Minns den dag

Tjena bloggen, det var länge sen!
Eller ah, igår men ändå.. Efter skolan åkte jag hem och fixade mig och tog sen kvart över 6 bussen in med mina b-rudar. Vi käkade på en restaurang och sen fick vi skjuts av världens snällaste david till sara där vi spenderade resten av kvällen. Jag hade iallafall riktigt trevligt igår men alla tjejer, som vanligt! Hann inte riktigt med bussen så sov kvar hos sara och sent blev det, somnade runt 5 tiden. Sov riktigt skönt i saras föräldrars säng, ni skulle bara veta. I morse när vi vaknade var vi lite små sega och jävligt hungriga så vi gick till donken innan vi åkte hem. Det blev en sallad för mig, fick i mig lite iallafall. Sen tog jag och cassie halv 3 bussen hem och gick till sporthallen för att först titta på våra vänner som spelade div 3 match mot enköping, och dom vann med massor och efter det kollade vi på b herrarna som mötte upplands tuna och vann med ännu mer.
När jag kom hem hjälpte jag till med maten och käkade med familjen. Riktigt gott var det! Nu ligger jag i soffan, kanske ska gå till sophia och sova där eller om vi sover här, det får vi se. Lägger upp lite bilder från igår, så förs vi imorgon eller såå.. puss! ♥










Because the night

I natt drömde jag den värsta mardrömmen någonsin. Jag drömde att jag blev lämnad kvar, helt ensam. Och meningen var att jag skulle vara ensam, för jag dog liksom aldrig. När jag sprang för mitt liv minns jag att jag samtidigt tänkte; vart ska jag nu bo? Och med vem? Den del av familj jag hade kvar, den delen mördade ni. Varför? Vad hade jag gjort för att förtjäna det? Det bästa, eller iallafall det enda bra med drömmen var att jag fick gråta ut allt jag hade inom mig i din famn. Fan så skönt det var, frågan är bara varför det endast sker i drömmar. Då förstod jag att du verkligen finns där, trots att det bara var en dröm. Men den fick mig att inse hur mycket jag verkligen betyder för dig, och resten av er.
Den här dagen känns som mer än förstörde innan den ens har börjat. Jag tänker inte låta något annat en kvällens planer göra dagen bättre. Tack och lov för att musikens värld finns. HEJDÅ!


Tänk om jag skulle få minnas. Bara något litet, vad som helst.
Jag menar jag skäms över att jag inte minns det sista du sa till mig. Så många gånger som jag verkligen tänkt efter ordentligt för att försöka minnas vad det var, men det är bara helt tomt i mitt huvud. Det enda jag minns, det är sista gången jag såg dig. Och då sa du inte mycket, du låg där iskall och blek och då förstod jag att jag aldrig mer skulle få höra ett ljud ifrån dig.
Jag skulle bara vilja skrika ut hur mycket jag saknar dig mamma, världen är orättvis!

Du får mig att le

Tjena fan!

Jag hann inte skriva så mycket igår. Hade ju salina här på besök vilket var otroligt kul och trevligt. Hade nästan glömt bort hur kul jag har med dig tjejen. Vid 7 tiden åkte vi iallafall ner och tränade med massa mer sköna brudar. Träningen var väl helt okej, förutom att vi inte fick köra mini mål som de hade looovat, men nu ska vi tydligen få göra de imorgon istället. Hoppas att jag kan vara med då bara. Efter träningen skjutsade världens bästa lena mig till viby skolan där jag skulle spela bandy med några kusiner och vänner till dem. Det var faktiskt riktigt roligt och jobbigt. Var skit skönt att få springa av sig lite, så nu kommer det bli bandy varje tisdag, mycket kul! Kom hem vid halv 11 och då var de bara hoppa in i duschen och sen gå och lägga sig, skönt att sova efter två kvällsträningar.

Imorse gick jag upp runt halv 10, var riktigt skönt att få sova ut.. Började jobba på dagis vid 10 och fick gå tidigare vid 12 eftersom jag skulle in till uppsala för ett besök hos mårten. Jag har ju gått runt och haft ont i ryggen i över 3 veckor till och från. Men nu har jag haft ont hela den senaste veckan, så jag kände: BARA mårten kan göra mig bra, så pappa ringde i måndags och jag fick en tid ganska snabbt. När vi kom dit så fick jag lägga mig först på rygg, för han skulle kolla så alla reflekser fungerade som de skulle och det tror jag dom gjorde. Sen började han sticka med sina nålar, och jag var väl förberedd på att det skulle göra ont idag, ondare än de andra 10 gångerna jag vart där med mitt ben. Men samtidigt som jag kände riktig smärta så kände jag också fan va skönt, för smärta är bra! Det betyder att han träffat rätt och att det snart kommer kännas mycket bättre. Ska tillbaka på måndag igen och köra lite till, tänker låta honom sticka lite i benet då på en gång. På hem vägen stannade vi på statoil och åt en korv m bröd och nu sitter jag hemma och ska snart ta bussen in till norrtälje för att träffa lite brudar och kolla på damernas sista hemma match i elit serien. Får se när jag kommer hem ikväll, men ger er nog ett inlägg då iallafall.
Ha det bra så länge så hörs vi sen, pusshej! ♥

lite bilder från igår..

och idag..


