag utan tog istället min migrän medicin och la mig i soffan, somnade och vaknade upp en timme senare. Lite piggare men fortfarande seg. Så nu har jag ätittvå korvar med bröd och ligger återigen i soffan, skulle pluggat och var faktiskt sugen på det men inte längre. Kanske blir en promenad med elina lite senare, kan ju vara skönt med lite frisk luft. Vi får se hur det blir, återkommer om det.

"Ta reda på vem du är och va dig själv i alla väder!"



Torsdag

Åh, vilket underbart väder! Idag är det ju riktig sommarkänsla ute.. Dagarna går så himla fort i detta solsken. Idag så är det öppna förskolans dag så vi har varit ute hela förmiddagen och pysslat, målat och fikat. Riktigt mysigt! Sen så har jag även suttit någon timme med min handledare och pratat betyg och sånt eftersom hon är ledig imorgon och åker till thailand på lördag. Och det var ett bra samtal tycker jag, blev lite mycket känslor och ögonen kunde inte hålla sig torra, men skönt var det. Och jag känner själv att denna tid jag fått på dagis har jag utvecklats sakta men säkert. Jag börjar hitta mig själv vilket är otroligt skönt, jag vågar ta för mig mer och säga vad jag tycker vilket är otroligt viktigt inom i stort sätt alla jobb. Så jag är helt klart nöjd med året. Sen att jag inte pluggat sådär jätte mycket som jag kanske behövt struntar jag faktiskt i.. För det viktiga är att jag hittar mig själv och framför allt vågar vara mig själv!

 

Nu så tänker jag gå ut och lägga mig i solen en stund innan det är middagsdags. Har precis tagit fram korv och pommes som blir dagens middag. Sen så har jag lite plugg jag ska fortsätta med hade jag tänkt, hoppas ni får en fortsatt trevlig dag! :)

 


Fotbollskväll

Back in town! Dagen vart inte riktigt som jag planerat, men nästan. Jobbade till 4, drog hem käkade mat, fastnade framför datorn, drog ner och spelade tennis en timme med sofie, drog hem och fysade lite, tog en dusch, cyklade ner till arkadien och kollade fotboll med elina, sophia, cassie och stephan och nu så sitter jag här i skiten, med skiten! Plugg alltså. Alltid lika kul, men känns faktiskt ändå som att jag fått tillbaka lite plugg känsla (efter ett års tid). Bra det iallafall. Men nu måste jag fortsätta med detta för det ska vara så gott som klart imorgon, så puss och godnatt på er! :)

Ondsag

Jag är stolt över mig själv! Imorse så gick jag upp hela 45 minuter innan jag började, så tidigt har jag inte gått upp en enda dag sen jag började praktisera. Kan ni förstå då att jag är otroligt morgon trött? (a) ääääsch, skönt att sova liksom.. Men ska försöka börja och gå upp när klockan ringer varje dag, för det är bara jobbigt och onödigt att stressa.

Det har ju varit jätte skönt väder idag, så har varit ute mycket. Dagarna går faktiskt mycket snabbare när det är fint väder, eller de känns så iallafall. Pratade även med min handledare lite idag och hon sa att hon tyckte att jag varit jätte duktig den här veckan och att det skulle påverka mina betyg, det är ju alltid kul att höra att folk tycker man är duktig.

Nu har jag precis ätit spagetti och köttfärssås, riktigt gott. Ska nu sätta mig och plugga en stund hade jag tänkte, har blivit rättså duktig faktiskt!Mellan 18-19 kommer jag även att spela tennis, kul juuu! :)
BRA SAAANDRA! Hejjj så länge!

Ingen bandy denna vecka heller :/

Vilket var riktigt tråkigt, för jag var verkligen sugen på det idag! Få tänka på annat än allt som snurrar i min skalle just nu. Men men, som tur var så kom moster mona förbi och var påväg till mormor för att måla, så jag följde med henne dit och målade. Vi bestämde en vägg vi skulle ta ikväll och de gick väldigt fort, tog knappt en timme. När vi var klara så gick vi in och åt några mackor och pratade och jag pluggade även lite. Mormor var ju inte hemma, hon är ute och super på sjön hon... Nej men hon och en bekant till henne är ute på ålandskryssning 24 timmars. Så de kändes lite konstigt att sitta hemma hos henne utan att hon höll på i köket och allt sånt som hon brukar göra. Trevligt hade vi det iallafall! Nu har jag precis kommit hem, ska bums i säng efter det här tänkte jag. Sova är ju faktiskt riktigt skönt! Börjar klockan 9 imorgon och ska försöka att komma upp i tid. Där med säger jag godnatt, pussss



SAKNAAAAAAR!