Lät du henne komma närmare

Godmorgon!
Pigg och glad! Eller iallafall gladar, för saaalina kom precis :) Skönt med en slappis dag faktiskt, huvudet mår inte toppen.. Men ska iallafall försöka träna ikväll mellan 7 och halv 9 och direkt efter det drar jag till, tro det eller ej men ska faktiskt till viby och spela bandy med några kusiner och deras vänner. Kan nog bli rättså kul ändå, andreas var ju snäll och lånade ut en klubba till mig, snäll är han..
Men nu börjar jag bli hungrig så jag tänker bjuda min snygging på en riktigt lyx lunch, ^hemligt..^
Vi hörs mabyeee, puss!



tjena kexet, like you a looot!

Live your life

Fan vilken seg måndag säger jag bara. Kom hem runt halv 6 efter att ha varit och "solat" med salina och therése. Var mest sällskap faktiskt, men det är jag rätt bra på. Jaa, sen har jag väl inte gjort något speciellt direkt. Suttit här inne med lillebror, spelat lite tv spel, nördat vid datan, jaa som vanligt ungefär. Finns tusen saker till jag borde gjort, men vart är orken? Hoppas den kommer tillbaka snart iallafall för har en del saker som verkligen skulle behöva göras innan v 13. Och veckorna rullar ju på ganska jätte snabbt..

Imorgon är det tisdag, och jag har en känsla av att den tisdagen kommer bli riktigt bra. Jobbar på dagis mellan 8-14, träning med brudarna vid 7 och innan det ska jag umgås med salina. Sen har jag hört ryckten om att det är bandy som gäller på kvällen. Så imorgon blir det röra på sig för hela slanten. Kan vara riktigt skönt och kul ibland. Men mer om morgondagen imorgon.
Nu frågade precis jesper om han inte fick sova ute i mitt rum och varför inte liksom. Kan vara skönt att sova i någon annans säng ibland. Ge mig mitt täcke och mina kuddar bara så sover jag som en gud. Vi hörs och hörs imorgon, saa jag att vi hörs imorgon? Jaa, vi hörs imorgon, puss och hej! ♥



Never look back

Tyck att jag är dum i huvudet. Tyck att jag är en idiot.
Du ljuger för dig själv, jag gör så mycket mindre fel än alla andra.
Jag tänker innan jag gör saker och ting, det gör jag nästan alltid faktiskt.
Sen att du tycker att jag beter mig konstigt tycker jag är väldigt konstigt.
Om du ser på allt ur ett annat perspektiv så behandlar jag dig som du behandlar mig.
Och tycker du det är fel så kanske man borde tänka på hur man behandlar andra.



Fortsätt så..

Jag säger bara, sk*tttev*gen. Helt otroligt, ont i magen får man ju..
Vi, jessica & jennifer.. OCH jag såklart, har kollat på "låt den rätte komma in". En skiiiit dålig film verkligen, kolla inte på den. HaHa. Nej men den var faktiskt inte bra, men det hör man ju.. En svensk skräckfilm, nej svenska skräck filmer är inte bra. ( . slut! )
Efter filmen kollade vi på ghost whisperer, och eftersom vi missade först halv timmen av avsnittet så fattade meine kooosiner inte ett skit. Dumma som dom är.. Och jag orkade inte lägga energi på att förklara heller, de hade ändå inte fattat.. SUCK.......! hihi.

Nu börjar klockan bli ganska mycket som vanligt när man sover här.. Så jag tänker gå upp och göra mig redo för sängen snart. Eftersom jag ska starta denna vecka med en OS match i hockey, 06.00.. Folk tror visst inte på mig, men som att jag bryr mig... No way! :) Sen efter det får vi se om jag och jessica kommer till skolan, för bussarna krånglar ju lite lagom. Hoppas det kommer mera snöö inatt, så jag kan sova efter hockeyn imorgon eftersom jag lär vara ganska trötttt.
Vi hörs imorn gott folk, sleep well! pussss

 

Lite små gamla bilder sådär, fan va gölligt.

I am on my way

Hej igen, nu sitter jag i lillebrors rum med han och pierre som sitter och spelar tv spe. Vi har ätit våfflor till lunch och efter det tog jag en lång och skön dusch. Satte i en hår-inpackning och en ansiktsmask, så nu känner jag mig riktigt fräsch. Laddad för en ny skol vecka med andra ord.

Jessica frågade mig för ett tag sen om jag ville leeeka, och självklart vill jag leka med jessica. Vi ska faktiskt plugga ocksåå tänkte vi. Denna gång får det nog bli sängen lite tidagre assso.. Fast det har vi ju sagt de 5 senaste gångerna och det har ju gått "bra" .. Men iallafall, ska börja röra mig ditåt och sen får vi se vad vi gör. Ha en fortsatt bra söndag. PUSS


Ditt leende, ditt sätt, du är... allt jag kan önska mig

Hallå där! *
Nu är jag hemma igen efter en kväll/natt hos min vän stephan. Har saknat den grabben väldigt mycket faktiskt, och nu får vi inte tappa kontakten igen.. Han och patrik kom och hämtade mig igår efter deras fotbolls träning och då åkte vi direkt hem till stephan där vi bara tog det lugnt hela kvällen. Kollade på lite OS och sen vart stephan väldigt trött och somnade (inte så ovanligt). Men även fast grabben ligger och sover så trivs jag i hans sällskap. Han och sophia skjutsade precis hem mig så nu sitter jag här och tänker på vad jag ska göra resten utav dagen. Tror det blir  lite plugg, ett bad kanske och sen ska jag bara försöka ta hand om mig själv. Måste också ringa till mårten och boka en tid för ryggen blir verkligen inte bättre :/ Tro det eller ej men det är nästan värst att sova, och att vakna är rena helvetet. Då man har legat still en hel natt. Måste göra något åt skiten känner jag.

Imorgon är det skola igen, och det är väl inte sådär jätte lockande. Det enda positiva är att jag får träffa ellen och sofie igen, yeees! Men sen har jag matte prov också som jag måste plugga lite till.. Så söndagen har mycket att vänta trotsallt. Vi hörs senare, när jag förhoppningsvis tagit tag i något viktigt. Pussss


riktigt glädje, jag bara älskar det!

Another You

Fredagen var ganska bra igår faktiskt.. Skolan som vanligt till 2, därefter halv 3 bussen hem och duscha och fixa lite. Efter det tog jag 5 bussen mot märsta med johan och andersson, kom till hallen vid halv 7 och satt med några brudar och hade lite kul. Kollade på herrarnas match som slutade som den skulle. Vinst för rimbo med 9 bollar tror jag det blev. Ingen rolig match direkt, fast domarna var ju lite roliga faktiskt.. Träffade också anna en snabbis och det är alltid lika roligt att träffa henne! Åkte sen hem med elina och sandra och riktigt trött i huvudet var jag, blir alltid det av den hallen. När jag kom hem gick jag in och satte mig och snacka lite med jesper och pierre, men sängen var väldigt lockande så där hamnade jag och det var riktigt skönt. Somnade ändå inte på en gång men det gjorde mig ingenting :)

Imorse var det uppgång vid kvart över 8 eftersom det var samling vid 9. Det var dags för andra mötet emot skånela. Och jag var riktigt taggad och sugen på ännu en vinst eftersom jag satt på läktarn förra matchen och var sjuk. Vi började inte så jätte bra men spelade upp oss och vann tillslut med ett par bollar. Min egen insats är jag mycket nöjd med idag, jag fick till det helt enkelt. Hade riktigt j*vla skit ont i ryggen så kanske var därför jag ville bevisa att jag fan är bra ändå. Inte vet jag..
Direkt efter elit matchen var det dags för upplands match mot tirfing, tjoho för det.. En väldigt seg match som jag tror alla ville få slut på. Det blev en stor vinst vilket var skönt. Efter dessa två matcher mådde min rygg verkligen inte bra, det måste nästan vara värsta stället att ha ont på, jag har lyckats fått feta knölen ovanför höften på höger sida. Det verkligen känns att det är en knöl, vilket är otroligt obehagligt. Tror jag får ringa mårten och be om att få komma dit, honom kan man lita på!
Nu ska jag drömma mig in i musikens värld, för det är det bästa jag vet!
pussss


här är lite bilder från igår..


Tiden går alldeles för fort..

För nu är denna torsdag redan slut.. Den har varit ganska rolig faktiskt, trots att min ellen är "sjuk". Tur att sofie den fisen finns, trots att hon försov sig.. Men hon gjorde mig iallafall på bra humör när hon kom och det var ju braa. Annars gick skolan väldigt fort, började med samhällskunskap vilken inte var kul alls och efter det var et engelska med våran "kunniga" lärare som alltid ska ha rätt.. Efter det var det lunch och då var jag snäll och gav min son en sak han skulle behöva senare idag, snäll som jag är :) Efter lunch var det matte och där hade jag ju liiite att göra eftersom jag ligger 35 sidor efter och vi har tydligen prov på måndag redan hehe.. Bara hoppas på att det går bra ändå. Efter det var det lärlingsmöte och pga det missade jag typ hela datakunskapen men det gjorde typ ingenting för vi har ändå bara repetion varje gång. Sen tog jag mig en runda i sam säk korridoren för att hejja på jessica lite. Hon satt och pluggade sten hårt med 3 andra plugghästar.. BRA DÄR!
Sen var det dags för handbollen, och fan va många vi var idag, det var riktigt trångt på den där halva planen vi brukar ha att träna på. Kände inte ens igen alla, vart kommer allt folk ifrån undrar jag.. Haha nej men jag, joel, tobbe och andersson var faktiskt riktigt duktiga idag. Sten hård träning.. Hehe, sånt gillar sandra! :D
Sen var tobbe snäll och vi fick åka med i hans bula till rimbo, skönt att slippa bussen faktiskt. Hoppade av i sporthallen och gick direkt till colla punkten för att handla någon macka eller nånting för magen behövde lite påfyllning. Gjorde ett riktigt lyckat köp och köpte mig en mögglig macka, riktigt god var den.. Gjorde något bra och sprang tillbaka och fick istället två andra mackor för att dom fick dåligt samvete för att dom sålt en mögglig macka och det var ju bra. Träningen var rolig idag, jag var på bra humör och kände inte för att ha tråkigt så därför vart det kul. Mera såna träningar! Fast med mera mini mål, det ska man egentligen börja och avsluta med tycker jag :)

Nu snackar jag alldeles för mycket, ska packa om väskan och sen får jag skjuts av pappa till mormor där jag tänker sova inatt igen. Det är mycket skönare verkligen, får ju frukosten serverad och närmare till bussen, kan inte betyda annat än att hela dagen blir bra vilket den här dagen har varit. Tror jag skaffat mig ett nytt hem (a)
Imorgon då är det freeedag igen, och den kommer att spenderas i märsta. Herrarna har match, matchen vi alla väntat på.. Men innan den bröjar vid halv 8 så ska jag träffa anna! Vi kanske hörs imorgon innan jag åker dit, tror jag åker runt 3 tiden eller något. Hare bra pyyyysar! puss


Ingen vanlig dag idag..