Hallådääär

Tänkte börja med att tala om att den nya designen som hanna fixade åt mig igår kväll är bara tillfällig. Tills jag hittar lite bilder som jag vill ha. Försöker lära mig lite hur man gör med bloggen och så för det är ju faktiskt rättså kul att kunna. Men vi får se hur det går med det. Idag så är det tisdag och det betyder kort dag för mig, eller iallafall sluta tidigt. Idag så gjorde jag också en utav mina APU uppgifter vilket var att planera och genomföra en aktivitet med barnen. Det gick rättså bra tycker jag faktiskt, mina mål var att barnen skulle sammarbeta och ha kul och det tror jag att jag lyckades med, fick iallafall fint beröm efteråt. Iallafall så var jag hemma strax efter 2 och har kollat runt lite på datan sen dess och ska nu övergå till plugg. Det är ju faktiskt himla fint väder ute, men idag blir det inge sola för jag känner att huvudvärken är påväg :/ Så ska nog göra i ordning nånting att äta och sätta mig och plugga lite istället. Ikväll är det förmodligen bandy som gäller och lite annan träning. Vi får se hur det blir, hör av mig senare! puss


-

Hur många har du varit riktigt riktigt kär i? en tror jag.
Vad tycker du om kärlek? underbart, så länge det varar.
När kramade du någon sist? idag.
Saknar du någon speciell person? jo, saknar ganska många faktiskt.
Har du svårt för att bli kär? nja, vet faktiskt inte.
Är du singel? ja det är jag.
När fick du senast en komplimang? idag.

HAR DU NÅGONSIN:

Varit medvetslös: nej, har klarat mig bra.
Hånglat med nån riktigt ful: nej.
Hånglat med fler än 50 pers: nej gud nej.
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? nope.
Gjort något riktigt dumt? jo, har väl hänt :/
Gjort något du verkligen ångrar? ja, det finns mycket jag ångrar i mina dar..
Åkt ambulans? nej.
Gjort nåt olagligt? jo, ibland.
Fått din mamma att gråta? vet inte svaret på den frågan..
Slagit någon? ja såklart jag har ;p
Sagt jag älskar dig och menat det? ja!
Tar du droger? nejtack.
Vilka kläder sover du i? trosor & t-shirt ibland.
Vad hatar du verkligen? finns nog inget jag verkligen hatar, men mycket jag inte tkr om.
Är du ensam nu? ja, helt ensam.
Vill du gifta dig? ja, det tror jag nog :)
Vill du ha barn? någon gång i framtiden ja..

SENASTE PERSONEN SOM:

Sov i din säng? sophia
Såg dig gråta? patrik
Fick dig att gråta? patrik
Du delade en dricka med? pappa
Du gick på bio med? sophia och hennes familj
Skällde på dig? pappa
Sa någonting till dig och vad var det? pappa: gå och lägg dig istället!

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:

Gråtit? nej
Kramat någon? ja
Pussat någon? nej
Köpt någonting? jaråå
Sjungit? aah
Saknat någon? jo .. :/


Måndag.

Nu så är jag hemma igen efter en lång och skön promenad med elina. Vi gick i hela  50 minuter och det kändes inte ens att vi gick så länge när man går och pratar samtidigt. Och underbart väder var det ju också, super! Jag börjar känna mer och mer att jag behöver alla mina vänner lika mycket, för alla har olika personligheter och alla är olika i sättet och man behöver ju lite variation, eller jag behöver iallafall det. Idag så var det verkligen en typisk sommardag, riktig värme verkligen. Det är heller inte långt kvar till vi slutar skolan, men jag har börjat bläddralite i min kalender under juni/juli/augusti och jag får lite ångest för fan så fort det kommer gå, de där stackars 10 veckorna som man lever för hela året. För det är ju verkligen så det är, hela skoltiden och alla dagar om året så är det ju sommarlovet man går och längtar och väntar på. Helt sjukt egentligen! Men men, man får väl passa på att njuta riktigt ordentligen i sommar helt enkelt!

Nu så ska jag faktiskt sätta mig och planera mina APU uppgifter lite, ska göra en utav alla imorgon hade jag tänkt. Och sen ska jag nog börja förbereda mig för sängen tror jag, ska upp vid 7 imorgon bitti så det ska bli riktigt skönt att sova. Ska försöka fixa en väldigt enkel design lite snabbt också. Hörde ni det, snabbt.. Alltså inget märkvärdigt alls. puss så länge


Sooool

Hallådär!
Just nu mår jag faktiskt riktigt bra. Sitter ute i solen och har precis ätit jordgubbar & glass, riktigt gott! Idag så fick jag en skön liten sovmorgon till halv 10 ungefär, och var faktiskt inte så trött när jag var tvungen att gå upp. Började alltså kl 10 och slutade vid kvart i 2, min handledare tyckte inte att jag behövde komma tillbaka efter mitt läkarbesök snäll som hon är. Så nu har jag fått nya tabletter mot min migrän och det är fasiken inte billigt, 400 kr för 6 doser/ en gångs. Helt sjukt! Påvägen till apoteket så gick vi förbi grönsaksståndet nere på centrum där jag köpte mina jordgubbar. Nu sen jag kom hem så har jag bara suttit här och haft det bra. Ska gå och äta lite korv med bröd nu och sen tänkte jag röra på mig lite, gå ut och gåeller springa och köra min fys. Visning ikväll igen så de kanske blir en sväng förbi mormor igen. Ha en bra dag gott folk, slänger upp lite bilder från den här fina dagen! puss



Godnatt.

Nu är jag hemma igen. Det blev en lång och skön dag hos mormor. Har solat, målat och ätit god mat. Visningen var väl inte den bästa, men det är bara hoppas. Och imorgon är det måndag igen och åter en vecka av jobb väntar. Vill redan ha fredag asså! Det enda jag ser fram emot den här veckan är att få röra på sig och att få sova riktigt gott. Så därför ska jag gå och lägga mig nu, är så himla trött och imorgon har jag en liten sovmorgon till 10 då jag börjar jobba. Jobbar till 5 imorgon och det ser jag väl inte fram emot sådär jätte mycket, går faktiskt hellre upp tidigt och slutar tidigare. Men men, bara slita på..
Sov så gott!


Besvikelse

För tillfället så hatar jag att jag älskar dig.
Jag hatar hur du beter dig emot mig och jag hatar hur du bara skiter i allt.
Jag hatar när du säger att du ska, men sen inte gör som du sagt.
Jag hatar när jag märker att du ser, men inte bryr dig..
Man rår inte för sina känslor, och det självklart.
Men du är inte den jag trodde att du var.

Söndag.

Och jag är uppe med tuppen! Eller ja, pappa väckte mig vid kvart över 10 så det var bara ta sig ur sängen, som var otroligt skön inatt eftersom den var nybäddad. Om en kvart kommer våran mäklare hit och förbereder för första visningen som startar kl 13.00. Jag sitter här och funderar på vart jag ska ta vägen nu i några timmar eftersom man inte får vara hemma. Kanske tar en promenad förbi mormor eller nått. Vi får se! Sitter och kollar lite kläder nu igen, är sugen på nytt hela tiden verkligen. Får se om jag råkar beställa något. Vi hörs senare, puss!


Finn det du mår allra bäst med

Sådär jaaa, då var det nästan städat och klart. Ända sen kl 11 i morse så har vi städat här hemma. Herregud är min enda kommentar! Måste säga att jag varit väldigt duktig faktiskt, och otroligt skönt väder har det varit idasg också. Synd att man vart tvungen att vara inne och städa. Nu sitter jag i soffan och är nyduschad och fräsch. Kvällen vart väl inte direkt som planerat, men kan ju inte alltid bli det. Patrik kanske kommer hit en stund, och senare får vi se vad som händer. Hoppas ni haft en roligare dag än vad jag haft och att ni kanske till och med fått en snygg liten bränna ;) puss!

En bild på mig från 1 maj!

Lördag - städdag!