Nej för det är faktiskt min namnsdag idag, SANDRA står det i alla era kalendrar om ni går och kollar. Lustigt egentligen att just jag fick namnet sandra.. Jag vet att jag har en tok till pappa för han ville jag skulle heta pernilla, kan ni tänka er mig sandra stark som pernilla stark? Hehe. Nej men det är väl inget fel på pernilla, men jag är nog mer en sandra. Undra vad jag skulle heta om jag varit kille.. Tänk att få födas om som det motsatte könet, skulle vara lite kul om ni frågar mig som alltid velat varit kille. Faktiskt enda sen jag gick på dagis och spelade fotboll med grabbar utan tröja ;)
Men nog pratat om grabbarna utan tröja.. Idag har jag jobbat på dagis mellan 10 och 16 'som vanligt'. När jag slutade hade jag turen att bli upphämtad av pappa som var påväg hem. Hemma käkade jag lite köttfärs&makaroner innan jag sen drog till sophia. Vid halv 7 tiden började vi röra oss ner mot hallen för att träna och träningen idag var faktiskt inge kul alls.. Jag hade riktigt ont i ryggen och det måste fan vara det värsta man kan ha. Man kan inte böja sig eller luta sig åt något håll och jag menar som målvakt ska man ju göra det ganska ofta, så det gick verkligen inte alls idag. Ska smörja in med zoon sen innan jag går och lägger mig så får vi se om det känns lite bättre imorgon. Nu har jag precis ätit en ännu en semla, men den här gången åt jag faktiskt upp hela för det var inte vilken semla som helst utan farmors hemma gjorda. Dom är SÅ mycket godare än dom man köper i butiken. Hon hade bakat dom och kommit ner med dom för min skull, för att det var min dag idag. Snäll är hon!

Ringde nyss mormor och gav som förslag att hon skulle få en natt kompis och hon blir ju alltid lika glad när man kommer. Det är så skönt att vara där, jag känner mig verkligen hemma. Och sen så blir det ju som sagt närmare till bussen imorgon så jag tänkte komma i tid! Väntar svar från en familj i göteborg också, men man är visst lite trög där nere... (A)
Imorgon är det fullt schema, skolan till halv 3 och därefter skol handbollen och sen är det fort hem till rimbo för att hinna till träningen. Hoppas det blir lekstuga imorgon för det är precis vad jag behöver nu!
Nu vart det ett längre inlägg än vad jag tänk mig men vad gör det? :)
Hare bra så hörs vi imorgon, puss!


Humörsvängnigar

Hej igen.. Nu har jag varit nere och tränat och det gick väl ganska bra. Var inte på någe bra humör från start, men det var någonting som fick mig på andra tankar.. Och det gjorde att jag skrattade mig igenom de sista tjugo minuterna av träningen vilket var skönt trotsallt. Åkte hem med min söta lilla granne sofie som ska börja träna med oss på tisdagar. Dock är hon ju inte så liten längre, inte om man jämför med då hon och jag brukade leka i snön tillsammans på vintrarna och allt vad vi nu gjorde..
Nu har jag precis ätit en halv semla och druckit lite mjölk vilket var rättså gott efter träningen. Det är ju trots allt "fetis dagen" och då var man vara lite fet av sig.. Nu så ska jag gå och lägga mig och utforska min nya mobil som pappa har köpt till mig. Man kan ju säga att det behövdes, eller? Jag kanske bjuder på en bild på snyggingarna nån dag. Imorgon är det lite sovmorgon vilket är mycket skönt, det behövs verkligen.. Så jag ska se till att somna i tid så jag verkligen får sova ut. Så vi hörs imorgon antar jag, eller någon annan gång.. PUSS GODNATT! ♥

i love you bitch!


Tisdag...

Tänkte börja med och tala om hur jäkla jobbigt det var att gå upp i morse. Jag tror jag sov när jag stod i duschen till och med för jag har inget minne av att jag duschat. Vart ju tvungen att ta halv 8 bussen till rimbo i morse eftersom jag sov hos kusinerna och skulle böjra jobba klockan 8. Kom 10 minuter sent, men jag orkade verkligen inte ta 7 bussen. Har varit jätte trött hela dagen verkligen, skönt att jag bara jobbade till kl 2. Då vart jag upphämtad av farmor som var snäll och skjutsade mgi till rånäs där jag skulle fixa till håret lite. Det var väl bra. Sen bjöd farmor på pannkakor och AKKK vad jag har saknat dom, smarrismaskens.
Kom hem för ett tag sen och nu ska jag gå och packa väskan och gå till sophia blomqvist. Vi ska ner och träna vid sju tiden och sen blir det nog hem och sova tror jag. Är riktigt jävla trött alltså, vi får se hur bra det går att träna.
Jag kanske hör av mig lite senare ikväll, pussss

En grymt bra helg.