Gårdagen vart ruulig. Tim och hampus tittade förbi lite senare på kvällen och det vart sällskaps spel, med andra ord! Askul om ni frågar mig, men alla tyckte dock inte det var lika kul som jag tyckte. Sen resten av kvällen vet jag inte riktigt vad vi gjorde, men snabbt gick klockan och jag tror jag somnade strax efter 5 nångång. Solen började gå upp och man såg att det skulle bli en fin lördag. Vilket det också varit, enda sen klockan halv 11 har vi städat. Ute i 3 timmar och nu har vi börjat inne, det är otroligt mycekt att göra verkligen. Usch vad tråkigt det är att städa.. Ska göra ett nytt ryck nu så får vi se vad jag hnner göra resten av kvällen, det är liksom redan söndag imorgon.. Så därför tänker jag ut och busa ikväll, hihi. Vet ej med vem, vilka, var eller när men joraa busa ska jag :)
Nu tillbaka till städningen, hej så länge! ♥


It is time to say goodbye.

Livet går vidare, dagarna går.
I onsdags så tillbringade jag kvällen tillsammans med elina och sophia, på elinas altan. Riktigt mysigt var det, jordgubbar å smält choklad, glass, tända ljus och sköna filtar. Jätte härligt, sommaren kommer bli bäst!

I går när jag vaknade så ringde min moster mona och frågade om jag ville åka ut till grisslehamn för dom hade hyrt en stuga där. Jag och jessica skulle ju ha "plugg-dag" så varför inte plugga i grisslehamn tänkte vi. Böckerna låg dock oöppna kvar i väskan hela dagen. Men dagen bjöd på mycket annat.. Dåligt väder, ragg påväg till toaletterna, grill-middag, ett jävulska kul spel, video på video på video och massa skratt därtill. En underbart bra dag som slutade i norrtälje med jessica och sofia. Och nu då, nu är det fredag och nu börjar helgen, ännuuuu skönare. Blev väckt av pappa i morse och jäklar då vart det fart vill jag säga.. Vi skulle ju åka till täby centrum och handla fredag förmiddag. Och jag menar det händer fan inte ofta att jag åker och handlar med pappa!? Så det vart till att äta frukost snabbt och ta nästa buss mot sthlm. Var framme strax efter 12 och se där jaa, pappa var REDAN KLAR... Så de var in på stadium och gina innan vi strax därefter åkte hem. Var hemma runt 2 och då sprängde huvudvärken, migrän igen! Så nu efter att ha sovit i 2 timmar så mår jag äntligen bra igen.. Skönt, för ikväll vill jag inte ha ont i huvudet verkligen. Får se vad som hända skall, pappa och jenny ska iväg på dansbands-gala så det blir lugna gatan här. Eller? Vifårse.
Nuuuu så ska jag gåå ut to my lovely room och städa ur min garderob, tro mig det behövs! Men vi hörs, ha en trevlig kväll!
Bjuder på en riktigt snygg bild!!


Onsdag.

Och det är nu dags för lång helg, grymt skönt!
Och idag så känns det att sommaren är påväg. Har gått i bara t-shirt på dagis, solen brände faktiskt. Sen när jag kom hem så träffade jag elina en snabbis innan det var middag. Sen har jag varit duktig och klippte gräset, fast han inte klart för bensinen tog slut. Nu så ska jag cykla iväg med elina och köpa lite gott till ikväll då vi tänker välkommna sommaren. Men innan det så ska jag träna lite och träffa patrik. Men ni får ha en bra kväll, för det ska vi ha! ♥


Toppen.

Vart ingen bandy.. Den var bokad utav någon cancerförening ikväll tydligen, utan att ha informerat oss om detta. Men fick iallafall träffa kusin niklas ett tag, och det är alltid lika trevligt. Men efter det så åkte jag hem och kollade på hockeyn med ella och hugo. Sverige vann tillslut med 3-2. Nu så sitter jag upp och pratar av mig lite, behövs lite då och då. Och imorgon så ska jag ta mig igenom en dag på jobbet, och jag har på känn att den dagen kommer gå väldigt långsamt.  Hoppas inte, vill ha onsdag kväll. Eller så vill jag det inte. Nu borde jag iallafall sova. Försöka sova.

Vill även ha en ny design, någon snälla :) GODNATT!

Tisdag.

Och jag är jävligt seeeg. Skrev ingenting igår eftersom jag var i norrtälje hos ksinerna och åt god middag och pratade med dom. Så det blev sängen direkt när jag kom hem. Och imorse var de bara att kliva upp vid 7 då jag började jobba halv 8. Dagen har gått fort. Slutade kl 2 och då åkte jag hem och åt lite mellis ochsen tog jag mig ett täcke och gick ut och la mig på baksidan. Första gången för i år man ligger ut i bikini. Skönt var det, tills det kom ett stort moln. Men jag somnade och låg där i nästan två timmar. Hoppas det här vädret håller i sig nu bara. Vore underbart inför helgen!