Tjena på er.. Dålig uppdatering är inte okej, förlåt jag ska bättre mig. Och som vanligt är bortförklaringen att jag inte har haft någon tid över alls..

I fredags så gick jag i skolan som vanligt och fick sluta lite tidigare för att morgan var sjuk så det blev ingen sista svenska lektion vilket var skönt. Då hann jag åka hem och fixa mig i lugn och ro och äta lyxig fredags mat med pappa och hugo, korv m bröd. Det var faktiskt riktigt gott, tro mig.. Jag äter det som bjuds, spelar ingen roll om det är fredag eller inte. Efter att pappa varit snäll och skjutsat mig till bussen vid 6 så mötte jag upp therése och salina i norrtälje och sen befann vi oss hos sara resten av kvällen. Det var den efterlängtade ceres/rimbo kvällen som äntligen skulle bli av, och gud va bra den blev. Tjejerna älskar jag och kvällen måste göras om, snaaart. Vi rimbo brudar tog sen halv 2 bussen hem till stora feta rimbo och när jag kom hem så fanns det icke någon nyckel till mig, och kallt var det. Familjen sov och det gjorde också grannarna.. Fan tänkte jag! Men efter många om och men lyckades jag väcka pappa. Därefter somnade jag ganska snabbt.
Lördagen vaknade jag runt halv 1 och tur var väl det att jag överhuvudtaget vaknade då. Jag hade nämligen blivit kallad till match klockan 9 på morgonen för våran andra målvakt som skulle stått hade blivit sjuk. Snäll som man är ställde jag upp och fick springa till den där bussen som inte ens går på helgerna, vilket jag tyvärr kom på alldeles för sent. Tur som jag hade så var det en anna spelare som inte hade åkt ännu som plockade upp mig. Matchen skulle ju spelas i norrtälje i roslagsskolan eftersom det var fotbolls cup i sporthallen.. Vi mötte jessica & ramona, skånela med andra ord. Det var en jämn match som jag tycker att vi borde vunnit faktiskt. Mycket slarv från nästan alla tror jag, men det var ju heller inte vääärldens största hall vi spelade i så vi får väl kanske vara nöjda med 1 poäng, slutsiffror 26-26.
Efter matchen var det bara skynda sig hem för att duscha och försöka klämma i sig nånting att äta eftersom jag inte hunnit äta varken frukost eller lunch. Fick ner några makaroner efter en stund. Sen fick jag återigen skjuts av pappsen ner till 6 bussen för att ta en ny sväng förbi norrtälje. Denna gång var det kalas på G. Oskar skulle fylla 18 år vid tolv slaget och det skulle såklart firas.. Vi var ett par stycken hemma hos jessica och efter vi hurrat för 18 åringen så drog vi vidare hem till erik. Det vart en lång natt med as sköna people och mycket skratt. Somnade vid kvart i 7 och vaknade vid 9 av det där förbaskade näsblodet som bara var tvunget att komma just då när jag var som "piggast". Skötte det ändå rättså bra och somnade om snabbt.. Vid 12 tiden var det bara att kliva upp igen och snäll som mona var hade hon bakat scones och det var riktigt gott! Vid 3 tiden fick jag skjuts upp till sport centurm där vi skulle haft samling för att åka in till nacka och spela match. Som tur var löste det sig och vi fick sitta skit trångt, men fram kom vi och vann gjorde vi också. Mot skuru, riktigt bra tjejer. Min egen insats var inte tillräckligt bra idag tråkigt nog. Men jag får lära mig ta skiten från bänken.
Kvällen avslutades bra, salina sov bredvid mig och det var mysigt värre.. Det här har varit den bästa helgen på jävligt länge, fler sånna! Typ den kommande helgen, ja tack.

Nu sitter jag hemma hos familjen dahlström i norrtälje. Jennifer kom precis vilket var kul för jag har suttit här ensam i över en timme. Mona är påväg hem och jessica slutar snart dansa så hon kommer nog snart hon med. Tills dess så ska jag och jennifer plugga lite matte, ligger lite lagom efter till provet på måndag. Men nu har ni iallafall fått en karata över min helg, vi hörssss. PUSSS


Bjursås.

TJENA FAN!
Allt bra? ... Jotack, det är bra här också lite mör i kroppen bara men det är så det ska vara efter en dag i backen. Det har varit lite kyla här och där men solen satt fin fint på himlen. Minus graderna kändes i tårna kan man säga. Men det hindrade inte oss idag inte. Mycket skratt har det blivit också, och ellen kommer ha blåmärken på rumpen stumpen imorgon, hihi. Jag gillar ellens rumpa! 
Ett ord för dagen räcker, TOPPEN!










här var några av de få bilder som jag fick under dagen..

Nu blir det sängen bums, packa om väskan inför gympan imorgon men annars händer inget mer ikväll. Imorgon bitti tar jag och ellen kvart över 8 bussen till skolan för att göra klart en svenska uppgift på resursen. Går ganska kort dag, har endast engelska, idrott och svenska. Slutar vid 2 och då åker jag hem och sen väntas en kväll hos sara den underbara!  Men vi hörs nog innan dess, sov sött! Puss

Bjursås nästa.