Nu så bröjr klockan bli 8 och jag ska byta om och åka ner och spela bandy i två timmar. Ska bli riktigt skönt att få ur sig lite ilska som finns på insidan, och tänka på annat.. För imorgon kväll blir en jobbig kväll. Men vi hörs imorgon eller nått, puss!



saknar....

Söndag.

Tänkte börja med att tala om hur jäkla trött jag är. Har sovit 4 timmar i natt och jag märker nu att det är alldeles för lite. Lär somna tidigt ikväll. Igår då, så kom patrik hit en stund innan maten. Var kul att träffa honom igen eftersom det var ett tag sen. Sen var det god mat som stod på bordet vid 6 tiden. Pommes, kött, sallad och bea. MUMS! Efter det så tog jag cykel till sofie i regnet. Direkt när jag kom dit så tog vi oss en promenad till ica för att köpa lördags gott och hyra två filmer. Kvällen vart lyckad måste jag säga. En rolig och en skit läskig film. Vid 12 tiden så gick jag med patrik hem och sov där. Vart en del prat inatt som gjo rde att vi var vakna alldeles för länge. Somnade runt 5 imorse så är lite lagom trött. Idag har jag hjälp pappa & jenny lite och bära massa sten, så nu är jag förbaskat trött. Tror jag ska gå över till elina en stund innan jag ska avsluta min söndagskväll. Hoppas ni haft en bra helg! puss & kram!



Lördag.

Hallå!
Igår kväll så vart de en sväng förbi sofie med några trevliga people. Var hemma runt halv 1. Och i morse så var det ingen sovmorgon inte, eller lite kanske. Gick upp runt 10, hade nämligen träning 12-14. Handboll. Med en ny tränare, och visst han var väl helt okej. Men känns inte som det finns någon glädje kvar. Tråkigt med sant. Aja, nu har jag precis ätit lite lunch och ska ta en dusch nu. Sen får vi se vad som händer..

Fotbollsdax!

Hallådär! Nu så har jag hunnit tagit en skön promenad ut till huset och kollat lite där. Fikade lite också hihi. Sen runt halv 4 skjutsade farmor hem mig och jag var då duktig och körde lite egen fys innan jag sen tog ett långt och skönt bad. Tog hand om mig själv lite sådär i slutet på veckan, vilket behövdes. Nu så har jag gjort mig i ordning lite, ska äta lite mat också innan farmor och farfar kommer förbi och plockar upp mig. Det är nämligen derby ikväll, Rimbo - Rånäs. Och ikväll kan jag med stolthet hejja på Rimbo, eftersom kusin-vitamin bytt tillbaka till blå-vit. Ska bli riktigt spännande att se vilket lag som vinner kvällens match. Tror att det kommer vara rätt så mycket folk också, så de blir nog trevligt. Jag får även sällskap utav min söta vän sofie. Senare får vi se vad som händer! puss

Äntligen fredag.

Och imorse så skulle ju jag vara med och öppna på dagis. Fy satan för att gå upp tidigt alltså! Kom ur sängen vid 06.14 och började halv. Men han ändå äta och klä på mig och borsta tänderna på de 10 minuterna. Sen så var de så snälla så jag fick sluta vid 12 istället för halv 2. Underbara människor det där. Så nu sitter jag hemma i soffan, och det är heeelg! FAN VA SKÖNT! Nu så ska jag sätta på mig löpardojorna på fossingarna och Ipoden i öronen och gå ut och gåååå. Ska gå upp till huset och kolla när dom juter garaget. Är ju en bit dit upp så det blir en lagom promenad fram och tillbaka. Sen får vi se om jag kör lite fys också när jag kommer hem. Kan behövas. Men jag hör iallafall av mig senare. Bjuder på en bild på snygga morgonpigga miggggg, puss!


EN LITEN FRÅGA BARA!!

Någon som vill fixa ny design & header till mig? :)

Känner att nu när det börjar bli vår så skulle jag vilja ha lite förändring. Lite mera färger och lite mera glatt liksom. Så om någon gullig liten prick skulle vilja vara så snäll så är det bara att säga till.


Dagens.

Dagens humör: seg
Dagens mående: upp&ner
Dagens borde: sova tidigt
Dagens frisyr: inbakad fläta i luggen + toffs.
Dagens smink: foundation, mascara.
Dagens klädsel: mjukisbyxor, linne, cardigan & sjal.
Dagens planer: kollar på handboll, sova.
Dagens materiella vill ha: pengar
Dagens fundering: ska det bära eller brist?
Dagens beroende: sällskap.
Dagens tråkigaste: att det är tidigt uppgång imorrn.
Dagens längtan: heeeeeeelg.
Dagens superlängtan: sommarlov!!
Dagens tidning: norrtälje tidning.
Dagens låt: Owl City - Vanilla Twilight

Torsdag.

Morgonen var tuffffff, och då menar jag tuff. Ställde klockan på 06.50, gick upp 07.44 och började 08.00. Gissa om jag är snabb, nej snabb är jag inte.... snabbast! Har jobbat till 3 och när jag kom hem han jag inte mer än äta lite snabbt och byta om innan pappa och jag drog in till norrtälje. Vi skulle fixa papprerna till körkortstillståndet och fixa ett mitt pass till mig. Det gick snabbt alltihopa och efter det tog vi en hamburgare på grillen innan vi åkte hem igen. Var hemma runt halv 6. Och den senaste timmen har jag ägnat mig åt att sitta och fundera lite på livet. Ibland bara älskar jag det. Nu så tänker jag titta på en kval match i handboll mellan H43 - Tumba, en elitserie plats står på spel. Sen tror jag inte att min kväll kommer bestå av så mycket mer. Ska försöka komma i säng tidigt eftersom klockan ringer 05.45 imorgon. Börjar kl 06.30 vilket inte är något jag ser fram emot. Men slutar kl 1 och det är ju otroligt skönt. Får se om jag bjuder på ett inlägg till senare innan jag lägger mig. puss


Nu gäller det.

Blev inte av att jag skrev något andra inlägg igår. Men tänkte berätta lite snabbt vad jag gjorde. Först var det ju jobb då som vanligt, slutade kl 2 vilket var jätte skönt verkligen. Sen åkte jag hem, tog de lugnt ett tag. La mig i soffan och somnade som en stock. Sov i en timme och blev väckt till maten. Var verkligen skit trött så satte på wallander efter maten. Låg och kollade på den och bara hade det jätte skönt. Sen runt halv 7 så bestämde jag mig för att nu ska jag ta tag i min träning. Så satte mig och gjorde ett litet tränings schema som jag ska börja följa. Så vid 7 tiden så drog jag ut och cyklade en sväng, cirka 15 minuter som lite uppvärmning. Efter det så körde jag lite fys. Startade lite lagom lugnt, men ska öka på mer och mer. Klockan gick fort och vid 8 tiden tog jag moppen och åkte ner för att spela bandy 2 timmar med grabbarna. Kul hade vi idag, trots att vi inte var så många. Och jobbigt var det minsann, sprang väldigt mycket iallafall. Och det känns verkligen skönt att jag hittat ett roligt sätt att röra mig på. För det är otroligt viktigt för mig att ha kul i samband med träning. Tyvärr så är det ju bara bandy en gång i veckan, men jag ska verkligen försöka att hålla igång med min egna lilla träning några övriga gånger i veckan. För nu gäller det!

Idag så är det ju onsdag. Och inatt så har jag sovit otroligt bra faktiskt. Somnade strax efter 11 vilket är ovanligt tidigt för att vara mig. Klockan stod på 8 och jag var faktiskt utvilad när jag klev upp. Började kl 9 och jobbade idag till kl 4. Seg dag men ändå helt okej, har varit ute i skogen på förmiddagen, skoooj. Nu så sitter jag i soffan och kollar på svamp-bob med hugge. Ska snart gå och fixa lite på mitt rum innan jag drar iväg till min vän sophia, som har varit utomlands i en vecka. Och jag har faktiskt saknat henne. Så det ska bli kul, sen vid halv 8 drar vi ner till arkadien och kollar på fotboll tror jag. Får se när jag kommer hem, men jag lär inte blogga något mer idag. Men nu har ni iallafall lite koll på vad jag gjort senaste timmarna. Hare bra! puss


Lite nytt till garderoben.

Trots gårdagens tråkiga besked så blev kvällen ändå rätt lyckad. Runt 8 tiden så kom farmor & farfar förbi på fika vilket var kul att träffa dom en stund. Det var även bra att dom kom för då passade jag på att fråga farmor om hon ville ta hem en av klänningarna som jag beställt för att sy upp den lite och det ville hon. Fick alltså mina kläder som jag beställde här om dagen, alltid lika kul att få något nytt till garderoben. Tänkte lägga upp några bilder på mina inköp för den som vill se.