Heej! :)
Nu är jag hemma, slutade klockan 4 så var hemma vid kvart över nånting. Då höll pappa och jenny redan på med maten och det bjöds på god mat idag. Det var tydligen lill lördag och då skulle de lyxas till lite med kyckling filé och potatis och bea, äckligt mätt blev man. Efter det så åkte jag, pappa och jesper ut till huset för att tala om för målarna hur vi vill ha våra rum och nu har jag bestämt mig för att det blir en svart fond vägg och resten vitt. Tror det kan blir ritigt snygg och fräscht. Nu så ska jag gå och packa färdigt väskan för imorgon eftersom jag direkt efter träningen kommer ta bussen till norrtälje med ellen och sova hos sofie. Så det örjar bli lite stressigt nu.. Vet ganska säkert att jag kommer glömma någonting. Måste ju ha en tränings väska också, ååh vad jobbigt det blev nu.. Vi får se hur det här kommer gå haha! Får se om jag är med på hela träningen, kanske kör lite egen fys på sidan av så att jag hinner med bussen.. Kan inte ta en senare för jag måste somna tidigt ikväll eftersom det är uppstigning kl 5 imorgon bitti, me like.
Är riktigt taggad för imorgon, kalasskoj ska det bli! Alla tar med kamera, okej?? BRA! :-D Nu har jag inte tid att sitta här längre, så vi hörs imorgon kväll mabyeee. Hare bra, för det ska jag ha! pusssss ♥


Raaast.

Halloj! :)
Nu är det såhär, att jag ska skriva lite snabbt så jag hinner ha min 20 minuters rast som jag ska ha. Men igår så var tärningen helt okej, saknade lite folk och mini mål men det vart hel okej ändå. Efter träningen tog jag en promenad hem med therése och cassandra, fast jag stannade hos mormor påvägen för jag orkade inte gå hela vägen hem. Vid 10 tiden kom pappa och hämtade mig och vi plockade även upp sophia, som sov hos mig i natt. Skönt att prata lite med henne också. Imorse började jag kl 10 så fick lite sovmorgon vilket var skönt. Slutar klockan 4 idag och då ska jag hem och packa väskan för imorgon då jag åker till bjursås med mina brudar! Sen tänkte jag plugga lite och sen ikväll är det träning. Efter det åker jag till norrtälje med ellen och slaggar hos sofie, vi ska upp 5 imorgon bitti.... Fattar ni, KLOCKAN 5 !!?   Aja, vi får se hur det går.. HaHa.
Nu ska jag ta rast, pusshej! ♥

Jobb.

Hejsan hoppsan!
Sitter här på dagis med en nyvaken liten sötunge i knät, myspys. Ska snart gå och ta upp resten av barnen som ligger och sover. Slutar om en timme och då tänker jag gå hem och lägga mig själv en stund. Vid halv 4 tiden kommer farmor, ska in till norrtälje och köpa underställ så jag slipper frysa på torsdag när vi ska till bjursås. Sen ikväll är det träning också, så vi hörs.. PUSS!

Systrar & Bröder.

Jag har aldrig sagt att jag valt någon av er, jag gör bara det jag själv förtjänar. Och jag är ärlig när jag säger att jag inte förtjänar din skit.
JAG BEHÖVER JESSICA, JAG SAKNAR JESSICA, JAG TÄNKER TA MIG EN PROMENAD TILL JESSICA, JAG TÄNKER SOVA HOS JESSICA, BREDVID JESSICA. så det så. fuck off en daaaj. puss

Måndag.

Dagen började ju bra. Lånade mormors mobil som väckarklocka så jag kunde ladda min egen ordentligt och hon har ju inte så stor koll på den direkt. Så imorse när jag precis hade satt mig upp i sängen kom mormor in igen och sa " - Men Sandra, klockan är ju bara tio i 6? " Gissa om jag vart irriterad. Hur skulle jag kunna veta att hon inte ställt om den till vinter tid efter sommaren? Suck.. Så det var bara lägga sig ner och försöka sova en timme till. Inte var jag trött heller så somnad om igen vid tjugo i 7 kanske och fick då bara sova en kvart innan klockan ringde igen. Självklart var jag skit trött när jag vaknade för andra gången denna morgon. Det gör jag gärna inte om! Jag hann iallafall till bussen i jätte god tid idag, ska nog sova hos mormor lite oftare tror jag. Det är Underbart.

Det har väl inte hänt så mycket roligt idag direkt. Har varit en vanlig skoldag med ellen och sofie. Mina chicks. Tänk, bara tänk om jag inte hade haft dom.. Hade jag ens gått till skolan då? Nej, tror inte det. Ni är räddningen att jag iallafall går i skolan på halvtid. Men jag ska skärpa mig, jag lovar.
After school, tog jag bussen hem och träffade på andersson. Hon är alltid glad och det gör mig glad. Det som gjorde mig mindre glad var att jag fick gå hem från bussen och det var kallt, KALLT! Kom hem, åt lite middag med pappsen som precis drog vidare till huset för att jobba *ovanligt*. Nu så ska jag dunka massor utav mUsiK och börja röjja här i vardagsrummet. Det måste förnyas lite innan vi lägger ut skiten på annons. Känns nästan som kan inte kommer vilja flytta efter allt, det kommer se så mycket nyare och finare ut..
Vi hörs senare beeejbs!
puss


ni betyder brudar, allihopa..


ny vecka = nya tag!

Skeppohooj!
Idag vart det trotsallt en sväng in till stan med elina för att kolla på herrarna som skulle spela match mot Silwing Troja. Det var en match dom hel enkelt skulle vinna och det visade dom redan från start. Matchen slutade till slut med vinst för rimbo grabbarna med 35-50. Jag måste säga att jag är lite små taggad på matchen som spelas i vikinga hallen fredagen den 19 februari. Det lär vara galet mycket folk iallafall!

Ett stort tack till emilie som ville leka lite med min design. Resultatet ser ni ju och jag tycker om det. Tyvärr är jag sån som ledsnar väldigt fort så vi får se hur länge jag älskar den här. Men återigen tack till emilie, här är hennes blogg oxå http://emiliejosefsson.blogg.se !
Nu så sitter jag och kollar på wallander med pappa, men just nu är det sån där otroligt lång och seg reklam/nyheter. Det tycker vi inte om när det är lång film. Men iallafall så ska jag gå och fixa och packa lite inför imorgon. Tänker nämligen sova hos mormor så jag får lite närmare till bussen imorgon bitti. För veckan som kommer ska jag vara duktig och gå till skolan varje dag! Imorgon går jag också lite lång dag, slutar vid halv 5 och då får vi se vad jag hittar på. När jag kommer hem ska jag iallafall hjälpa pappa och börja rensa vardagsrummet, det ska nämligen målas och fixas innan vi lägger ut huset på annons. Men vi hörs imorgon nångång, hare bra.. PUSS&KRAM!


someone like you

Idag är en sån dag jag bara vill försvinna.

Annars så sov min sophia här inatt vilket var riktigt gött. Dock åkte hon till stan för en timme sen, orkade inte åka med för har inga pengar så sitter i soffan och elina frågade precis om jag ville åka med och kolla på herrarna så ska gå och fixa mig lite. Vi hörs ikväll, puss!

dålig uppdatering.

Hejhej och förlåt för att jag inte uppdaterat på länge. Har helt enkelt inte haft någon tid till det alls.
I torsdag så var jag ju iväg till västerås och spelade med damerna. Det kändes kul att faktiskt få chansen att visa upp sig i elitserien. Trots att man alltid ska tänka positivt så förberedde jag mig på en förlust men var ju samtidigt taggad och gav allt. Eftersom jag är målvakt så var min tanke att "målet är ju lika stort vilken nivå man än spelar på". Och jag tror att det var det som gjorde att det gick så bra. Gabby fick sjävlklart starta och hon fick en riktigt bra start. Eftersom hon inte fick mycket hjälp av försvaret så gjorde hon en toppen insats och blev därav matchens bästa spelare. Jag gick hoppa in efter 15 minuter i andra halvlek och tänkte att nu jävlar.. Jag hade igen respekt för motståndarna som trotsallt är aningen äldre och större. Gick in och gjorde min grej och det gick bra. Ska nog vara rättså nöjd med bara 5 insläppta mål. Trots förlusten så var det riktigt kul att få vara med. Jag vill också tacka ronja min vän, det är något speciellt med dig.

Eftersom vi kom hem sent på torsdags natten pga att två stycken i laget vart tvugna att göra ett dopingstest så stannade jag hemma från skolan, hade bara två lektioner ändå. Så sov ut en stund och sen åkte jag med elina till märta för att kolla lite på cassandra och alex som tränade. Man känner sig alltid lika välkommen i den staden haha. Vid 2 tiden tog vi tåget in till stan för att möta upp salina. Hon skulle shoppa lite så följde med henne och vi hade återigen en trevlig dag inne i the city. När vi kom hem snackade jag och salle med min kusin tim och vi ville itne sitta hemma och svulla framför datan/tvn. Så vi tog cykeln och cyklade till asplund. Det är en bit och det är fan itne lätt att cykla i snö och med punka haha. Men fram kom vi till slut och kul hade vi också. Roliga grabbar det där. Sen sov vi hos daniel, över hans garage och det var svin kallt. Men bara jag får sova är jag nöjd.
Imorse hade vi samling vid 10 och match mot skogås vid 11. Matchen gick bra, vi spelade på och spelade vårat spel idag och det är då vi brukar vinna. Min insats är jag också nöjd med, iallafall den matchen. Dock inte liak nöjd med andra matchen som spelades borta i viksjö mot jakobsberg. Men som tur var så vann vi ändå.
Nu har jag ganska nyligen kommit hem och nu har vi hjälpts åt att fixa tacos. ka bli riktigt gott med mat. Så vi hörs, kanske senare..
PUSS

skönt att ta det lugnt

Hej bloggen!
Än så länge så har det varit en seg torsdag. När jag vaknade i morse så tänkte jag att jag tar en liten sovmorgon och hoppar första lektionen så jag är ordentligt utvilad. Glömde dock att ställa om klockan så när jag vaknadevid kvart i 9 så var det ingen idé att kliva upp. Hade då vart tvungen att ta kvart över 10 bussen och hade varit i skolan vid 11 och då är det lunch rast och sen matte och datakunskap. Eftersom jag skulle behöva åka halv 2 bussen hem så var det ingen ide tyckte jag. Stannade därför hemma och laddar upp för matchen ikväll. Nu tänker jag hoppa in i duschen och sen packa väskan och sen försöka göra nånting lunchaktigt. vi hörs, puss!