:(

Det blir ingen utomlandsresa... JAG SOM VAR SÅ JÄVLA TAGGAD! fan. då. ingen annan som har lust att dra iväg en vecka med mig!? jag behöver verkligen åka iväg några dagar.. nej men tänk nu positivt sandra, det blir nog säkert skit kul här hemma i rimbo, det är ju här det häääänder. eller inte. usch, vill ju verkligen åkaaaa. känns som det är min gamla vanlig tur, eller snarare otur.


Måndag igen.

En trevlig liten nyhet såhär på måndags förmiddagen är att jag kommer att åka utomlands om två veckor, å hur jävla underbart är inte det liksom? Det känns som att det gjorde min dag iallafall, för att komma bort från lilla äckliga rimbo är precis vad jag behöver just nu. Jag tycker det ska bli skit skönt verkligen, och sen får ni och du tycka vad fan ni vill. Jag låg nyss och tänkte på vad det är för dag och vad det har gått och blivit för månad, det är ju redan maj liksom. Och den 15 maj åker jag utomlands och kommer hem 22 maj, och då är det en vecka praktik kvar och sen en skolvecka kvar, och sen är det sommarlov!!!!

Annars idag, så är jag ledig vilket är otroligt skönt. De skulle ha utvärdering på dagis idag och tyckte att det var onödigt för mig att vara med på. Så jag ska iställer komma tid vid halv 5 då dom ska ha avdelningsmöte. Så jag tänkte snart hoppa in i duschen faktiskt, känns som man blir lite piggare då och kanske orkar städa lite, har fått reda på att vi ska ha hus visning om två veckor så det kan ju behövas. Tänkte även gå ut och lägga mig i solen ett tag, men den gick precis i moln så vi får se hur det blir med den saken. Med andra ord så hjänder det inget kul idag direkt, hoppas på lite sällskap ikväll iaf. Nu ska jag göra annat, byyyye!



vi ska lämna svergie tillsammans, sådetså!

vi kanske är ute och cyklar.

det känns så just nu iallafall, eller så är det bara mig det är fel på.

med ett leende på läpparna -

godmorgon!
måste börja med att säga att fan va bra jag mår idag ändå! gårdagen bjöd på mycket bra, blev väl inte riktigt som vi tänkt oss men lite äventyr ska man väl vara med om. min kväll började iallafall med god mat från kina restaurangen, och vid 8 tiden gick jag vidare till sofie. där jag hade jävligt roligt, folket gjorde lätt min kväll. gillar det där när man tar lite av varje, är alltid kul att träffa och umgås med folk man inte hänger med så ofta. tyvärr slutade ju kvällen inte som vi tänkte oss, och de som var där vet vad som hände. men jag hade trevligt ändå, med min vän victor. gick ner till badhuset men fick icke komma in, de skulle strax stänga osv. träffade massa sköna påverkade människor, måste säga att igår gjorde alkoholen min kväll! några få bilder finns på facebook..

idag då, söndag.. vad fan händer idag? jag bröjar bli väldigt rastlös, har suttit här ett tag nu. vill hitta på nånting ikväll, är ju trotsallt ledig imorgon. så om någon är på så hör gärna av er ;)


valborg.

hallå mina vänner!
gårdagen var riktigt najs, började kvällen hos sofie med otroligt god mat & dessert. var så gottså man åt för mycket och vart skit trött + att jag redan var helt slut innan jag började käka. försökte mig på en liten powernap som inte gick hem för fem öre. runt 9 tiden började vi dra oss ner emot bransan, men kom inte hela vägen. jag vet inte riktigt vad som hände, men jag hamnade hos kim en stund innan grabbarna fick för sig att gå hela vägen tillbaka till sofie. så jaa, lite träningsverk i bena har jag allt idag. gick iallafall hem runt 12 för någon orkade inte sitta upp och vänta längre på mig, så offrade kvällen för någon speciell.
nu så måste jag återigen skynda mig, familjen är bjudna på mat nere på kina restaurangen av farmor och farfar. och efter det drar jag till sofie ikväll igen, trots att det är dagen efter valborg så är det ändå lördag kväll, och den ska inte bli stillsam. vi hörs imorgon, puss! ♥


RSS 2.0