skön vinst

Hej på er! :)
Idag är jag glad, riktigt glad. Vaknade till och med glad. Kan ha varit för att jag skulle iväg och spela handboll med brudarna. Vi var iväg och mötte spårvägen och vi vann faktiskt med 27-30. Riktigt go vinst. Vi spelade riktigt bra och vi var med hela matchen, ända från start vilket var ovnaligt bra. Så detta var en riktigt bra avslutning på onsdagen. Måste säga att dagen har gått riktigt fort. Jag menar imorgon är det redan torsdag. Och då ska jag tydligen göra debut i elitserien. Bussen går 15.00 från sporthallen och matchen börjar 19.30 tror jag. Men innan dess ska jag tyvärr till skolan ett tag, missar dock de två sista lektionerna. Så imorgon blir det nog inte så mycket bloggande. Tror jag är hemma runt 12 och då behöver jag nog sömn. Så vi får höras av mera på fredag eller något. Ha det bra så länge, puss.

I Miss You ♥


paradise hotel final "spännande"

Jag är tillbaka. Och sen sist jag skrev så som sagt så kollade jag på johan falk med lillebror, och den var bra. Sen var det middag och det var blodpudding, usch för det idag. Sen la jag mig på soffan igen under täcket, skönt var det. Klockan gick fort och vid kvart i 7 så gick jag och böt om och drog sen ner och tränade. Idag har jag faktiskt skrattat mig igenom nästan hela träningen. Fan vilken underbara tjejer det finns om man tänker efter. Mera sånt tack!
Nu sitter jag här och kollar på paradise hotel, det närmar sig slutet på final veckan och jag måste ju säga att de hade varit roligare att titta om man inte redan visste vem som vann. Men men, nu ska vi inte klaga.

Imorgon är det onsdag och det innebär att jag har en liten välbehövlig sovmorgon. Har känt mig väldigt trött dom senaste dagarna så ska försöka komma i säng i tid och verkligen få sova ut. Börjar klockan 10 och jobbar till 16 men skulle få gå lite tidigare för att jag var kvar en timme extra förra veckan. Så efter det är det bara hem och ladda upp för match. Vi ska återigen åka in till stan och möta spårvägen. Efter helgens händelser så tänker jag ta morgon dagen som en klackspark, jag tänker åka dit och ha jävligt roligt. Sen får matchen sluta hur den vill för det bryr jag mig inte så himla mycket om. Utan jag vill bara ha kul imorgon! Så ligger det till, iallafall om ni frågar mig.
Nu ska jag fortsätta kolla på paradise hotel, vi hörs imorgon sötnosar! 
pusss


jag saknar dig tjejen!

johan falk!

Helloo. Som jag trodde så vart de tungt att komma upp i morse, men lyckades till slut runt halv 8. Gick upp och åt en macka och klädde på mig och cyklade sen till dagis. Dagen har varit seg, vi var på "utflykt" till vallby ån, tjohooo. Matade änderna och frös häcken av oss. När vi kom tillbaka till dagis var jag jätte fryssen och kände mig hängig och trött. Satt med en filt och frös ändå. Nu är jag iallafall hemma så har bäddat ner mig i soffan, gjort i ordning lite morötter och dipp och ska slåpå en film. Ganska skönt om ni frågar mig. Tänkte vila upp mig lite så jag orkar träna ikväll. Match imorgon mot spåret, och jag ser fram emot det :-)
Vi hörs senare, puss..

måndag.

Hej!

Måndagar är nästan de värsta jag vet, iallafall då klockan ringer och de är dags att kliva upp. Tänkte stänga av och sova en stund till men kom upp efter 20 minuter så fick stressa som vanligt. Skoldagen började med musik och jag fattade inte mycket av vad vi höll på  med, men de är bara försöka och se glad ut. Efter musiken var det svenska och vi fick reda på proven vi gjorde i fredags. Jag och ellen lyckades återigen kamma ihop gott om poäng så ett snyggt G gjorde oss på gott humör. Efter lunch vart jag som vanligt väldigt trött och matte lektionen gick trögt. Som tur var kom salina och simon på besök och gjorde de hela lite roligare. Trots det kom migränen och jag bestämde mig för att åka hem. Det var ett ag tills bussen skulle gå så jag tog mig en promenad till elgiganten för att kolla efter en mobil och det är verkligen inte lätt att välja. Men har kollat in en lite mera men skulle vilja ha den i en annan färg. Vi får se hur det blir.

Nu ligger jag hemma i soffan. Har precis kollat på tjenare kungen, lite skön film faktiskt. Har också ätit toasttill middag, ni vet pappa lagar mat.. Det blir en lung kväll, ingen träning och det är himla skönt. Är lite små sliten i kroppen och det ska man ju vara efter ett steg i sm. Funderar över vad fan jag har lyckats gjort med min höft för jag har haft jätte ont idag när jag går, förstår inte hur de kan ha hänt. Hoppas de är bättre imorgon då jag ska träna igen. Imorgon ska jag ju också jobba igen, 8.00. Inte så kul att gå upp halv 7 men skönt att man slutar klockan 2. Imorgon har jag tänkt vara med fia lotta en stund innan träningen också.
Nu så tänker jag gå och sätta mig och plugga lite matte. Känner att det inte blir så mycket gjort under lektionerna när man har ellen i närheten. Men jag älskar det ändå. Vi hörs väl lite senare eller nått. Pusssss


RSS 2.0